Aranel děkuji, já jsem bohužel na peří alergická :( sice je pro dceru, ale nemohla bych se tulit :)
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
nonemy peří stačí vymrazit, nebo nechat vycistit. byla jsem alergická taky, mám příbuznou, co má šílené alergie na všechno, ale péřové polštáře při dobré péči zvládá bez problémů.
Fakt to zvaz, jedna věc je váha a tepelný komfort, druhá životnost. Ty dutinky vydrží s dobrým tepelným komfortem tak 2-4 sezóny, pak už je to o ničem. Peří při dobré péči 12 let. Mě teda kachni peří trochu zavání, husí je lepší, ale tady chápu cenový argument.
continuity jako že, když se to vymrazí (strčí do mrazáku), tak to přestane být alergizující? to jsem ještě neslyšela, ale líbilo by se mi to, protože jsem limitovaná i s péřovými bundami, vždy je jen závidím, protože jsem extrémně zimomřivá :)
nonemy nepřestane navždy, ale když to děláš pravidelně (třeba jednou za několik měsíců) tak to ty roztoče celkem zdecimuje.
barbucha Fakt :-). Úplně super cena za nejkomplexnější pojistné. Asi jak jsou nově na trhu, tak se snaží :-).
Nemáte někdo zkušenost s firmou Topenářský servis s.r.o.?
tady o nich teda nepíšou moc pěkně...
členem Společenstva kominíků nejsou, ani v databázi OZO... ![]()
Hledala jsem na webu a většinou fungujou tak, že obecní úřad dá na web/na nástěnku/vyhlásí místním rozhlasem/rozešle občanům SMS s informací, že v určitý den přijedou, co nabízejí, kolik to stojí a tel.č. pro objednávky...
... ale teda že si to ti starostové neověřej?
Kdo má RD (město, okrajová čtvrť), kolik prosím platíte pojištění? Potřebuju si udělat srovnání, zdá se mi, že platím nějak hodně. Díky moc!
tak to se odvíjí hlavně od pojistné částky, na kterou máš dům pojištěný.
mitford sister a od povodňového pásma ![]()
A taky vsechny "castkove" polozky - vyse pojisteni vybaveni domacnosti, cennosti/sperky, elektronika, vandalizmus... - ono ty vyse kryti mezi pojistovnama dost litaji a zdanlive levna pojistka nemusi byt ve finale az tak levna.
Po zkusenosti z jizni moravy letos hlavne doporucuju se ptat lidi kolem na reference, jak se chovali, kdyz je bylo pak potreba. Byl to opravdu velky rozptyl od volani z jejich strany, jestli neco nepotrebujeme, pres poslani penez dopredu, ze pak se to vyresi papirove az k nahrani zpravy na infolinku, ze jsou zahlceni a zadne informace tudiz neposkytuji a vykriky, s tou strechou jste nemeli nic delat, nez to uvidime, ale nevime, kdy bychom tam nekoho poslali. (Vsechny pripady v nasem okoli)
baltik nechceš být konkrétnější, at si uděláme představu, komu se vyhnout, prosím?
999 není to přímo VZP, ale PVZP, její dceřinná společnost :) nicméně ano, pojišťují kde co.
vďaka, pozriem sa na ne!!!
nonemy ak je to dané roztočmi, tak áno, vymraziť v mrazáku funguje.
slniecko No na alergologii mi změřili alergii na roztoče i na peri, tak předpokládám, ze to není stejné. I když jsem si našla, ze u toho peří to bývá nejčastěji roztočema, ale nejen. Pokoušet to radši nebudu. Ale děkuji i continuity za rozšíření obzorů.
Brněnské ženy, neznáte nějakého spolehlivého odhadce nemovitosti, který by dojel 50km za Brno? Poptala jsem už tři z okolí, nemají čas nebo vůbec neodpoví.
Koupim nekde produkty Better not younger s dodanim do EU?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí