to mně taky vůbec nevadí:-) akorát to nemůže být každý den, teda myslím.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Bych děti přihlásila do plaveckého nebo vodáckého oddílu, preventivně ![]()
to me hrozne pobavilo:D jako voda mi taky nedela uplne dobre na kuzi, ale ze bych se NERADA MYLA?:D a jeste rikala HNUSNA VODA??:D to je skvely...:D
tjo tyhle věci z dětství asi hodně snadno zakoření a v člověku zůstanou... jsem slyšela od jednoho dospělýho zdůvodňování že se ráno nemůže přece sprchovat páč by z toho měl zachlazení a smrť
(ale fakt to myslel vážně:-O
zajímavý žejo? já třeba i uplně miluju lehnout do čerstvě převlíknutých nažehlených peřin nebo oblíct se do čistýho nažehlenýho oblečení... a taky jsem se setkala s tím, že je to nepříjemný, že je suprpříjemný zalízt do zválenýho zapocenýho nebo se navlíknout do vytahaných vymačkaných hadrů:-O jsem se jala totiž tento fenomén tudleva blíže prozkoumávat;-))
já jsem minulej tejden poslouchala dvtv, kde měli nějakýho odborníka na výživu a ten tam teda říkal, že nejdůležitější je, co dítě nasaje v rodině do cca 3 let, nějak tomu i říkal, něco jako výživový vzorce
jeste k tomu sprchovani po ranu...v Portugalsku jsou presvedceni, ze kdyz se osprchujete po veceri, tak muzete umrit!:D podobny princip jako ze se nesmi po jidle plavat, evidentne...
A jsou schopny rikat ze jako umreli lidi...davej si pozor:D
vypranou postel teda taky miluju a pěkně bych hnala každýho, kdo by do ní lezl neumytej!
nebo nechci to teda rozpatlávat, mně jistý zpocený lidi (člověk) voní na několik metrů, ale jako to není špína a rozhodně ne každodenní standard.
njn, jako já fakt nemám už ambice vychovávat, to je mi jasný že nejde... a příčina je mi zcela jasná jj souhlas. akorát jsem v tom nechtěla vyloženě podporovat:-(
Ja sa sprchujem strašne rada. Ten pocit po je parádny. Si hovorím, že keby bolo najhoršie tak na vodu musím mať vždy aj keby som mala jesť len suché rožky.
jo, přesný:-)
co po, ale při! já miluju jak po mně ta voda teče... a vydržela bych tam hodinu:-) takže to někdy vypadá spíš na pastvu;-)
já se sprchuju docela dlouho a měla jsem vždycky výčitky, ale když se ta vana zašpuntuje, tak ani to dlouhý sprchování ji většinou nenaplní tak, jako když se napouští. Tak jsem už celkem v klidu.
jinak mě na tu kůži nedělaj dobře spíš mýdla, tak si teďka kupuju sprchový oleje a výrazně lepší (bioderma, saloos a teď jsem si koupila yves rocher, maj úžasnou vůni ostružina levandule a taky je dobrej)
Jo, přesně... U stolu k malému dítěti: "To nemusíš jíst, to je zelenina, podívej, já to taky nejim, je to hnusný." Jsem jenom zírala, ale zbytku rodiny to nepřišlo divný, nechápu. Vadí mi odsuzování a předpojatost k jídlu, chápu to jako neúctu k potravinám, ke kuchaři, k hospodyni.
Vlastně cokoliv odsuzovat ještě dřív než si ten druhý může udělat vlastní zkušenostmi přijde blbé. Jasně, asi nepoňouknu děti aby si zkusili sestrojit bombu, ale v případě jídla, sportu, muziky a tak...
nebo náš tatínek: to zelený mi tam nedávej, tráva je pro kozu!![]()
Jooo,a já miluju osušky drsné jak šmirgl, dneska ráno jsem si zrovna jednu čistou extra drsnou vzala a to to tělo po ranní sprše ještě lépe nabudí, super to bylo!
No, ja nevim, ale moje matka se me snazila naucit jist cokoli od utleho detstvi, nikdo ji do toho nekafral a stejne se ji to nejak nepovedlo, no...
Jo... čistý ručníky, čistý povlečení... vždycky jsem záviděla Jacqueline Kennedyový, která nekompromisně trvala na okamžité výměně po jediném použití čehokoliv výše zmíněného. Ach jo.
a máš nějak výrazně úzkej jídelníček nebo tě jen nenaučila na echt neoblíbený věci? protože naše maminka byla ještě v zajetí takových těch pravidel že "aspoň jednou měsíčně musí být játra, protože krvinky" atp, takže mi fakt nutila i věci, který jsem nebyla schopná pozřít. tak játra v některých úpravách už jím, ale klasickou játrovou omáčku... to nikdy
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí