Karoleena ajo vidis, to tu myslim loni nekdo doporucoval horkou vodu, tak to dava smysl
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Karoleena diky za googleni, tak to asi zkusim :)
Potrebuju podat priznani k dani z pozemku. Ten spada pod oloumocky kraj. Muzu to jit podat v Ostrave nebo me vyrazi?
Několik dotazů: A) kde v pze mi převléknou roztrženou trojšňůru perel?
B) pátrám po minulosti čtyř šálků na čaj po babi s nic neříkající značkou (nebude to nic extra, spíš by mě zajímalo, odkud jsou) máte tip, kde hledat?
C) šikovný zlatník v pze, který předělá nenošené šperky na něco podle mého vkusu
díky :)
Ounz ad B) poměrně obsáhlý přehled značek je v knize Kouzlo keramiky a porcelánu od Braunové, bylo by foto té nicneříkající značky?...popřípadě šálků?
tarra děkuji moc za odpověď
foto asi ne úplně povedené, je nápis jen na podšálku a ten se mi nepodařilo vygooglit a na šálku jsou jen nějaká čísla jakoby vytlačená. Popravdě cloumá mnou čirá zvědavost

Ounz Díky za foto, zkusím se do té knížky zítra podívat, ale nemám pocit, že bych toto značení někdy zahlídla... šálek je to ale pěkný a zvědavost úplně chápu![]()
tarra tyjo, děkuju moc :) ono to možná v té knize ani nebude? Šálky jsou obyčejný, akorát že nevím, odkud se vzaly :)
@ounz
Tak Betty odkud to máš?!
Ounz Google
Tak Betty no to by mě zajímalo jak si to dokazala, já to zkoušela několikrát a tohle mi teda nikdy nevydal..já se picnu
Ounz neumím dát odkaz,
rasaNori teoreticky by to mohli prevzit a postoupit prislusnemu FÚ, e to mozna delaji jen pri el. podani. Z podatelny by te asi poslali na postu. Nejde ti to udelat pres Moje Dane a podat elektronicky? A priznani resis ted? Kvuli vydanemu stavebnimu povoleni? Pokud je z letoska, tak priznavas az pristi leden.
Ounz me to našel taky, je to nějaký inzerát. Zeptám se tchýně, až s ní budu mluvit, asi v sobotu.
Ounz teď jsem na to taky narazila, píšou, že Nizozemsko, i když informace jen z jedné aukce nemusí být jistá, ale aspoň malý posun.
continuity no mně to fakt neukazuje, zkoušela jsem to teď znovu, jestli to na mě teda taky nevyskočí a ne..
tarra děkuju za odkaz, tyjo tak Nizozemí..kde k tomu moje babička hergot přišla ![]()
Ounz jinak Google funguje tak, že když dáš obskurní dotaz, na který se nikdo neptal, nejlíp víckrát, tak začne sám aktivně indexovat. Takže ma cenu podívat se ještě třeba za den dva, jestli se něco nenašel. Teď jsme ty roboty trochu poskadlily, tak třeba něco ještě vypadne.
Ounz dej si to wido do uvozovek.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.