SunEclipse dik![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Dadoo pardon že neodpověděla, chtěla, ale přijel synovec s dvouměsíčním synkem a to se nedalo. ![]()
eeny-meeny prosím ťa, choďte na infekčné alebo kožné, ale choďte.
letfenixa V pondělí začnu obvolávat a hledat novou doktorku. Pokud se to nezadaří, zkusíme to infekční nebo kožní. Děkuji všem za tipy a za podporu. ![]()
rysamona v pohodě, odpověděly jiné. ![]()
Budu mít v Praze chvíli čas, mají ještě v COS v Pařížské slevy, má cenu tam chodit?
Byla jsem tam minulý týden a slevy neměli žádné.
jerry Aha, děkuju. Zas jsem opožděná.
Prosím, poradíte někdo? Vybírám spacák, načetla jsem si různé info, ale nemám jasno v délce. Údajně je vhodné, aby byl cca 15-20 cm delší než postava. Ale na heuréce uvádí ve filtru přímo výšku postavy a ne délku spacáku. Když jsem vybrala konkrétní a je u něj například uvedeno: "Doporučená maximální výška osoby 175 cm", znamená to, že už s doporučeným nadměrkem počítají? Bude mít na délku cca 190 cm, aby se tam 175 cm člověk vešel pohodlně, nebo to bude mít 175 cm vysoký naknop? Vybírám ho pro dceru, která ještě roste, tak se bojím, aby ho neměla na dva roky, ale zase nechci kupovat zbytečně dlouhý, pak by se držela u nohou zima.
Blbá otázka, lebo na to vôbec nemám priestorovú predstavivosť. Potrebujem niečo ako Weekender bag, ale pre teenagera, musí sa mu do toho zmestiť výbava na jedno prespatie (eventuálne aj s pomerne malým spacákom a vankúšikom), alebo výbava na tréning/kúpalisko. Keby som mohla normálne do obchodu, tak si to samozrejme predstaviť viem. Ale musím to vziať cez eshop a to meranie na litre mi vôbec nič nehovorí. Koľko litrovú cestovnú tašku mám kúpiť, aby nebola (trápne) veľká, ale zase aby sa mu tam veci zmestili?
A prípadne, ak máte nejaké tipy na značky, ktoré teens ocenia, sem s nimi.
slniecko co North face? mam vel.S a da se nosit i na zadech. Ale na koupalko/trenink je zbytecne velka. Jo a projde jako prirucni zavazadlo do letadla. Delaji i XS, viz odkaz.
Myslím že Lama_z_Lana bydlí v okolí, nevěděla by o nějaké restauraci, vinárně ne moc pajzlovité v okolí nádraží v HK, aby měli otevřeno i večer? Děkuju
Kdo má RD (město, okrajová čtvrť), kolik prosím platíte pojištění? Potřebuju si udělat srovnání, zdá se mi, že platím nějak hodně. Díky moc!
nonemy ano, pokud je tam výška postavy, už s tím počítají. Ty vůbec neřeš nadmerek, protože je to i záležitost střihu.
Doporučuji pro děvče, pokud není nějak extra horkokrevné, koupit spacák s komfortem alespoň o 10-15 stupňů nižším, než v jakých teplotech bude reálné spát.
continuity Mockrát děkuji, jsi hodná!
mitford sister cca 5000/rok
JankaM tak to je uplne naprd oblast, se priznam ze v blizkym okoli nechodim nikam ![]()
Respektive co je blizko nadrazi?
mitford sister U nás je to jiný případ, ale poradím ti pojišťovnu :-). Nechávali jsme si předělávat pojistku a nejlépe nám to vyšlo u VZP. Vůbec jsem nevěděla, že pojišťují nemovitosti :-).
nonemy A já doporučuju péřový, dají se koupit už za snad slušnou cenu a tepelný komfort je nesrovnatelný. Mám Warmpeace Viking, asi 900, a pohodlně v něm přespávám v iglú.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.