baltik na to už je pozdě :D tak aspoň aby mě krk nebolel, ošklivá a ještě prudná, to si svět nezaslouží :)
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
rasaNori podle mé zkušenosti a myslím, i podle daňového řádu, můžeš podat přiznání kdekoliv. Ale obávám se, že člověk na podatelně Ti s vyplněním neporadí. Bývá tam dost lidí, takže na Tebe nebude mít čas a nemusí znát do detailů právě daň z nemovitostí. To je lepší zajít na FÚ přímo za některým správcem této daně, jestli by neporadil.
rasaNori Mně se nejvíc osvědčilo zavolat tomu, kdo tu daň má na starosti v tom příslušném FÚ a vlastně bude pak řešit případné nedostatky, pokaždé mi pomohli.
Používate někdo parní pračku? Opravdu vypere lépe než obyčejná?
A druhý dotaz: robotický vysavač, ideálně i s vytíráním, na takové setření od prachu. V okolí lidi mají Xiaomi a chválí, nyní na mne vyskakuje reklama na Robzone.
Uvítám i konkrétní tipy, děkuji ![]()
mnum ja už jsem tady parní pračku vychvalovala několikrát, za mě to super funkce, prádlo je načechrané, není pomačkané, tak jako svěže voní (nepoužívám aviváž) - prostě ten efekt poznám, když to prádlo vyndavám. Fajn je to i na krátké osvěžení prádla, bez praní. A mělo by to efektivně odstraňovat roztoče :)
jestli třeba lépe vypere fleky, tak to neposoudím.
Prosim, nemate tipy na jesle pro 2lete dite na P2, ale klidne i v okoli Idealne kde by meli dotaci z EFS na sladovani pracovniho a soukromeho zivota, tedy se tam platilo nizsi skolne.
MP Meri ty jsi myslim mela maleho v jeslickach, prosim, nemela bys tip?
Tulipe A jakou máš značku té parní pračky? Zrovna taky vybírám a zaujala mne.
Emi máme AEG
Tulipe to jsem chtela slyset, vlastne potvrzuješ sliby vyrobcu, diky
avivaz taky nepouzivam, a to odstraneni roztocu a alergenu zni moc dobre ![]()
mnum mám RobZone. Nevím vlastně, jestli doporučit. Jdu z nuly, jiný jsem předním neměla, takže to, že přijdu se zabahněnými kluky a zatímco jim dávám oběd, předsíň se sama uklidí, je pro mě zázrak
řekla bych, že luxuje dobře, samozřejmě kraje nic moc, i když na to má funkci. Ale nekřupou mi drobky pod nohami a je to bez práce, což bohatě stačí. Není úplně nejnižší, u nás to byl vánoční dárek bohužel bez konzultace, takže se nám nevejde o půl cm pod skříně, což mě nehorázně štve, sama bych si samozřejmě vybrala nižší. Ale má hodně slušnou sací sílu, má ten senzor, že není blbej a nespadne ze schodů, což nějaký ten Číňan švagrové vesele dělá. Vytírání je takové lehké setření, poznat to ale je a prach vezme, já ho i hodně namáčím, aby za ním ta stopa byla poradně vidět
ale říkám, nemám žádné srovnání, spokojená jsem. I když to vypadá, že jen tak zmateně jezdí od čerta k ďáblu, má v tom systém a nakonec projede vše. Jen teda apku dělal nějaký retard, ta je naprosto nepoužitelná.
Lamicka my jsme meli dceru v jeslich s tou dotaci, ale na P4, tak nevim, zda by to pomohlo. Jinak s jeslemi jsme byli moc spokojeni, dcera mela tety tam rada
Malenge dekuji moc za recenzi. Nabytek nebude problem, schody nemame a cekam od toho presne to nekrupani drobku pod nohama a lehce setrena podlaha od prachu az se vratim s detma z venku ![]()
Tulipe Děkuju, na AEG zrovna koukám, tak to nebudu měnit.
Měli jsme vytírací Scooba, moc se neosvědčil. Špínu spíš smetal než vysával a mytí žádný zázrak. K tomu furt něco chtěl, nabít, dolít, vylít, vyčistit. Hlavně to poslední bylo ble, mokré, špinavé, smetím obalené kartáče.
Teď mám jen vysávací Elektrolux, mnohem lepší.
Sweet Potato dekuji za sdileni zkusenosti ![]()
mnum mame xiaomi. Pouzila som aj umyvaci program ale to ma neba. Nie ze by to neumylo ale take smudlanie a liezol mokry sj na koberec. Teraz iba vysavanie a to je perfektne. Je nizky vojde sa vsade apku mam na zapnutie vysunutie a poslanie domov. Posle mi sms ked dokonci. Anavyse je to fesak
mnum Resim to pro nasi zamestnankyni, proto ta P2 a okoli, aby to mela blizko u prace. Dekuji :)
Janulik03 dakujem ![]()
tak zhodu vo viacerych prispevkoch vidim v tom ze umyvanie ziadna slava, takze asi lepsie vziat len vysavac... no podumam nad tym, pozriemeste nejake recenzie, pripadne sa zajdeme podivat do predajne.
Prosím pomoc, mám tyto boty a dělají mi puchyre na patach, až do krve. Na omak tam žádná ostrá hrana, šev nebo něco není. Zkoušela jsem klepat kladivkem i pořádně promastit, nic nepomáhá. Nějaký jiný tip? Děkuju.

JankaM Nene, na ty číhám už dlouho až mi je zase zlevní, chci žluté nebo oranzove. Zatin jsem si objednala malé, potřebují o číslo větší. Myslíš, že je to tvyma nohama nebo téma botama?:-D Jo, radu nemám ;-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.