Úplně mi to učarovalo, žila jsem z toho snad půl roku :-) Zatím jsem absolvovala jen kurz na dovolené a mám tedy za sebou jen několik ponorů, ale jakmile dokočíme přestavu domu, která nás teď tak nějak celkově odčerpává :-D, chci na to navázat a začít s tím nějak pořádně.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
chachaa, rýža je hladná a těstoviny sou kolínka!:DDD od babičky jsem za celej život ochutnala tak nanejvýš 10 jídel možná ani to ne. ale zas v sezóně byla ke každýmu jídlu velká mísa salátu, chleba se sádlem s hromadou cibule a ke všemu kyselý vokurky a samozřejmě hromady ovoce ze zahrady
"jsou lidi, co jí tak nějak z nutnosti (fakt znám pár takových) a tam je ochota si zkoušet a zvykat si na něco jiného asi dost malá"
aha, to mi fakt dává smysl! protože kdybych neměla žádnou motivaci zkoušet a ochutnávat nová jídla páč su mlsná, tak bych taky skončila s pár jídly co jsem měla ráda od dětství a nic víc nejedla. jsem schopná klidně jíst jedno jídlo tři dny nebo si něco uvařit za dva dny znovu úplně stejně. na něco jsem si fakt musela zvykat usilovně a dlouho:-) ale stálo to za to. třeba parmazán:P
Ty jsi můj manžel?
Jedl by to samé, až na tu lékořici... Ale nemůže, protože pracovní večeře, dobré restaurace, časté cestování a zase pracovní večeře... Jednou strašná ostuda, protože ho vzali do nejlepší restaurace ve městě, ale byla rybí a on ryby nejedl... Personál mu šel nechat udělat biftek do restaurace naproti
. Od té doby testuje, takže co jsem za ty roky nezvládla já, dokázala práce...
u súsedov je takhle jasno?![]()

no asi tak ![]()
Manžel se třeba děsně nerad sprchuje, miluje se naložit do vany, to dá třeba 6x do týdne (a pravidelně tam usne
). Ale zároveň ví, že není sprcha= není sex, takže mu chudákovi nic jinýho nezbyde, když jsme na druhém baráku, že vlézt do převlečené postele po celém dni v práci nebo na kole je tabu atd. Ale k vodě se mnou taky nejde, prostě ho to nebaví. Zároveň ale chce, abych s našim budoucím potomkem chodila na plavání, takže doufám že ho nebude učit podvratnými kecy že vodička je fuj :D
ja jsem celkem dlouho chodila k Misi Bohacove, ta je moc sikovna, driv me strihala v TG.
Tak jsem se konečně dostala do chváleného Red salonu a včera jsem byla u Míši. Tímto moc děkuji za doporučení, musím říct, že takhle dobře mě snad ještě nikdo neostříhal a i když to není levné, stálo to za každou korunu, jsem moc spokojená.
jestli by teda na to plavani s potomkem nemel chodit spis tatinek, aby se taky osmeloval;-))
Většinou jim jen proto, abych zaplnila díru v žaludku. Ne, že bych neměla jídla, která mi vysloveně chutnaji, ale nové chutě mě nezajímají, o víkendu na Prague food jsem do všeho jen otravene dloubla. Stokrát radši bych zašla na svíčkovou nebo si doma udělala bagetu. No a doma mám pochopitelně nadšence, který odebírá X časopisu o vaření a nejraději by každý týden zkusil jinou restauraci ![]()
no vida. stejne je zajimave, jak jsme (my lidi) rozdilni:-) a jsem rada ze se tu porad dozvidam neco noveho
Prima, ona je moc sikovna a mila, taky jsem vzdycky odchazela spokojena. Ted chodim zase do tg, ale kdyby tam muj kadernik nemohl, tak ji mam v zaloze. A libi se mi i ten salon. Spravne ulitly.
Můj člověk! Rovněž nové chutě nevyhledávám, peklo jsou pro mě zejména fusion restaurace, tam mám pocit, že se plácá pátý přes devátý.
Á, jsem ráda, že společenstvo drsných ručníků stále žije!![]()
bože, jak to tu čtu, vidím všude otce. on nejí skoro nic, všechno je fujble, ze všeho by mu prý bylo zle, a nesnáší čerstvě povlečené peřiny, fakt. miluje, když jsou "zaleželé", jak říká. tím nemyslí špinavé, ale změklé
prostě nemá rád takový ten "crisp" pocit. já z něho nemůžu. musím ale teda dodat, že se myje pořád a rád, a nevyšel by z domu neoholen a bez čistého oblečení.
kup mu sušičku. Jediná nevýhoda sušičky totiž je, že povlečení není "křupavý"
je to výraz mojí dcery, která usíná stále s plínkou, která ale nesmí být čerstvě vypraná, protože je jinak křupavá. takže večer vždycky hledá tu svou onuci ![]()
Ten salon je skvělý, nikdy jsem poodobné kadeřnictví neviděla a interiér se mi fakt moc líbil, ulítlý je, ale tak mile (a moc mě zaujala ta tyrkysová v kombinaci s růžemi a bíle natřeným zdivem, to je hodně dobré
). I ta kavárna nahoře je fajn, prostě celkově sympatické. Jsem ráda, že už zase mám kam chodit.
já křupavý pohlečení taky nevyhledávám, ani nežehlím, jen rovně pověsím, ale ten pocit čistě vypraný postele je i tak milionovej, zvlášť, když se povlečení a prostěradlo suší na sluníčku (případně ještě mírně přemokne!!!)
ja ho fakt nechapu, prijdem zplaveni z prace, venku 30 stupnu a on ten tyrkysovy kristalovy bazen mine a jde se schovat do baraku :D
a vydrží v těch totálně promočených hadrech až do večera?
To ne, da si sprchu, ale nenapadne ho skocit do vody. Jak rikam, nechapu :D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí