Mate nekdo tip, kam jit, aby me vzali(v Praze), kdyz me posledni tyden brni zada a dneska jsem zjistila, ze jednu pulku zad kolem hrudni patere moc necitim? Fyzio? Ortopedie? Je to blbej dotaz, ale nenapada me moc co s tim
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
711990 šla bych na neuro nebo na nějakej urgent. Nebo jestli by ti tvůj praktik uměl dát doporučení na neuro, tak by ses mohla vyhnout tomu urgentu? Reha a fyzio ti kdyžtak napíše ten neurolog. Ortopedii bych na začátek vynechala..
711990 když fyzio, zkus Therapypoint, jako samoplatce a když nechceš konkrétní fyzioterapeutku, tak brali docela rychle.
Ounz mne prave neuro urgent prisel trochu prestrel, aby me nevyhnali. Chodim tam s tema migrenama, ale fakt jen v uplne akutnim pripade. Zkusim zavolat doktorce, jestli by mi napsala doporuceni. Dekuju!
continuity diky, omrknu to
711990 Neurologie. A na urgent mi to docela připadá.
711990 mne se na podzim kousla zada (a taky krk, brneni ruky k tomu...), volala jsem prakticce, ktera me poslala na neurologii. Coz mi pripomina, ze jsem tam jeste nedosla![]()
Gatita
tak hlavne ze uz se to odkouslo!
Sweet Potato mno, tak snad se tam nrjak vyhledove dostanu:D
Sweet Potato no měla jsem podobný problém jako těhotná a strávila jsem v Motole cele odpoledne - přišla jsem asi ve dvě a odcházela v deset večer. Fakt už ten neurologicky urgent jen v případě smrti na jazyku. Taky jsem mela pocit, že kdybych nebyla těhotná, tak me vyrazí rovnou.
continuity no, Bulovka je to samy. Bud se tam musi prijet hodinu pred zacatkem vezny ordinace, tj asi v 6 rano. Nebo pak prijit az treba ve 2 odpoledne a doufat.
Ounz Když jsem minule řešila stejný problém s porcelánem, pujcila jsem v knihovně tuto knihu a částečně pomohlo.

Krehutka děkuju :)
711990 doufám, že ti pomůžou!
Já mám právě růžové z loňska ze slev, jsou krásný pohodlný, měkký, jen ty paty![]()
jestli to nebude nohama, ale obvykle na to netrpím.
JankaM mam asi ty same, ale v cerne, a stejny problem. Davala jsem jim sanci dve letni sezony, protoze jsou krasne i dobre sedi na noze, ale kazdy pokus o noseni skoncil krvavou patou
uz je mam zabalene ze je poslu dal, ani nevim kam, asi do charitniho kontejneru
edit: tak jeste zkusim ty gelove polstarky co radi Samart
711990 uff, neurologie a drzim palce
mnum dik
711990 dievca to je jasna neurologia, drzim ti palce nie je to sranda.
Nemáte nějaký důvěryhodný a srozumitelný článek či jiný zdroj k situaci kolem WatsAppu?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.