"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Online continuity
41780 příspěvků moje polička 19. listopadu 2020 22:25

Torrah ja mám taky a už mi jedna i rupla, ostatní normálne normálně používam. Zas si nepredstavuj nášlapnou minu. 

Offline Ounz
20371 příspěvků moje polička 19. listopadu 2020 22:28

notna no já mám hodně podobný tenký z ikea, jinak bych taky chtěla ty optiš. Ale já teda nemám myčku, takže nemám tyhle dilemata  ale kdybych jí měla, tak ani ty z ikea bych tam moc necpala, už sem matce několik tenkostěnejch do myčky nacpala..a ono to vydrží párkrat a pak to tam člověk dá blbě a ony se rozťuknou. No ale u radua chrystal se dá dokupovat i po dvou kusech kdyžtak

Offline Karja
43814 příspěvků moje polička 19. listopadu 2020 22:37

continuity Ja si minu nepredstavuji,ale caj do nich uz s detma stojicich u linky nebudu;-)

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 19. listopadu 2020 22:51

JankaM ja som si ich tiež musela vygooglit, vôbec som netušila, že sa tak volajú ale zjavne ich má každý!

Online continuity
41780 příspěvků moje polička 19. listopadu 2020 23:03

Karja no já do skla liju varici vodu s velikou opatrností pořád. 

Děti používají porcelán vždy. 

Offline tzaziki
1150 příspěvků moje polička 20. listopadu 2020 07:27

Děkuji všem, už sedím u zubaře, tohle se fakt nedalo vydržet. 

Offline andulka01
12686 příspěvků moje polička 20. listopadu 2020 07:47

tzaziki tak držím palce ať to nebolí moc a pak už vubec

Offline Janulik03
19822 příspěvků moje polička 20. listopadu 2020 07:50

tzaziki drzim ti palce nech je to co najmenej bolestive a rychlo za tebou

Offline SunEclipse
3409 příspěvků moje polička 20. listopadu 2020 07:59

Torrah Mrakoplas já se hlásím, že jsem ta výjimka, já Pokal nemám

Offline Pinot Noir
29383 příspěvků moje polička 20. listopadu 2020 08:15

tzaziki držím palce, zuby jsou peklo.

Offline Sweet Potato
39673 příspěvků moje polička 20. listopadu 2020 08:17

SunEclipse Ani já. Teda pokud vím.

Offline tzaziki
1150 příspěvků moje polička 20. listopadu 2020 08:43

Jsem doma, v kapse ATB a analgetika, zub otevren jeste kousek, RTG nic neukazalo a v pondeli kontrola. Kez by to zabralo. Jsem nepouzitelna. Spatne se mi mluvi, musim odvolavat i hodiny. 

Offline Kokoska
34171 příspěvků moje polička 20. listopadu 2020 09:16

Já taky nemám Pokal, dokonce jsem si musela vygůglit, jaké to jsou. A jsem v klidu, přesně tyhle nemám ráda.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 20. listopadu 2020 09:18

tzaziki

takhle jsem presne dopadla v patek.Krom otevreneho zubu,tady nenechavaji zub otevreny,ale od soboty uz je mi dobre tak at se ti taky ulevi.

Offline andulka01
12686 příspěvků moje polička 20. listopadu 2020 09:41

SunEclipse Já také nevlastním Pokal :-) ale u mámy je jich plnej příborník. Tu nízkou mám ráda jako pracovní sklenku na víno ke kuchyňským pracem. Tohle jí říkat nebud, snad nemá útočnou šarži.

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 20. listopadu 2020 09:46

tzaziki Já jsem jednou po zákroku na zubu někde vzadu nahoře měla hrozný bolesti v čelistním kloubu, vystřelovalo to až do ucha, do krku, analgetika moc nezabíraly.
A taky jsem to kolečko u zubaře absolvovala asi 3x. Nakonec to byl zánět toho čelistního kloubu, nebo něco takovýho. Jak jsem musela mít při zákroku dlouho otevřenou hodně pusu, tak se tam něco skříplo asi, trochu se to vykloubilo.

No zub už byl dávno v cajku a mně se ty bolesti vracely snad 5 let, když jsem třeba kousla na něco tvrdýho, nebo blbě hnula hlavou třeba. Byla jsem s tím i na zubní chirurgii na opichu. Jednou jsem byla na brufenu celou dovolenou v Řecku.

Teď už léta dobrý. Tak jen že to někdy můžou být i "přidružené ztráty"

Ale určitě nepodceňovat, máma měla ten suchý zánět, nikde nebylo nic vidět, rg byl ok, bolesti pořád hrozný, nakonec to taky skončilo sekáním dásně a tři měsíce docházení na čištění. Ty zuby jsou takovej prevít, nikdy není jistý, co se z toho vyklube.

Tak držím palce, ať už je to ok, žádný bolesti a už jen výplň a nazdar bazar

Offline Torrah
3224 příspěvků moje polička 20. listopadu 2020 10:30

continuity já vím, my máme asi jednu nebo dvě, jen mě to rozesmálo, že jsem taky jednou konečně v davu, když už nemám ani COS ani nic jiného :)

Offline notna
9139 příspěvků moje polička 20. listopadu 2020 12:16
Reakce na Ounz:

notna no já mám hodně podobný tenký z ikea, jinak bych taky chtěla ty optiš. Ale já teda nemám myčku, takže nemám tyhle dilemata  ale kdybych jí měla, tak ani ty z ikea bych tam moc necpala, už sem matce několik tenkostěnejch do myčky nacpala..a ono to vydrží párkrat a pak to tam člověk dá blbě a ony se rozťuknou. No ale u radua chrystal se dá dokupovat i po dvou kusech kdyžtak

​Že bychom se stali stálými odběrateli od radua chrystal? Třeba by z toho kápla množstevní slevy sleva No, mám dilema lenost versus estetika. 

Offline notna
9139 příspěvků moje polička 20. listopadu 2020 12:24

Dokud se ta sklenice Pokal nerozletěla na milion kousků, měla jsem je za nesmrtelné. Nakoupili jsme je, když jsme se nastěhovali do domu a začali nádobí tahat na zahradu. Vydrží pád na trávu i na dřevěnou podlahu, za pár korun. Dítě ještě bylo malé, přišlo mi fajn, že sklenici nerozmáčkne ani neukousne. 

Offline Peetra1
284 příspěvků moje polička 20. listopadu 2020 12:54

Prosím o radu, jak sedí velikosti boty Zara? Většinou jsem mezi 38-39, třeba Vagabondy mám 39