Kdybyste byly formulář (žádanka o e-recept), v jakém formátu byste chtěly vyplnit datum narození? Už jsme vyzkoušeli vše včetně léta páně, a pořád špatný formát![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Tak mi z toho vychází, že to, co nám nechutná, je to špatný. V potravinách už jsem pečivo nekoupila ani nepamatuju, chodíme do pekárny a i tam si vybíráme. Někdy nakoupíme ve vzdálenější pekárně, kde je výborné úplně všechno a vydrží to jak čerstvé ještě druhý den.
Děkuju za informace.
Čínský kalendář?
Sweet Potatoa máš zapnutý numlock? ![]()
![]()
Sweet Potato pokud tam nemají klasiku jako dd/mm/rrrr, tak už je to divný, to je snad všude standard. napadá mě, jestli náhodu nemají třeba rok místo rrrr jen rr?
Mulen osobní zkušenost mám:-) byla jsem objednaná, termín s nouzovým stavem "zmizel" a na novej jsem se nebyla schopná doklikat, tak na to dlabu![]()
Jiná Realita Srandičky srandičky. To všechno jsme zkoušeli. Tečky, lomítka, mezery, bez mezer, s nulou, bez nuly...
dynda Ha, jdu zjistit, jestli neobjednáváme nosorožčí roh nebo tygří varlata![]()
Sweet Potato prohodit mesic a den jsi zkousela? mm-dd-rrrr (plus varianty d/dd rr/rrrr a jejich kombinace)
ale cekala bych rodny cislo, ne datum narozeni
pripadne tam zkus nasazet zacatek rc pred lomitkem
moora Jo, zkoušela, i když mi to přišlo jako hovadina, v jinak českém formuláři. Ale samozřejmě nějaká obzvlášť úchylná kombinace drrrr nám mohla uniknout. Už nad tím sedíme tři![]()
RČ kupodivu nechtějí, zkusíme ho tam nacpat.
paktofonika pecka Ani jsem nevěděla, že se tomu tak říká. Já mám Elleevate a odličuje se taky vodou v takových kouscích. Stejně to víc dělám odličovačem. Moc často se nemaluju, protože chodím na lifting řas, ale i tak mě překvapilo, že se ta řasenka vůbec nerozmazává, dokonce pěkně srovná všechny řasy a udrží je a nedrolí se. Ještě mi přijde, že když jsem ji používala víc, tak mi řasy rostly a byly silnější.
Mulen jestli tě to uklidní, tak já jezdím s propadlým a doufám, že na mě platí ta toleranční lhůta (a raději po tom nepátrám, ani to nestuduju).. ![]()
čas od času zkontroluju brno.cz, elektronické objednávání, místa nejsou a nadále na to peču...
Sweet Potato rodné číslo?
Aha už dočítám, že ne. Formulář v práci nemáme, lidi si o recept volají, tak nevím.
Prosím vás, Tchibo obchody mají/nemají otevřeno? Netušíte někdo? Nebo netušíte, kde v Praze berou na vracení jejich balík? Už mě 2x vykopali. I v klínových řemenech dpd guy říkal, že v tom je neuvěřitelný bordel ![]()
Malenge Nemají.![]()
Formulář jsme vzdali a napsali mail. Ani rodné číslo ani jeho kus ho neuspokojilo.
Malenge mama měla něco objednáno, zkoušela jsem to vracet ještě než zavřeli (mají zavřeno), ale byla tam fronta až ven a neměli hotovost a poukaz nechtěla.
tak jsem to vzala, že to vrátíme poštou, ale volala k nim na infolinku a podle nich se to bude dát vrátit, až otevřou, i když už mezitím propadla lhůta. že se staví běh lhůty pro vrácení. tak snad nekecal. byl to balík za 5k, samé oblečení pro otce, a nebylo mu z toho vůbec nic, už podruhé, velikosti jsou úplně jiné. minule zase poslali v obalech třeba velikosti L velikost M...takže mu taky nic nesedělo. v čem bude otec chodit, to ale nevím, on jiné oblečení odmítá byť jen zkoušet
tohle měl vyzkoušené velikosti a nemusel to řešit.
Sweet Potato Jiná Realita díky, ženy. muž byl v těch řemenech a uvnitř potkal dpd guye. Je, tak to já vezmu ještě ten váš balík, počkám. Po marných pokusech o sken: tohle je jiné dpd, se moc omlouvám, je to naprostý děs, to vzít nemůžu.
No nic, asi to odnesu na poštu a pošlu sama, hlavně, ať se mi to tu neválí.
Teď čtu na Tchibo stránkách, že si dpd můžu objednat, že to u mě vyzvednou. Člověk to ale musí zaplatit
jo a asi to fakt je "jiné" dpd. Už nikdy víc, s poštou a ppl v životě nebyl problém!
Malenge Ty mne děsíš, mám teď přes dpd taky někde něco objednáno.
Malenge ja som si kuriéra párkrát objednávala, ale nikdy som za to neplatila, vždy za to platil eshop. Nedávala by som to za vinu DPD, ale Tchibu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje