Mha vecer by dlouhe saty nebyl problem a myslim,ze cerne kalhoty a bila kosile se hodi jak odpoledne tak i vecer.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Mha O moc víc ne, jen bych si vzala podpatky a psaníčko. Dlouhé šaty jen pokud by na pozvánce bylo black tie, příp. white tie.
Mha Pod pojmem dlouhé šaty myslím večerní toaletu, něco, v čem bys šla na ples.
Mhamaji to asi jednodussi, ale podle me teda by meli pracovat s variantama kalhoty+sako, svetlejsi oblek, tmavy oblek. U nas casto maji vsichni rovnou tmavomodry, to je mozna zbytecne formalni? Ale nevim, nerozumim tomu, spis me trosku popichlo, ze bys nutne musela mit sukni, i kdyz nechces:)
Chlapi by měli mít - protože Mha mluví o brzkým odpoledni - odpolední oblek. To jest světlejší kalhoty k tmavšímu saku, nebo celej světlejší oblek ale pak teda v jedný barvě... kravatu ne černou, leč ladící
Ale vono se to těžko radí tady u nás, kde - jak můžem vidět ve VIP - mají lidi s bídou jeden univerzální tmavej oblek a jednu kravatu, který s nima půjdou pravděpodobně i do rakve ![]()
Asi bych na to zmíněný brzký odpoledne brala inspiraci pro obojí pohlaví dejme tomu v garden party dress code, kterejch je plnej internet kdyžtak. A pokud by to nebylo rovnou pozvání od královny Alžběty, tak i bez klobouku ![]()
Mně se líbí, jak to Mha pojímá zodpovědně, ten dress code, a jinde řešíme outfity na pohřeb, kde to lid (i ten s pozvánkou) pojímá jako volnočasovou aktivitu
artemisia Teď nevím, jestli tě mám zkusit uhranout nebo mile poděkovat ![]()
Prostě nevím, jsem z malého města a máme tu spíš kultůru než cokoli jiného.![]()
A klidně pište dal o těch pánských oblecích, ať můžu buzerovat své mužské doma.
Pořád se má nechávat rozepnuty spodní knoflík?
Co si myslíte o "zaplatach" na rukávech saka?
Mají ladit kravaty se oblečením partnerky? (za mě strašně neeeeee)
Co si myslíte o "zaplatach" na rukávech saka?
Za mě příšernost, kterou jsem nikdy nepochopila (je to stejné, jako by si chlap vzal gatě záplatované na kolenou).
Denních a podvečerních akcí jako různé otevíračky, vernisáže apod. absolvuju do roka docela dost a sázka na jistotu jsou jednobarevné šaty (nemusí být zrovna černé), příp. s hedvábným šátkem ši šálem, perlami nebo výrazným náhrdelníkem nebo bílá halenka/košile se sukní či kalhotami. A co tak vidím, tou druhou variantou se rozhodně nic nezkazí (a barevný šátek nebo výrazný doplněk to pozvedne vždycky o level výš).
jerry v minulosti záplaty na loktech měly praktický význam. A móda není věc logicky uchopitelná - btw. v čem jsou horší záplaty na lokti než díry na kolenou?
Tak ale pro společenský příležitosti se nehodí ani jedno ![]()
Mha hlavne kravata se uz vynechava dikybohu uplne (snad se nevrati moda tech sirokejch), natoz sladena s partnerkou:D
Prosím, o radu. Potřebuji antidekubitní sedací kruh. Našla jsem několik druhů, ale nevím, který vybrat. Je to pro kamaráda, který se v nemocnici zotavuje z covidu, po dlouhé době v umělém spánku a má proleženiny. Máte někdo s touto pomůckou zkušenosti?
Nechala jsem si v synlabu dělat odběr krve. Přišel mi nějaký kód, ale nevím, kam ho mám zadat. Nemáte s tím někdo zkušenost, než tam budu volat?
Evaeva jeste by mel mailem prijit odkaz, ne?
711990 to jsem si taky myslela, ale už mi přišli dva kódy (byly to dva odběry) a maily nikde, už je to víc než týden, spamy jsem prošla![]()
Evaeva to je zahada teda!
711990 no, v pondělí tam zavolám
Evaeva mě v synlabu napsali kod na papírek s telefonním číslem kam si mám zavolat a po nahlášení kodu mi řeknou výsledek. Pak mi je poslali poštou.
Mha na dopoludňajšiu akciu si bola rozhodne vhodne. Šatičky a žabky rozhodne tiež ok, ak bolo slečne 7.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.