Není tady někdo z Kutné Hory, nebo někdo, kdo by chtěl jet dnes večer na koncert do Kutné Hory? :-). Nabízím zadarmo dva lístky na: https://colosseumticket.cz/cs/akce/21828218-zaverecny-koncert-1-mozart-brahms
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
999 Jestli je fakt neudáš, můžu nabídnout dál kutnohorským.
Sweet Potato Díky, píšu SZ
nonemy omlouvam se za pozdni odpoved ohledne pojistoven, chtela jsem se ujistit s manzelem, ktera byla ktera. Takze ceska pojistovna byla ta pretizena, co si to okamzite dala na info linku, csob nam oproti tomu sama volala, jestli neco nepotrebujeme, kdyz jsme z oblasti (tak jsme zjistili, ze mame pojisteni dvakrat...) a kooperativa byla ta, co znamym poslala rovnou penize, protoze maji barak v centru a uz nekolikrat resili nejake vandalstvi, takze je znaji a maji jasnou predstavu o hodnote domu. Nam likvidator na auto ponicene kroupami z kooperativy taky prisel asi za 2 dny, dokonce o vikendu.
baltik To není informace pro mě, ale bohužel nevím, kdo se ptal.
baltik A jo, promiň, teď mi to teprve docvaklo :) promiň. Jsem se ptala, které konkrétně nechtějí plnit. Děkuji :)
Zarinya co konakova? Ta je k oranzove pekna. Zalezi na odstinu satu. Nebo bezova/bila, tech je ted vsude plno.
Znáte někdo značku PHILIP MARTIN´S.?.
Mají shop v Brně. A v blízké době by tahle značka měla být i na Vavavoom...
Vždycky, když objednávám rohlík, dáme jídlo etc, dávám spropitný kurýrovi - maj tam na to kolonku. a teď mi jeden řekl, že ať jim to příště dám do ruky, že jim to neproplácej, je to možný? Nebo jim to třeba dají, ale zdaněný a pán je z toho nakřivo? Jak to řešíte vy?
Ounz mam na rohliku spropitny nastaveny a vubec me nenapadlo, ze by ho kuryr nedostal![]()
Ounz no nepřekvapilo by mě to... kamarádky syn se k Rohlíku nechal znáborovat na léto jakože "na brigádu" (tak zněl inzerát), ale vyžadujou, aby měl IČ (OSVČ)... pěkně vykutálený tohlencto...
a nebo jim to přidaj k "výplatě", ale jemu se to nechce zdaňovat... taky možný ![]()
můžu se zeptat
Ounz mě občas někdo za spropitné (to prednastavené) vysloveně děkuje, to by asi nedělal, kdyby to nedostávali![]()
Ounz Taky mám spropitné nastavené v účtu. V hotovosti by se ho kurýr asi ani nedočkal. Kolikrát nemám u sebe ani korunu hotově. A ani jednou to žádný nijak nekomentoval.
viktorka_od splavu RoSa Evaeva notna Pinot Noir na rohliku to taky mám přednastavené a děkují, na dáme jídlo vždycky kliknu na částku a teď teda pán mi trochu zaskočil. Tak budu doufat, že to je ojedinělý soukromý boj proti zdanění dýška a budu klikat dál. Díky všem za vaše odpovědi
Ounz Pinot Noir Mně teda poděkovali za ty roky asi dva. Objednávám 2x týdně na Rohlíku, už minimálně 4 roky. Takže už mě to kolikrát napadlo, jestli to vůbec dostanou.
A syn teď občas jezdil s Boltem a tam se vůbec nedá spropitné dát, takže jedině do ruky, ale sám říkal, že jim lidi nedávají nic. Wolt si naopak bere nehorázné peníze za dopravu a ještě přiráží něco restauracím, tak už nemám náladu jim dávat ještě něco navíc a neobjednávám tam.
Kupuju na rohlíku a vzhledem k tomu, že se k nám kurýr docela s nákupem nadře (4. patro bez výtahu), myslím si, že si spropitné opravdu zaslouží. Měla jsem to nastavené, občas jsem upravila podle aktuálního nákupu, ale pak mi začalo vrtat hlavou, jestli a jak se ta částka k nim dostane.
Takže jsem se kurýra na rovinu zeptala, a dozvěděla jsem se
- výhodnější je v hotovosti
- přidané k nákupu jim zdaní
Dávám hotovost, odkládám si mince.
Ounz Já se několikrát ptala a dostávaj
I mi kurýři sami od sebe děkujou.
Teď naposled sympaťák, tak jsem se ho ptala, jestli takhle dobrý a prý jo.
Sweet Potato tak holt to byl nějakej extremista
(od rohlíku mi taky opakovaně děkovali)
Ounz ja davam vzdycky drobny, dve tri eura, mam nachystany v predsini.. taky si myslim, ze spropitny danej.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí