Lamicka Ajo, Frusacky jsou super taky. Ale ne na pečivo, no.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Zarinya dnes mi saty dorazili su trochu vacsie ale inak super. Som rada ze si ich tu ukazala ![]()
muz ked ma v nich videl tak saspytal ze ved uz take mam preco si kupujem rovnake ![]()
tak cierne ako cierne ![]()
Janulik03 jeee ty se mas.![]()
ja furt nic.
Zarinya neboj pridu a tie svetrosaty si tiez kupila pekne.
Janulik03 ja je dneska okoukla v kramu,kdybych nebyla lina tam sjet tak uz jsem je mohla mit a jeste bych usetrila 6eur postovny.![]()
Tak at se ti hezky nosi.,diky.
Pinot Noir Slovenská chráněná dílna https://www.localhand.eu/cs/kategorie-produktu/bytovy-textil-cs/pytliky-na-chleb-cs/
Ušijou ti to i z vybrané metráže, myslím. Doručují krásně zabalené.
Jeej odtiaľ mám obrus a obliečky na vankúš na gauč, sú super. Este tam po pár veciach pokukujem.
Mrakoplas ja som akosi ten odkaz preskočila, ešteze si ho znovu zmienila. Majú krásne bavlnené deky a utierky ![]()
Pinot Noir doporučuju wrapup.cz
paktofonika no, balvlnenu deku si striedavo dávam a odoberam do košíka už pol roka.
. Su krásne aj naživo ale asi by mi ju decká zničili.
Mrakoplas no mám psov, takže ...:D Kúpila som vlnené, že si ich budem odkladať, ale prestalo ma to baviť a hádaj kto na nich na gauči leží.
Arietui děkuju!
paktofonika aj mne moju deku znárodnil syn, tak isto by som dopadla aj s novou ![]()
Mrakoplas musíš kúpiť dve ![]()
paktofonika aby si mal čo uchmatnúť aj mladší, čo? ![]()
Nevíte prosím někdo, zda mi zaměstnavatel může nařídit se nechat testovat na covid19 v rámci prac.doby, přímo ve fabrice? Podotýkám, že nejsme DD, LDN, Nemocnice. Roušky nosíme všichni už od března, teplotu nám měří pokaždé, když překročíme vrátnici.
Kan ja si myslim ze nemuze, nicmene by mi to vubec nevadilo, proc taky. na cipy neverim:-)
viktorka_od splavu Díky, čipy mě vůbec nenapadly.
myslíte, že by dnes ještě někdo využil zavařovací sklenice?
teď mě ve špajzu napadlo, jestlli jsou to litrový sklenice a znáš nějakýho včelaře...
Vždyť je to výhoda, nemusíte nikam chodit...
OliveOyl med se prodává na kila a kilo medu se vejde do 750 ml sklenice.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje