Doporučte mi, prosím, nějakou kosmetiku na Praze 5, v Řepích, v okolí Karláku, Národní třídy a podobně, kde jste spokojené s péčí?
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Evaeva doporučím Strašnice, pokud se ti bude chtít jet dál.![]()
Mně tunely taky vadí. Asi to bude ten divný pocit "je vidět skrz tělo". Piercingy všemožně jinde mi takovou divnou úzkost nezpůsobují.
Catherinne no asi nebude
ale doporuč, mrknu na to, díky.
continuity Mně taky. Hrozně mne znervózňuje, že je skrz toho člověka vidět. Brr.
Jo jo, to není vždycky příjemnej pohled.
barbucha Přesně tuhle fotku jsem taky hledala.
Nezlobí vám dnes odpoledne taky T-mobile?
Mobil většinu času bez tel.signálu i dat.
Blbý dotaz, asi hlavně na všechny bývalé pekelnice.
Co se nosí na vernisáž výstavy, která je ještě spojená s otevíráním např. nového křídla nemocnice nebo jiné stavební atrakce? V brzkém odpoledni, spojené s účastí nějakých politických vysloužilců a rautem.
Ta akce už proběhla a já tam byla jako host a nemůžu se zbavit nepříjemného dojmu, že jsem měla špatné oblečení. Nikdo mi nic neřekl, ale co kdyby se to opakovalo, co na sebe?
Byly jsme tam od dlouhých šatů s hlubokým dekoltem a s perlama přes malé černé až po titěrné letní šatečky.
Mha malé černé nikdy nic nezkazí
Mha souhlas s Catherinne . Myslim, ze by se to dalo ustat i v jejich skromnejsi sestre, nejakych "kancelarskych" pouzdrovkach. A prozradis, co jsi mela na sobe?
Mha trochu "oficiálnejšie" kratšie šaty (myslím tým nie až po zem), alebo kostým.
Malé čierne sú klasika.
Děkuji.
Tech střízlivých malých černých nebo kancelarskych tam bylo dost pomálu, nejvíc mi bylo líto dam v robách na zem, ty tam klopytaly po staveništi dost nešťastné.
Já jsem byla pozvána, ale částečně to bylo i pracovní, protože jsem jela s paní s invalidním vozíkem, takže jsem měla černé kalhoty s bílou košili, takový kancelářský nudný úbor. Schytala jsem i jedno zdvizene obočí, ale bylo to od paní, která na sobě měla tričkové minisaty a žabky, tak to neplatilo. Příště v sukni a bez vozíku. ![]()
Mha hele ale z toho co popisujes, jsou kalhoty a kosile uplne v klidu. Je to vzdycky slusna alternativa, zadny dresscode te nemuze nutit do sukne/satu.
711990 To bude asi tím, jaká jsem obstarozni.
Dříve v minulém tisíciletí prostě byly kalhoty míň a šaty /sukně víc společenská.
Jo a muži všichni byli v oblecích. Oni jsou vlastně takoví chudáci, že nemají tolik možností. Nebo to jen mají jednodušší?
Mhamaji to asi jednodussi, ale podle me teda by meli pracovat s variantama kalhoty+sako, svetlejsi oblek, tmavy oblek. U nas casto maji vsichni rovnou tmavomodry, to je mozna zbytecne formalni? Ale nevim, nerozumim tomu, spis me trosku popichlo, ze bys nutne musela mit sukni, i kdyz nechces:)
711990 Jo, to by mohli, ale taky mi přijde, že mužská móda je prostě dražší, padnouci sako nebo dobře ušitá košile jsou nákladnější a je poznat ta tržnicová verze.
Mha jo, to je fakt, ze kdyz se clovek casto nevyskytuje v prostredi, kde to vyuzije, tak jento asi slozitejsi.
Mha Ty róby na zem jsou nejvíc mimo, to se vůbec nehodí. Kalhoty a košile v klidu. Já ti chtěla napsat, ať se podíváš do Můj dnešní outfit a tam je na posledních stránkách dost věcí, ve kterých lze jít, jen bych vyměnila boty. Muži to rozhodně mají jednodušší.
Já myslím že kalhoty s košilí jsou úplně v cajku. Na odpoledne na staveništi.
Naopak baba v tričkovejch minišatech a žabkách úplně mimo.
999 Díky, ![]()
Kdyby byla vernisáž večer, bylo by to s oblečením jinak?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.