Existují nějaké barefoot holínky pro dospělé? Velikost cca 40. Na barefoot ani netrvám, ale potřebuji, aby byly široké u prstů a nezužovaly se do špičky, jako drtivá většina v nabídce, mám celkem širokou nohu a úzko holínky mi drtí malíčky. Nejlépe chelsea, vysoké nechci. Případně nějaká fakt nepromokavá hezká městská podzimní obuv, ve které si můžu dojít doprostřed louže pro díte
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Zuzuli Myslím, že Crocs nízké jsou širší, tedy určitě jsou širší jak Hunter.
Kan díky, po těch koukám, moc se mi líbi, ale nacházím jen pár kusů v 36/37
Zuzuli Na Amazonu je vidím,ale velikost mají psanou 39/40 a barvy modrá, khaki a černá
711990 neviděly jsme se dnes v COS ? :)
Mini joo! Ja tak blbe koukala![]()
Mini a teda....ty jsi tak krasna! Od hlavy az po paty naprosto dokonala, fakt do posledniho detailu:)
711990 to bylo tim vystupem do schodu :) to se musi pomalu!
jezis dekuju moc! Co teprve bez te rousky :))) (vtip:)
A nic jsem tam tentokrat nekoupila Za to pak misto obeda online ve slevach kuloty
Mini haha to jo:D ja koupila tricko a kalhoty, jak jsi mela v ruce ty svetly, tak ja mam tmavomodry:) ukaz kuloty!
DrowRanger nechtěla jsi nedávno sz ohledně palačinky? Zjistila jsem, že už jsme si psaly v roce 2019.![]()
711990 Uz tam zas nejsou Ale jsou to tyto 
tv fakt??? Aj o palacinke? Ak ano, tak ma ospravedlnuje jedine to, ze to som bola v bezspankovom obdobi kvoli dietatu ![]()
Mini ty vypadaj dobre, zkusim pocihat:) ted by se mi hodily
tv kterým směrem tu nemovitost máš?
Chtěla bych si nechat udělat řasy. Ty moje dříve krásné a husté nějak už tak krásné a husté nejsou, tak jsem si řekla, že jim trochu pomůžu. Ale vůbec nevím, jak se hledá šikovná kosmetička na řasy. Nechtěla bych mít nějak extra dlouhé, chci, aby vypadaly přirozeně. Nemáte někdo tip na dobrý salon v Praze? Ideálně kolem centra, případně P4, P6, P7. Děkuju předem :)
bram v praze neporadim, ale projela bych fotky, kteryma se kosmeticka prezentuje. Jak uvidis "cim vic smetaky, tim lip", tak rychle pryc..!!
A taky o tom s kosmetickou hodne hovor, on kazdy vnima termin "hlavne prirozene" uplne jinak...
Mně to připadá takový málo autentický. Ty vyhladovělí černoušci mají přece nafouklý bříška.
Makara na prahu, kousek od Velké Bíteše.
DrowRanger jojo, máš to tam, tak se mrkni.![]()
bram mne to ted dcera vymluvila, pry podivej se jak to vypada kdyz to vypada;-) a ze se tim uplne znici vlastni rasy:-( no zklamana su, pac jsem zadny nikdy ani nemela, tak jsem si rikala ze si trochu vypomuzu.. a jak na potvoru jsem si vsimla pani tak myho veku s tema vypelichama, brr
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí