to bych musela zehlit :D ale jo, tu kosili jsem dnes rano zehlila... a moc to nepomohlo. na sirku se to po peti minutach, co jsem to mela na sobe, vratilo na puvodni velikost (pres ruce a ramena)... ale do dylky to nemam jak vytahnout :/ :D
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
a to je myšlena viskóza a la košile, nebo viskóza a la tričko?
kosile, takova tenka prijemna latka to je (viskozova tricka jsem uz davno vzdala, mam ted dve, ze kterejch se mi staly extremne siroky crop topy :D )
trochu pomáhá vytahat všemi směry ještě za mokra, no a pak ještě to žehlení. časem se to ale smrskne k nepoužití:-/
Není to blbej dotaz, ale prosím vás, ty co častěji lítáte, když je let s přestupem, ale od stejné firmy a na přestup je cca 30 min, tak kdybych to nestihla, pustí mě do dalšího letadla nebo si bidud muset koupit další letenku?
Pokud je to jedna letenka, ne dve oddelene, tak vas pusti do dalsiho letadla, pokud jste ten prvni zmeskala kvuli jejich zpozdeni.
No, měla by být, zadala sem start a cíl a vypadla mi letenka s přestupem. Tak snad. Představa, že si koupim business class a pak to budu cvakat znova..
edit: a děkuju za odpověď
Tak v tom pridate jste kryta, to se pocita jako jedna letenka.
Ale 30 minut je hodne kratka doba na prestup. Aspon s tou business tridou budete rychle vystupovat.
No, ještě trochu váhám s nákupem, ale buď to bude 3,5 hod nebo 11 ![]()
každopádně děkuju :)
Neni zac. No, tak to je uz rozdil. Tak v nejhorsim skoncite na tom pozdejsim letu, ale drzim palce, at to vyjde.
Dík
stihnout se to asi dá, ale bála bych se, že to nestihne zavazdlo... pokud teda neletíš jen s kabinovým...
Ne, chtěla bych normální kufr. Damn, tak holt tam budu čekat..
Fakt? No tak to budu ještě chvíli přemejšlet..
my jsme jednou leteli s prestupem a pak nas vratili do stejneho letadla.Ale cas byl hodinu tak nevim jestli i 30 minut muze byt stejne letadlo.
Díky za info :)
Je zde někdo z Mladé Boleslavi, kdo by mi vysvětlil, jak lokální hostinští dosud řeší útěk neplatičů z předzahrádek, když útěk kuřáka preventují klecí? Jestli nebylo lepší udělat tu předzahrádku třeba, já nevim no, nejsem z branže))))

https://www.novinky.cz/domaci/439026-kuraky-nazenou-do-klece-aby-se-nevyhnuli-placeni.html
Zajímavá vymoženost
Teda nejsem z Boleslavi, ale možná taky záleží na lokalitě, ve který je hospůdka umístěná? Třeba už mají svý zkušenosti ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí