notna nás to vystrašilo tak, že dcera říkala, že už se jich nedotkne. takže stejně musím koupit nový, ale možná teda nějaký méně útočný typ... ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Máte zkušenost nebo myslíte, že by každodenní myčku zvládly sklenice od radua crystal? Optis nebo Marie by se mi líbily.
Pavlena Výměnu mám v plánu, protože ty made in bulgaria jsou už skoro všechny mléčné. Made in Russia se drží, přitom jsou o trochu starší :-)
notna já mám optiš, jsou dost vysoký a je to tenké sklo, já osobně bych je do myčky nedávala, ale zároveň nevidím problém v jejich umytí v ruce.
edit: mluvím o těch na vino, teď mi došlo, že asi myslíš ty klasický, tak to neporadím
Pavlena
ještě, že to píšeš, my máme pokal všechny docela letité a já do nich často dělám horký nápoj..
No a největší perdu jsem zažila, když mi explodovalo při smažení sklo za sporákem. Bylo kalený, ale chybka se asi vloudila. Naštěstí se nikomu nic nestalo, ale sklo bylo všude.
Fu tiež mám archívne pokal, bolo mi ich ľúto vyhodiť ale teda si pôjdu z domu! Keď si predstavím, že sa to rozleti keď tam budú deti ![]()
Tak diky, ted jsem koukala co to je za sklinku a samozrejme ze ji mame doma v nekolika vydanich
a ja z nich teda piju rada, a taky si delam caj do velkeho pullitru:D
jsem teď cvičně mrkla co že je to za sklenice a máme je taky
zatím drží, ale evidentně na ně budu muset dát pozor, taky už jsou x let staré
Fakt se to jmenuje pokal?
A má to poklici?
rasaNori
stejný nápad koukám
Lamicka Mrakoplas rasaNori AprilTwelve no jo, Pokal je vsude.. ![]()
Ale to neznamena, ze ty sklenice popraskaji vsechny. Mozna byla nejaka sarze spatne chlazena, zhomogenizovana.Toto se muze stat jakemukoli sklu.
Ja vim, ze jista znama sklarna mela dost problem s pnutim u vinnych sklenic a popraskaly ve skladech. Jine zkorodovaly (ten bily povlak) protoze je zabalily do folien cestu lodi
Candance určitě máš pravdu, ale vzhledem k tomu, jak je tu všechno nakažlivý, asi vyhodím zbytek těch sklínek co jsme doteď nestihli rozbít
jinak ty ikea horizontálně rýhované džbány jsem kupovala dokud je nepřestali vyrábět, praskly postupně všechny v myčce
teď mám takové ty za pár korun "na víno" už strašně let a taky furt myju v myčce
viktorka_od splavu to je pravda
Uziva nekdo kolagen na vrasky?
A zkusenosti s Phyris kosmetikou?
Já se divím že znáte jmena sklenic
. Přidám si do seznamu, díky parfu už znám např. Gizeh, Zoe, Tara. Co je tu ještě pojmenované? ![]()
Pavlena Jo, jinak dik moc, my z toho pijeme caj, o vikendu jdu koupit pullitrove hrnky;-)
Ounz Jj, myslim na vodu. Na víno taky umývám v ruce. Ale s těmi na vodu by se mi každý den nechtělo. Jsem líná, ale pít z takových krásek by se mi líbilo. Optis na víno jsou krásné, to jsi dobře vybrala.
tzaziki Volej určitě, to se může ošklivě zvrtnout. Loni sem měla podobný problém, říkala jsem si, že to vydržím, ale byl tam zánět někde pod zubem, který se vyvrtáním neuvolnil. Bohužel mi to prasklo, vyteklo někde pod čelist a to co následovalo potom bych fakt nepřála nikomu. Já měla štěstí, že mi to otevřeli uvnitř dásní, což byla nejhorší bolest v životě, a 3 týdny jsem jezdila denně na šílené čištění. Asi to není nic vzácného, protože se mnou tam denně s tím stejným jezdilo kolem 20 lidí. Někteří to měli rozřezané venkem. Od toho potom následovalo několik zánětů po těle.
Teda myslela jsem si, že jsem vůči parfuvlivům odolná, ale POKAL máme taky. Kruciš.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje