Kan naridit to podle me nemuze, ale momentalne fakt tezko rict?
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Pinot Noir Aha, to je možný. Já vždycky posílám "ty velký sklenice" a ještě nikdo nic neříkal.
OliveOyl no tie veľké sú práve sedmičky, nie? Litrove poznám len z veľkého balenia olív :)
Mrakoplas Asi jo, já to vždycky dělila na malý a velký a myslela, že velký jsou litrový, ale asi nejsou, tady se člověk dovzdělá úplně o všem :)
Neřešil tu někdo situaci, že potřeboval žádanku na test a praktický lékař neordinoval? Co mám dělat?
dynda ma ten praktik nejaky zastup? mel by mit..
Kan Zaměstnavatel nemůže test nařídit, protože není orgánem ochrany veřejného zdraví. Nemůže tě při odmítnutí ani nijak postihovat. Jen nevím, proč to odmítat?
Určitě bych se ale nenechala testovat třeba asistentkou HR testem nakoupeným někde na eshopu... to vím, že se třeba ve výrobních fabrikách děje. Určitě bych trvala na poslání antigenního testu nebo PCR.
dynda To jsem byla já. Zavolat zástupu (pokud ordinuje). Pokud ne, můžeš zkusit hygienu, ale my jsme neuspěli. (nakonec mmch negativní, uf)
viktorka_od splavu Asi ten zástup bude vyvěšený na dveřích....
Díky všem za názor. S odběrem mám problem, protože jsem si prožila jako dítě punkci dutin a na chobot si šáhnout nenechám ještě dnes. A druhý problém mám s naším vedením, který věc řeší už měsíc formou vydírání, nátlaku a šikany. Zatím se „dobrovolně" přihlásila slabá půlka fabriky.
Prosím, kdo odtud je ibsenike a j.maskova222 na instagramu?
dzizisketa j.maskova jsem já ![]()
dzizisketa A ještě Veronikatehule2018 by mne zajímala.
Potřebovali bychom kontaktovat souseda, cizince, který vlastní byt vedle nás. Kontakt na něj nikdo ze sousedů nemá, možná má kontakt paní, která spravuje SJV našeho bloku, ale přes ní to řešit nechceme. Zkusila jsem mu napsat přes Messengera, ale není to označené jako přečtené, je ale klidně možné, že na FB chodí jednou za čas a přečte si to později.
Jak bychom ho mohli jinak kontaktovat? Je možné, že mu třeba pošta přeposílá dopisy do Německa, kde teď žije? Přijde mi divné, že by si poštu vyzvedával 1x za půl roku, když sem přijede. Že by mu někdo poštu vyzvedával mi přijde nepravděpodobné, toho by si někdo z domu všimnul.
dynda Me a dokonce I myho tatku objednavala detska lekarka mych deti. Uplne bez problemu;-)
Já se nakonec dovolala, ale po 3,5 hodinách od otvíračky. Ten telefon ani nebyl obsazenej, jenom jim tam pořád musel zvonit a zvonit a zvonit. A jsem teda negativní, akorát půl dne v pr...
byla jsem dnes na testu a dělali mi výběr jen z krku, žádný stourani v nose.... překvapilo mě to, neslyšela jsem o tomhle způsobu, ale jsem rada. na to stourani v nose jsem se duševně dost chystala... má to nějaký vliv na výsledek ? jakože z nosu je to lepší?
AprilTwelve o tomhle mi ani nemluv. Nechapu. Lisi se to podle odberneho mista. A odberna mista, ktera stouraji do nosu se lisi podle odebirajici osoby - nekdo stoura obe dirky, nekdo jen jednu. To, ze se obema dirkama dostanou do jednoho stejneho nosohltanu, je nezajima...![]()
Pavlena v Motole šťourají v nose i v krku. Navíc tam teď odebírají vzorky pro výcvik psů, takže muži ještě sebrali roušku a dali mu vatu, aby na ní setřel nějaké pachy.
Pavlena právě že i tady jsou různé zkušenosti, tak ja fakt nevím. prostě to budu brát tak, že je to relevantní způsob a nebudu o tom spekulovat. rozhodně je to ale z toho krku asi tisíckrát příjemnější
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje