Ze jsem zamilovana do techto satu uz vite..... k bilym teniskam super,ale ted mi vrta hlavou jakou barvu k tomu kabelky??
Jestli zas kvuli tomu neskoncim u cernych.![]()

Ze jsem zamilovana do techto satu uz vite..... k bilym teniskam super,ale ted mi vrta hlavou jakou barvu k tomu kabelky??
Jestli zas kvuli tomu neskoncim u cernych.![]()

Jos botox ras je to stejny, jako trvala na rasy, akorat to zni vic cool...![]()
Zarinya šedá, béžová, modrá.? A nebo nějaká barevná, jako byly barevné Metropolis.
I když na tobě si moc barev představit asi úplně nedokážu. Ale jako letní kabelka k letním šatům..
Dadoo no znejistela jsem dost.....doma 150kabelek,ale zadnou si k tomu predstavit nedokazu,leda jednu stribrnou schoperku,ale .....
Uz jedny saty mam ke ktere mi zadna nejde,a dost to ty saty degraduje,ale nemuzu natrefit.Tak me moc zajimaji nazory vsech.To bych potrebovala vyresit nez je koupim.![]()
Zarinya A bílou? Třeba ne tak zářivě bilou?
999 @&other stories mam moc rada a mam tam par oblibenych veci. Treba ty oranzove saty z Marianne.
Ja jsem s kvalitou spokojena. Nektere veci mam hodne let a vypadaji jak nove.
Dadoo černá káva kdyz na to koukam tak asi ta bezova by sla.Samozrejme tu nemam.![]()
No do jara casu dost.
Ale jeste vitam napady......
Zarinya stříbrná je dobrej nápad! třeba crossbody?
![]()
jakou barvu k tomu kabelky?
Zlatá, stříbrná, nude....černá by byla příliš kontrastní.
Zarinya ta zlata a stříbrná je taky dobrý nápad. ![]()
Mini Díky, já to znám právě jen z webu.
Luna Ty šaty jsou moc hezký :-).
Zarinya a uz ty saty mas? Ja si na myslela na jednu dost free svatbu (nevesta zakazala cerny saty, grrrr
) a nazivo to byl desne sezvejkanej hadr ![]()
Zarinya Zlatá, stříbrná, nude, béžová, šedá, jemně meruňková - o 2 odstíny světlejší než šaty(nesehnatelné, vím...). Jen ne černou! Šaty jsou moc hezké, také jsem na ně koukala. Budou ti slušet! Ty černé také nejsou špatné, ale, šla bych do těchto.
Pavlena Jo aha! Ja byla lina to hledat.
Jinak ja se svoji dochvilnosti ty umele mit nemuzu, byla bych porad vypelichana. Nedavno jsem sla "do sebe", nasla si novou kosmeticku a pri druhe navsteve si objednala nejakou omlazujici kuru s kyselinou hyaluronovou, vek uz na to mam. No zkratim to, oblicej se pomatl a na miste me resila jako pubertaka s akne. Strasny. Ja ty pupinky budu mit snad az do kremace.
Lama_z_Lana nemam,cekam na slevy,ale videla jsem je i zkousela a sezvejkanej hadr to nebyl.
Zarinya Šedá.
Zarinya tak je asi v Praze vytahli nevim odkud. Strasne se mi libily na webu, na zivo prislo wtf. Ani zkouset se mi je prave nechtelo.
Lama_z_Lana no na sezvejkanej hadr ja jsem hakliva,ale tady to maji nazehlene.Sice ne az tak jako kdyz jsem si dala nekolikero satu v recku ke zname do cistirny,....jezis to byla nadhera,hezci nez nove,ale ja i mam hodne veci z tohohle materialu a po vyprani je to sezvekany,ale zehlicka to vyresi.![]()
Jos já si na obličej nemůžu dát nic, jen vodu. Jinak okamžitě puberta. I s odličovačem mám problém, tak i to jen vodou. Na kosmetice jsem nikdy nebyla, chodím tam jen na ten lifting řas.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.