coralline jo, mne se to totiz vyvinulo ze zarudleho pres suche praskajici do krve az po silene svedici olupujici se supiny. takze to byla takova posledni sance a vysla:-)
bych to na tvrm miste zkusila-jen opatrne a nenechavat vrstvu
coralline jo, mne se to totiz vyvinulo ze zarudleho pres suche praskajici do krve az po silene svedici olupujici se supiny. takze to byla takova posledni sance a vysla:-)
bych to na tvrm miste zkusila-jen opatrne a nenechavat vrstvu
Catherinne tak ono to neni zas az tak drasticke, kdyz se nad tim poctive zamyslim, jde jen sem tam o nejakou sportovni vybavu,ale s tema detma, kocourem a nekonecnym varenim se to nejak nascita.
Gatitaha, takže trochu přibarveno
, já ti věřím, když jsou všichni doma, je to neudržitelný.
Ja jsem vcera podnikla heroicky pokus o castecne uklizeni aspon toho nejhorsiho, aby se uklizecka nevydesila hned z kraje, a hlavne jsem musela pouklizet predsin, protoze ve schrance pristal papir na odecet vody a my mame ventil s vodomerem na tak debilnim miste! A treba vyklizeni a naklizeni mycky s malou je dost adrenalin, to stejne kdyz uklizim skrin v chodbe, ja chapu ze ji to zajima ale i tak.
rasaNori jo, nandavat myčku můžu jen bez mladšího, vyndavám s ním, akorát uklidím nože:) Mladší právě téměř shodil televizi.
rasaNori neboj, pár let a budeš na to zase sama ![]()
Kokoska upratujem denne, ale nevysavam denne.
Já úplně nechápu to nandavání myčky. Jako že máte špinavé nádobí v kuchyni nebo kdekoli a když je toho víc, tak se to hromadně nandavá? U nás totiž cokoli je špinavého, jde ihned do myčky, takže vařím, když např. došlehám, strkám šlehač i nádobu hned do myčky, vypiju čaj, hrnek odkládám do myčky, po obědě se talíře a příbory buď všechny seberou a dají do myčky nebo si je tam každý dá, když dojí. Ale možná je to mou mini kuchyní, tady se nic nechávat nemůže... není ani kde ![]()
Já úplně nechápu to nandavání myčky. Jako že máte špinavé nádobí v kuchyni nebo kdekoli
Protože žiju s lemrou línou? ![]()
Talíře apod. jsem už jakžtakž vyřešila (pomocí strašlivých scén), ale hrnek nebo skleničku najdu téměř denně. Taky mam malou kuchyň a jestli něco nesnášim, tak je to ráno po probuzení nebo odpoledne po návratu z práce načapat tam použitý nádobí. Nebo aspoň nůž v dřezu!! ![]()
Malenge ano,to je hezky svet.![]()
Taky to mam rada a i se mi pak hezky vari,ovsem nekdy sem lina mycku vyklidit tak to pak neni kam davat a davam pozdeji.
barbucha chlap, dobrý no, chápu, jenže já nějak skleničku/nůž apod. nemám v kategorii nandavání. To mi totiž zní jako nějakej delší proces, viz nandavání do pračky = otevřít plný koš, roztřídit hromady, nacpat vybranou dovnitř, pustit, výrazně víc času než ta sklenička. Opatlanej nůž ve dřezu či kdekoli na lince je u nás dennodenně, nenávidím to, za léta jsem ničeho nedosáhla, neb třeba ho ještě bude potřebovat, proto ho neuklízí ![]()
Zarinya aha, myčku vyklízím hned, nemám ráda, jak to nádobí zatuchne, když je tam dýl nebo jak to popsat. Samozřejmě se to někdy stane, ale jinak jedu ten model výše, všechno hned do myčky, jinak bychom se tu nehli.
Malenge tak ja tam to nadobi nemam tyden aby zatuchlo,ale kdyz zapnu mycku treba az vecer tak ji nevyndavam hned rano nebo v noci,ale behem dopoledne,no a nekdy proste zacnu driv varit....
barbucha chlap, dobrý no, chápu, jenže já nějak skleničku/nůž apod. nemám v kategorii nandavání. To mi totiž zní jako nějakej delší proces
No zjevně je to moc práce
Nebo jim to prostě nestojí za to. Navíc to tam ani pořádně neumí naskládat...
Zato teda když myčka domyje, vrhá se na úklid ihned v tý pikosekundě a leští skleničky a příbory jak zběsilej. Já to nechávám doschnout ![]()
Malenge my mame velkou kuchyn, vari se denne, ja to za dopoledne jakz takz dam do kupy, tzn. vytahnu z mycky co je umyte, a rovnou tam davam co se za odpo/vecer zaspinilo a jen odlozilo na linku, protoze co kdyby muz tz misku/talir/lzici nutne jeste potreboval, ze...Mame i hodne nadobi, tak me nic nenuti to nejak redukovat. A co uplne nenavidim, je kdyz posbiram vsechny lzice, lzicky a misky, se kteryma si hrajou kopretiny pres den, zapnu mycku a pak v chodbe najdu veci na umyti ktere tam po prichodu z prace odlozil muz. V zime mame delat tu rekonstrukci vedlejska, bude tam i nova kuchyn tak planuju probrat ten nas vercajk a presunout to tam.
barbucha a jeste kdyz to tam ma davat, tak pulku veci necha na lince, ze to je blbost do mycky dat, ze se to umyje v ruce
v tu chvíli mi na cele naskakuje zilka:D
Dík za připomenutí, jdu pověsit prádlo. Je v pračce od cca půlnoci. A vyprázdnit myčku, tu jsem zapínala po večeři. Ach jo.
rasaNori chachacha, tak teorii co nepřežije myčku, nemá u nás místo, už jsem naštěstí prosadila, takže žádné šudlání v ruce
jinak taky nesnáším, když po zapnutí myčky najdu věci, které bych tam potřebovala dát nebo naopak k vaření potřebuji ty, co se zrovna myjí. Plus taky nerada myčku poslouchám, i když je tichá, asi jsem magor
takže ji většinou večer načasuju, aby domyla těsně než budeme vstávat. A pak ji hned uklidím, protože kdyby ne, budou se angažovat chlapci sami a nebudeme mít z čeho jíst...
Malenge u nás stejně, já i muž automaticky vše po použití dáváme do myčky.
Malenge my mame melky drez a nizkou baterii, takze davam do mycky i velke kusy jako kastroly a misy, no a muz ma pocit ze to zbytecnost, takze ja ji zapinam zasadne kdyz neni doma, jinak je to velky spatny.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.