Evaeva hele na webu je urcite kamera a pocitadlo, tak se jen mrknete, nez tam pojedete. Ale i vloni uprostred leda to bylo ok, mimo vikend.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
711990 díky, kouknu na to. Počítadla jsem si nevšimla.
Evaeva přesně, až tam vytapou pěšky, můžou na Sněžku. což už by šlo, ale můj muž speciálně tyto exponované cíle moc nemusí, tak to u nás ani nehrozí. Zato vcera mluvil o Triglavu. ![]()
continuityTriglav ![]()
continuity ten Triglav na tom o moc líp nebude. Je vysoká pravděpodobnost, že se octnete v zástupu, zvlášť z té jednodušší strany. Stejně jako na Prisojnikovo okno.
bublifuk my sme Triglav vyriešili tak, že jeden deň sme došli na chatu, prespali tam, a vyrazili na Triglav ráno o štvrtej s čelovkami. Boli sme tam prakticky sami a ako bonus nádherný východ slnka. Ale je fakt, že to bolo tak päť rokov dozadu, ale bola to jedna z mojich naj túr, veľmi sa mi tam páčilo
betsey vždycky jsem to šla z Pogačnikova domu, přes sedlo Luknja, tudy východ Slunce moc stihnout nejde, ale ta cesta je fakt pěkná. Ale vím, že právě chodí skupinky na východ nebo na západ Slunce na Triglav. Tu oblast mám celkem prochozenou, množství lidí opravdu stoupalo. Vzhledem ke koronaviru, by těch turistů mohlo být trochu míň.
bublifukmy sme nešli cielene na východ slnka, cieľ bol prejsť po zamrznutom snehu ešte kým neprejde veľa ľudí a nezmení sa to na kašu. Ale teda dosť sa to za tie roky pomenilo, nepamätám si ani pri zostupe, že by tam boli nejaké veľké davy ľudí
Ale cítim aj v slovenských horách, že to množstvo turistov značne pribudlo
betsey to nemá odradit. Jenom upozornit, co se může stát. Tuhle část můžu jedině doporučit
.
continuity starší dneska zvládl asi 10 km v kombinaci kolo a chůze, pravda jen směrem z kopce, takže ten by Sněžku z Portášek asi dal, ale blokuje nás spaní mladšího. Mě to teda nijak extra neláká. Pak ještě doslova běžel celou stesku korunami stromů, nahoru i dolů.
Nevím jestli sem, nebo do kulinářského vlákna. Lze nějak zachránit jahodový džem (aktuálně spíše pyré)? Tatínek z nějakého důvodu tentokrát přidal k jahodám vodu (prý aby se výtvor nepřipaloval ...). Výsledek nalil do sklenic, ale džem se nekoná, neb hmota neztuhla. Jde to nějak "opravit", nebo nezbývá než "všechno vylejt"? Děkuji.
whiskas Buď bych zkusila znovu svařit nebo používala místo sirupu?
Sweet Potato Myslíš, že znovu svařit by pomohlo? Má smysl tam přidávat další pektin/gel fix, prostě nějaké zahušťovadlo? Vylití bylo obrazné, to by byla škoda. Ale tolik sklenic pyré
.
whiskas Hodně želirovacich přípravků nerado další svařování. Asi bych to nechala byt![]()
whiskas nech to zmrazit a máš dřeň
whiskas Nějaký gelfix už tam je? Aha. Tak bych nechala řídké.
SunEclipse To jsem jednou s málo zhoustlou marmeládou zkusila a výsledek byl dost hnus. Taková divně rosolovitá hmota.
Na novém telefonu nevím, jak přesvědčit WhatsApp, aby mi zobrazoval jména a ne jen telefonní čísla těch, co mi píší. Nevíte někdo?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.