"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
MP Marge Moc mě to mrzí. To opravdu nebyl dobrý rok. Moc ti přeju, aby ten další byl lepší, jak slibují astrologové.
paktofonika Je to bohate predmesti vedle Chicaga, takze si musim na ledacos zvyknout - hlavne na provoz na silnicich! Ale je tu fakt krasne, obcbody, architektura... Akorat to taky vic stoji! Pro srovnani, tripokojovy byt v DeKalbu = $680, dvoupokojovy byt v Oak Parku = $1000. A neni tu psi hriste, takze se nam po DeKalbu styska vsem ![]()
MP Marge ahoj moja mila . Uprimnu sustrast a drzim ti palce aby ten rok nastavajuci bol lepsi. Nech sa ti v novej praci dari, psikovia nech posluchaju a to s partnerom sa tiez utrasie. Drz sa dievca ![]()
MP Marge drž se ![]()
MP Marge tolikrát jsem si na tebe vzpomněla. Upřímnou soustrast a to ostatní, ať se nějak usadí![]()
To jsem ráda, že jsi v pořádku. Tenhle rok stál za starou bačkoru, ale u tebe se to ještě znásobilo...drž se, bude zase líp![]()
MP Marge Jsem moc ráda, že jsi sem napsala. Budeme si držet palce, aby byl příští rok o mnoho lepší.
MP Marge Příští rok bude lepší, držím palce!
MP Marge jsem ráda, že ses zase ukázala. Cítím s tebou, vím, cos musela kvůli tatínkovi prožívat. Teď určitě bude už líp..
Držím palce, začala s nový život, tak ať se ti dobře daří. ![]()
MP Marge jsem moc ráda, že jsi se ozvala. Ať je příští rok pro tebe po všech stránkách lepší ![]()
MP Margepřeji ti do nového začátku hodně síly, ať se ti daří po všech stránkách.
MP Marge je mi to moc líto
a jsem ráda že ses ozvala![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje