"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 10. listopadu 2020 18:40

Sweet Potato fotky cukroví přímo nemám, zatím jsem od nich cukroví neměla. Ale znám jejich ostatní cukrařinu a mají to skvělé. Jsou tu v okolí opravdu vyhlášení. https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2339562542857265&id=721145154699020

Prodej vánočního cukroví spuštěn!Jako každý rok si u nás můžete objednat balíček vánočního cukroví! Jelikož se z našeho prvního pokusu stala už tradice, kterou jsme dotáhly k dokonalosti, letošní nabídka bude následující:Cukroví bude baleno v dárkové vánoční nepromastitelné krabičce a bude obsahovat 10 druhů:Vosí úly Čokoládové crinkles hrudkyOřechyRaffaello kuličky Košíčky plněné bílou čokoládou Citronové popraskané sušenky Pistáciové trubičky Vanilkové rohlíčkyLinecké s domácí zavařeninou Miništoly s marcipánem a ořechy Cena 400,-/0,5kgObjednávky můžete posílat na FB nebo IG nebo osobně na kavárně Výdej cukroví bude probíhat 21.-24.12.Počet krabiček je omezen, tak neváhejte Vánoce jsou tady už za 52 dnů.....navíc jim to vždycky i moc krásně vypadá. Ale chápu, jak není osobní zkušenost, je to nejisté

A tady je ještě i Instagram https://www.instagram.com/bbcoffeeee/?hl=cs kvůli vzhledu

Online Sweet Potato
39947 příspěvků moje polička 10. listopadu 2020 19:10

Dadoo Díky moc, dorty a zákusky vypadají opravdu krásně. Třeba si naplánujem výlet.

Já hledám hlavně klasické cukroví, nechci žádné minizákusky, ne moc krémů.

Offline pecka
6164 příspěvků moje polička 10. listopadu 2020 19:20

Keď máte rúško v tomto chladnom počasí, "rosia"  sa vám mihalnice? Chodím ráno 15-20 minút peši. Ak si mihalnice namaľujem, mihalnice sa mi vďaka "oroseniu" zlepia, otlačia. Čo s tým? 

Offline ice
1933 příspěvků moje polička 10. listopadu 2020 19:43

pecka taky se mi to deje. Nenapada me nic lepsiho nez vodeodolna rasenka a tu ja nerada,  takze se radsi nelicim vubec.  

Offline pecka
6164 příspěvků moje polička 10. listopadu 2020 20:35

ice momentálne maľujem mihalnice až v práci. Vodeodolnú masakru tiež nemám rada. 

Offline Catherinne
10750 příspěvků moje polička 10. listopadu 2020 20:42

pecka mně často slzí oči, to je taky děs, řasenka jedině voděodolná, proto mi vyhovují ty nalepený řasy. Nemusím pak oči malovat. 

Offline Garfie
28261 příspěvků moje polička 10. listopadu 2020 21:14

pecka Catherinne Voděodolná řasenka teď nepomáhá, pokud je vlho a mám roušku, otiskne se stejně...

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 10. listopadu 2020 22:40

Já od března nepoužila řasenku.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 11. listopadu 2020 05:27

pecka no ja ako mám okuliare, tak ani neviem, či sa mi mihalnice rosia alebo nie Väčšinou sa nelíčim, ak už, tak používam tubing riasenku a drží a riasy vyzerajú dobre i večer. Ona tá tubing funguje ináč než bežné riasenky, kupovala som ju pôvodne hlavne preto, že sa odličuje úplne jednoducho, i len teplou vodou.

Offline pecka
6164 příspěvků moje polička 11. listopadu 2020 06:36

paktofonika vďaka, pozriem, čo je to za zázrak. Odporučíš nejakú konkrétnu?

Ako, moja sa otlačí, to by som ešte prežila. Ale horšie je, že sa mihalnice zlepia a vyzerajú ako tie pavúčie nohy, či ako ste volali mihalnice zlepené obrovským kvantom riasenky. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 11. listopadu 2020 07:03

pecka Mala som zatiaľ len dve. Hourglass som dostala travel verziu k nákupu, bohužiaľ už sa skončila a je dosť drahá teda. Potom mám ešte Essence. Oboje sú super, ale viac mi vyhovuje kefka u Hourglass.

Offline Klara
494 příspěvků moje polička 11. listopadu 2020 10:24

pecka Taky se mi to stalo, po měsíci jsem si a rande dala řasenku a když jsem se pak doma viděla v zrcadle tak jsem byla docela překvapená :D

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 11. listopadu 2020 15:44

kdyby někoho zajímal vývoj mé fb kauzy...

FB podle mě vážně nemá žádné help centrum, jak někdo tvrdil výš. má FAQs, má help community, kde někdo může, nebo nemusí odpovědět. ale help centrum v klasickém slova smyslu, kam by se člověk obrátil na zkušenou osobu, která má povinnost pomoci, protože to má v náplni práce, podle mě nemá. jen tak namátkou jsem narazila na desítky docela zoufalých lidí, kteří mají problém (zpravidla jim fb zrušil účet jen tak, třeba paní, která prodává plyšové medvědy, z důvodu, že FB nepodporuje obchod se zvířaty...), a nemají se kam obrátit. 

já jsem ve fázi, kdy jsem se rozhodla, že tedy vyplním small business plan a snad mě to potlačí dál. skončilo to seznamem úkolů, které mám splnit, aby můj byznys kvetl. problém je, že pokus splnit kterýkoli z nich mě odkázal...zase zpět na tu úvodní stránku...a jiná možnost tam prostě není.

takže nevím. napsala jsem na help community a čekám, jestli někdo odpoví.

Offline Ginevra
909 příspěvků moje polička 11. listopadu 2020 15:56

Jiná Realita 

Mě by zajímal vývoj kauzy Žluťák - oběd, atd. .....

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 11. listopadu 2020 16:04

Ginevra

to je snadný, sedím celý den v autě a hledím z okna a protože se nedá nijak ani naplánovat, v kolik opustí nemocnici (abych mohla jídlo objednat tam), a potom je strašně nervózní, tak jsme nakonec jedly...v mcdonalds drive in na rohlence jak to bude tento týden, nemám tušení, nechám se převapit.

kdybych mohla aspoň plést. měla bych svetr pro sebe nebo vánoční dárek.

Offline continuity
42342 příspěvků moje polička 11. listopadu 2020 16:05

Jiná Realita já fb nepoužívám, ale toto je fakt bomba, kde jací hackeři mají produkt na internetove útoky a normálně k tomu i help desk, aby si s tím uživatele poradili 

Bude rozdíl v tom, že tam za službu platíš, fb je zdarma, takže produktem je ve skutečnosti sam uživatel. 

Offline SunEclipse
3449 příspěvků moje polička 11. listopadu 2020 16:07

Jiná Realita nevím, teda co je za tím schované, ale v menu účtu mám možnost zvolit Nápověda a podpora == > Nahlásit problém

Online viktorka_od splavu
49114 příspěvků moje polička 11. listopadu 2020 16:11

SunEclipse kdyz se do toho uctu clovek nedostane tak to ovsem smolik. ja kdysi na nejaky helpdesk psala ale nebylo to k nicemu, holt jsem si zalozila novy ucet ale to byl soukromy

continuity ano zakladni poucka :-) pokud je to zdarma, nejsi uzivatel, ale produkt

Offline pecka
6164 příspěvků moje polička 11. listopadu 2020 16:21

paktofonika ďakujem, pozriem to 

Offline Lilly_Ku
4495 příspěvků moje polička 11. listopadu 2020 16:36

@Jiná Realita

continuity 

Facebook helpcentrum ma, ale pouze pro firmy co utraci za placenou inzerci. O helpcentru pro bezplatne uzivatele bohuzel nevim.

Jinak to ze pokud uzivatel neplati za produkt je sam produkten je trochu zavadejici, jde predevsim o data o uzivatelich.