Torrah ja mám taky a už mi jedna i rupla, ostatní normálne normálně používam. Zas si nepredstavuj nášlapnou minu.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
notna no já mám hodně podobný tenký z ikea, jinak bych taky chtěla ty optiš. Ale já teda nemám myčku, takže nemám tyhle dilemata
ale kdybych jí měla, tak ani ty z ikea bych tam moc necpala, už sem matce několik tenkostěnejch do myčky nacpala..a ono to vydrží párkrat a pak to tam člověk dá blbě a ony se rozťuknou. No ale u radua chrystal se dá dokupovat i po dvou kusech kdyžtak ![]()
continuity Ja si minu nepredstavuji,ale caj do nich uz s detma stojicich u linky nebudu;-)
JankaM ja som si ich tiež musela vygooglit, vôbec som netušila, že sa tak volajú ale zjavne ich má každý! ![]()
Karja no já do skla liju varici vodu s velikou opatrností pořád.
Děti používají porcelán vždy.
Děkuji všem, už sedím u zubaře, tohle se fakt nedalo vydržet.
tzaziki tak držím palce ať to nebolí moc a pak už vubec
tzaziki drzim ti palce nech je to co najmenej bolestive a rychlo za tebou ![]()
tzaziki držím palce, zuby jsou peklo.
SunEclipse Ani já. Teda pokud vím.
Jsem doma, v kapse ATB a analgetika, zub otevren jeste kousek, RTG nic neukazalo a v pondeli kontrola. Kez by to zabralo. Jsem nepouzitelna. Spatne se mi mluvi, musim odvolavat i hodiny.
Já taky nemám Pokal, dokonce jsem si musela vygůglit, jaké to jsou. A jsem v klidu, přesně tyhle nemám ráda.
takhle jsem presne dopadla v patek.
Krom otevreneho zubu,tady nenechavaji zub otevreny,ale od soboty uz je mi dobre tak at se ti taky ulevi.![]()
SunEclipse Já také nevlastním Pokal :-) ale u mámy je jich plnej příborník. Tu nízkou mám ráda jako pracovní sklenku na víno ke kuchyňským pracem. Tohle jí říkat nebud, snad nemá útočnou šarži.
tzaziki Já jsem jednou po zákroku na zubu někde vzadu nahoře měla hrozný bolesti v čelistním kloubu, vystřelovalo to až do ucha, do krku, analgetika moc nezabíraly.
A taky jsem to kolečko u zubaře absolvovala asi 3x. Nakonec to byl zánět toho čelistního kloubu, nebo něco takovýho. Jak jsem musela mít při zákroku dlouho otevřenou hodně pusu, tak se tam něco skříplo asi, trochu se to vykloubilo.
No zub už byl dávno v cajku a mně se ty bolesti vracely snad 5 let, když jsem třeba kousla na něco tvrdýho, nebo blbě hnula hlavou třeba. Byla jsem s tím i na zubní chirurgii na opichu. Jednou jsem byla na brufenu celou dovolenou v Řecku.
Teď už léta dobrý. Tak jen že to někdy můžou být i "přidružené ztráty" ![]()
Ale určitě nepodceňovat, máma měla ten suchý zánět, nikde nebylo nic vidět, rg byl ok, bolesti pořád hrozný, nakonec to taky skončilo sekáním dásně a tři měsíce docházení na čištění. Ty zuby jsou takovej prevít, nikdy není jistý, co se z toho vyklube.
Tak držím palce, ať už je to ok, žádný bolesti a už jen výplň a nazdar bazar ![]()
continuity já vím, my máme asi jednu nebo dvě, jen mě to rozesmálo, že jsem taky jednou konečně v davu, když už nemám ani COS ani nic jiného :)
notna no já mám hodně podobný tenký z ikea, jinak bych taky chtěla ty optiš. Ale já teda nemám myčku, takže nemám tyhle dilemata
ale kdybych jí měla, tak ani ty z ikea bych tam moc necpala, už sem matce několik tenkostěnejch do myčky nacpala..a ono to vydrží párkrat a pak to tam člověk dá blbě a ony se rozťuknou. No ale u radua chrystal se dá dokupovat i po dvou kusech kdyžtak
Že bychom se stali stálými odběrateli od radua chrystal? Třeba by z toho kápla množstevní slevy sleva
No, mám dilema lenost versus estetika.
Dokud se ta sklenice Pokal nerozletěla na milion kousků, měla jsem je za nesmrtelné. Nakoupili jsme je, když jsme se nastěhovali do domu a začali nádobí tahat na zahradu. Vydrží pád na trávu i na dřevěnou podlahu, za pár korun. Dítě ještě bylo malé, přišlo mi fajn, že sklenici nerozmáčkne ani neukousne.
Prosím o radu, jak sedí velikosti boty Zara? Většinou jsem mezi 38-39, třeba Vagabondy mám 39
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje