Lamicka Prosím Tě, jak se jmenuje stavebnice (dřevěné, ploché kostky), co má Tvůj syn? Myslím, že název začínal na K? ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
brrr Kappa?
Evaeva Dik, to bude ono.
PS: Je to Kapla, ale našla jsem to i podle Kappy ![]()
brrr aha, těsně vedle.
brrr kapla, ale uz vidim, ze jste na to prisly :)
Rozumí tu někdo výběrovým řízením? Klidně sz, děkuji.
volám CML, je tu nějakej odborník přes hypotéky?
syn kupuje dům, teprve se staví, k nastěhování by měl být za rok. v rezervační smlouvě byla ale blbě uvedená cena domu, o 700 000 nižší. Na tuto chybnou cenu má rozjednanou hypotéku. při podpisu kupní smlouvy cenu opravili a teď se ukázalo, že navýšit hypotéku je problém.
hypoteční poradce tvrdí, že je třeba nový odhad nemovitosti a nová žádost, ale prý je třeba stávající žádost dovést do konce, pak ji odmítnout a začít novou. a mě by zajímalo, jestli v tom není nějaký zádrhel, případně, jak tuhle situaci co nejhladčeji vyřešit, v pondělí má s poradcem schůzku, tak ať je trochu v obraze. asi je to trochu zmatený, kdyžtak podrobnějc rozepíšu v SZ :)
AAjo vlastně, ten pes! Díky
Synovi šťourli tak, že mu rozhodně vytřeli obě dvě nosní dírky, nikam hlouběji to nešlo
Mně teda už ten nos protáhla ta stejná osoba pořádně. A oba negativní, ufff.
JankaM Pripravujes nějaký projekt, ze :)? Veřejný zakázky jsou širokej pojem, něčemu rozumím.
moora zkusit jiného poradce! Já tedy hypotékám úplně nerozumím, ale procesu úvěrování ano a tohle se mi hodně nezdá.
Mohu svolat schůzku přes Teams, když mám Teamsy nainstalované na jméno dcery, která tak měla on-line první třídu? Schůzku tedy jen 2 pro kolegy z práce, nic oficiálního, prostě abychom byli najedou online všichni. Nebo to funguje jen pro tu zaregistrovanou 1.A a nikoho jiného svolat nemůžu?
Když to svolává kolega, tak pošle odkaz na mail a já se kliknutím připojím jako host nebo pod jménem dcery, na kterou jsou ty Teams. Děkuji.
četla jsem , že Cindy Crawford se narodila v DeKalbu a vzpomněla jsem si na MP Marge jestli tam ještě bydlí a jak se jí daří![]()
JankaM musis zkusit jestli nejsou schůzky omezeny jenom na členy školního tenantu. Lze to tam nastavit. Buď to pujde nebo ne.
Když jsem si něco objednala z Anglie, vidím to jako shipped a kurýr je dpd, přijde mi to? :-) Posílají to letadly, nebo to vozí po zemi?
999 tot otazka! taky by me to zajimalo, mam par pracovnich zasilek zaseknutych po ceste.. rekla bych, ze levnejsi prepravci (i dpd) pouzivaji spis tunel.
Pavlena To by bylo fajn :-)
Mohučanka A dopr....
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje