"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Katrin_kouří_cigarety
156 příspěvků moje polička 29. května 2017 12:21
Reakce na Ounz:

Možná jdu s křížkem po funuse, ale záleží, kde přestupujete. Jestli je to Frankfurt nebo Paříž, tam to nestihnete, většinou měníte terminál. Hodina na přestup je tam málo.

Kufr Vám za 30 minut nepřeloží nikde, počítejte s tím, že dorazí později. V cílové destinaci na letišti dodáte adresu hotelu a oni Vám ho tam dovezou.

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 29. května 2017 12:25

Děkuju přestup by byl ve Varšavě..

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 29. května 2017 12:31
Reakce na Ounz:

nám sa raz dokonca stalo, že keď sme mali nedostatok času na prestup, že nás čakala pri prvom lietadle letuška, a za ňou sme miernym poklusom bežali do ďalšieho lietadla. Stihli sme

Offline Katrin_kouří_cigarety
156 příspěvků moje polička 29. května 2017 12:36
Reakce na Ounz:

To je malé letiště, tam byste to měla stihnout. O tom kufru ale pochybuji. Když to mívám takhle natěsno, beru si do přiručního zavazadla na palubu toaletní potřeby a prádlo na jednu noc. Poučena zážitkem, kdy mi v Mnichově kufr nepřeložili, i když na to měli hodinu...a pak jsem v noci v Anglii sháněla kartáček na zuby a odličovací kosmetiku

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 29. května 2017 12:41

Tak já bych měla přes den letět, tak pohoda, nakoupim :)

betsey  děkuju :)

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 29. května 2017 20:38

u súsedov je takhle jasno?

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 29. května 2017 21:22
Reakce na Mutziputzi:

Funguji ty naplasti na bricho?

20970 příspěvků moje polička 29. května 2017 21:25
Reakce na Candance:

Jsem lipla teprv jednu Ale kuze nespalena, jenom to hreje.

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 29. května 2017 22:20
Reakce na Mutziputzi:

To nefunguje stylem: 1 naplast = -1 cm?

20970 příspěvků moje polička 30. května 2017 09:42
Reakce na :

Proč bohužel?

Offline andulka01
12862 příspěvků moje polička 30. května 2017 13:47

už s křížem po funuse, ale což...

Přítel toho prý taky hrozně moc nejedl a k tomu je z gastronomicky konzervativní rodiny. Ale pak si řekl, že by tak přišel o spoustu zážitků a prostě se to i v dospělosti učí a překonává případné své odpory. Takže třeba kopr, olivy, rajčata, bílé víno. Nedával cokoli z mléka, ale soustředěnou pílí (fakt, on měl z mléka opravdovou hrůzu) už se naučil sýry, miluje parmazán. Letošním objevem jsou ústřice, chřest, šneci... Neexistuje, že by na něco udělal bléfuj. Maximálně neznám, ochutnám, uvidím. Mám z toho radost, můžu vařit cokoliv, vůbec nevadí když je to bezmasé. 
Já jím opravdu všechno, vařím v podstatě všechno, takže nějak neumím pochopit jak někdo může třeba vůbec nejíst zeleninu a ovoce.

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 30. května 2017 13:53
Reakce na andulka01:

musim rict ze treba prinest ze zahrady vlastni vypestovane jahody a misto nadseni slyset "fakt to musim?" je znacne frustrujici:-( my jako decka ocesavali kolikrat i cizi stromy a zahradky;-) nechapu. ale vypozorovala jsem, ze se dost detem (i muzi) zda ovoce bud kysele nebo mdle, ze daji prednost sladkostem co my nemeli takze sladkost bylo to ovoce. jenze ja sladky taky nekupuju... tak nevim proste:-( syn jako maly nechtel jist nic, ted uz se cpe skoro cimkoliv, touz taky neni dobre... asi delam nekde chybu:-/

dekuju a gratuluju k priteli:-)

Offline andulka01
12862 příspěvků moje polička 30. května 2017 14:08

Ano, v předchozím vztahu čerstvé krásné ovoce zůstalo netknuté, cokoliv ze zeleniny fujblétojánejim, polívky, jogurty nebo "zdravější" dezerty jsem jedla sama. Frustrující, zvláště když člověk opravdu rád vaří a rád zkouší nové chutě.
Takže díky, jsem teď nejen v tomto ohledu spokojená :-) a přeji všestranné a vděčné strávníky - protože to by taky mohli doma na stole najít stovku a vzkaz ať jdou do hospody :-)

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 30. května 2017 14:14
Reakce na andulka01:

objednali by si pizzu a byli by naprosto spokojení akorát bych musela ještě trochu přitlačit s těma stovkama...

Offline andulka01
12862 příspěvků moje polička 30. května 2017 14:30

Tak zase, občas je nějaká ta prasárna potřeba :-) a u těch mi teda fakt nevadí když je nemusím vařit :-)
Po závodech je nejlepší prostě klobása ze stánku, při práci do nočních hodin pizza. Jen to stačí říct dopředu, aby člověk nedávat energii do plánování, nákupu a vaření.
Ovšem při kecech "tonejimfujble" bych naopak nechávala tak maximálně dvacku :-)

Offline Potrefenáhusa
38914 příspěvků moje polička 30. května 2017 14:35
Reakce na andulka01:

mně to fujble, když někdo říká o jídle, i strašně na lidech odpuzuje, přijde mi to strašně dětinský. jinak myslim, že s puberťákama už se toho moc nesvede, leda počkat, jestli nedostanou rozum sami. Asi je nejdůležitější ten vzor v rodině u malých dětí, jestli tam nemáte nějakýho dospělýho fujble rozvraceče.

Protože kamarádka má třeba muže, kterej se hrozně nerad myje a přistihla ho, jak říká ve vaně jejich ročnímu synkovi:"to je ale hnusná voda, co, fuuuj"

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 30. května 2017 14:37
Reakce na Potrefenáhusa:

Protože kamarádka má třeba muže, kterej se hrozně nerad myje a přistihla ho, jak říká ve vaně jejich ročnímu synkovi:"to je ale hnusná voda, co, fuuuj"

No to by som nedala, mať doma humusáka. To už radšej to fujble

Offline Potrefenáhusa
38914 příspěvků moje polička 30. května 2017 14:40
Reakce na paktofonika:

já bych ho taky nedala, ono je tam toho teda víc, ale myslím tuhle příhodu už jsem taky někde zmiňovala.