Sweet Potato nemáš u něj omylem zakázaný kontakty?
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
SunEclipse Sweet Potato Díky, takže asi zůstane verze hustý syrup.
Sweet Potato Ano, bohužel tam je. Je tam vše + navíc ta voda
.
SunEclipse Nevím, kde a jak to zjistím?
Vše se mi přetáhlo identicky (z jablka na jablko) , jen tohle se rozsypalo. Chatové skupiny vydržely pojmenované.
Sweet Potato Tohle jsi už asi zkoušela, co? A tady něco pro iPhone
SunEclipse Jo!!!
Byly vypnuté. Děkuju ti, dobrá vílo!![]()
Rozhodla jsem se,ze po dovoleny musim zacit resit muj usni boltec.Mam tam strasne vytahanou dirku od tezkych nausnic,ktere sice uz leta nenosim,ale zda se,ze se to furt zhorsuje.Jsem zvedava na nemeckou cenu,ale neni problem zajet do ceska na pl.chirurgii.Neznate dobreho plastika?Nejlepe asi v Plzni,ale v nejhorsim i v Praze?
Ty naděláš. Se to teď nosí! ![]()
barbucha mě se z těch tunelu normálně dělá špatně. Nemůžu si pomoct. V kanceláři takových lidí chodí víc, snažím se nekoukat.
barbucha to je proste hruza hruz a nepochopim asi nikdy,ze si to nekdo necha udelat dobrovolne.
continuity Mně taky. Hrozně mne znervózňuje, že je skrz toho člověka vidět. Brr.
barbucha no a jeste ty vytahany krky......
mě se z těch tunelu normálně dělá špatně. Nemůžu si pomoct.
Tak jsem si myslela, že jsem asi moc velká citivka, když mi pohled na tunel nedělá dobře. A vidím, že je nás takových víc.
jerry je. mne taky.
continuity Že začátku mi tunely taky byly od pohledu nepříjemné. Teď už jsem si zvykla, ani si jich moc nevšímám. Ale vystřídal to pohled na lalůčky po vyjmutí tunelů. To uhybam pohledem a zároveň mě to nutí se podívat. Je to teda dost bizarní ta plandající děravá kůže.
notna No to je teprve dílo.
Nevybiral jste ted nekdo chytre hodinky? Ze bych se svezla?
Na bezne noseni je chci minimalne, hlavne na sport. Prosim o doporuceni.
Lamicka garmin vivoactive (stejny funkce jako fenix, tretinova cena). Ja mam Fenix 5s, jsou super, jen jsou tezsi. Kamarad ma ty Vivoactive, vzhled stejnej, jsou lehci, umi totez a staly min
Lamicka garmin. Jestli potrebujes mapy a navigaci v terenu tak Fenix. Nedam na ne dopustit. Garmin ma v Praze prodejnu, muzes si vyzkouset ruzne modely.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.