continuity oki, ale já to tam fakt házela opakovaně a google dává samý pitomosti, nemá mě rád ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Ještě je jedna věc, že Google dost zohledňuje předchozí chování uživatele. Tady je to asi jedno, ale je běžné, že na stejný dotaz jineho uživatele vyjdou jiné odkazy.

continuity A jestli se můžu prosím přiživit doplňujícím dotazem, abych byla moudřejší pro příští vyhledávání, ty uvozovky tam udělají co oproti tomu, kdybych zadala slovo bez uvozovek?

Dam sem ze svojí sbírky, taky nevím nic o původu.

tarra hledá se to slovo přesně a musí v tom odkazu být.
Tady jsou nějaké tipy.
Ještě je užitečné -( minus) to zas to konkrétní slovo z vyhledávání vyloučí. To je dobré použít, pokud se ti plete do vyhledávání nějaká celebrita, třeba je to jmenovec hokejisty, tak dáš jméno a - hokej a trochu ti to protridi.
continuity Moc děkuju, kouknu na to a zkusím se zdokonalit!
My koupili pozemky loni v rijnu, ale je tam slozite deleni vymer podle BJ, neumim to nacpat do toho formulare. Potrebovala bych aby mi pani na urade pomohla formular vyplnit a ja uz jim ho poslu postou tam kam patri:)
OunzHaskovo zlatnictvi v Haskove ulici na Letny. Vypada to jako hrozny retro, ale jsou tam strasne sikovny. Prisla jsem s hrsti zlata co nenosim a za 14 dni jsem odchazela s produktem podle avych predstav. Stravili jsme nad tim peknou dobu, kreslili a merili a fakt spokojenost.
ice děkuju za tip, ukládám :)
Tak Betty Ve Slezsku se porcelánu dělalo celkem dost, nic echt cenného, ale tohle je krásná secese.
continuity To je super tip, to mínus, díky.
Ounz perly si nechavala kamaradka prevazat v Granatu (originalni prodejna) v Dlouhe, ale nevim, zda umi ty 3 rady.
Sweet Potato děkuji
Lamicka děkuju moc, poptám se :)
Ounz že tys někde našla poklad? Perly, zlato, porcelán ... ![]()
eM
ne, jen řeším víc věcí naráz..perly jsou mamky, zlato jsem teda nasbírala já v průběhu života a nenosím a porcelán je po babi, ale už dlouho. Ona měla ty šálky na chatě a obvykle je používala místo misky na okurkovej salát ![]()
uvažuju o anatomickým polštáři, asi z paměťový pěny, budu vděčná za rady a tipy
OliveOyl tak jedine Sleep and glow, at jsi rano krasna, ne? ![]()
(jedou to ted influencerky)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.