SunEclipse O těch crocsech to píšu trochu nadneseně :-) Posádky co znám já, jsou složené většinou ze starších páprdů, kterým se do horších jachtařských podmínek už moc nechce. Takže jezdí na pohodový vítr, maj Crocsy a když se to trochu zvedne, daj si ten pásek :-)
Jinak při seriózním jachtingu maj všichni pevné boty, sálovky nebo přímo jachtařské tenisky. A teď jsem koukla na trendy a dělaj se i speciální jakobycrocs, akorát víc vychytaný, ta průtokovost i větrání je asi celkem fajn.
Ty kožený klasický mokasíny už na lodi nosej jen starý struktury :-) zato je maj všichni na břehu.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
andulka01 Když někdy vidím, co všechno jsou v eshopech třeba "klasické lodičky", tak klidně.
999 a nebyly to takovy ty smokingovy "prezuvkovy" mokasiny? ty se stopro s ponozkama nosej.
Ale teda pri hledani mi to naslo toto![]()

SunEclipse Záleží na tom, jak velkou (respektive dlouhou) tu jachtu máš. Od určité délky pobíhá personál a ty lenošíš s drinkem![]()
crazydaisy jo, je potřeba přemýšlet ve velkém ![]()
Proč mi asi UZIS poslal z ničeho nic jednorázový kód? Nikam jsem se nehlásila.
Kokoska Pokud od nich nic nepotřebuješ, nech to být, oni ty chyby generují asi dost. Asi překlep v čísle, to si ale musí vyřešit ten chudák, co mu pin nepřijde...
andulka01 no jasně že nechám, jen mě to dost překvapilo.
Kokoska Nejsi první komu se to stalo, tuším v koronavlákně někdo zmiňoval.
andulka01 no nic, horsi varianta by byla, kdybych ten kod potrebovala a neposlali mi ho.
SunEclipse neni jachta jako jachta! Na nekterych i kontroluji podrazky (i na plachetnicich), aby clovek nedelal smouhy atd. Pak vylozene polozavodni a zavodni lode (nebo kdyz opravdu jde o plachteni a ne plezir) mas obuv primo na to, jak pise andulka01
andulka01 ty jo, tobe by se tady libilo, sama marina a lodit se muzes porad
plus draci lode, vsechny druhy kajaku, zavodnich malych plavidel atd. no a SUP samo. Mame i water taxi haha
Neposila prosim nekdo baliky do zahranici jinak nez s Ceskou Postou? Tolikrat jsme s tim meli trable, ze se mi dalsi posilat nechce. Maminka bude posilat obraz od Luny a nejaky dalsi veci, bude to vetsi balik, DHL mi vyjelo cenu snad 14k, ehm. Jeste to overim, se mi to zda prehnany. Urcite musi byt jeste neco dalsiho, akorat nevim co presne funguje spolehlive z CZ. Sweet Potato neposilalas neco dceri kdyz byla v OT?
0zero7 Bohužel ne, jen balíček Českou poštou.
0zero7DHL je strasne predrazeny,ja jednou posilala balik do recka a stalo to asi 180eur.![]()
takze ty cene do Kanady verim.......ale strasny.
0zero7 tak u vás je jasný, že voda je přirozenou součástí života. Krásný moc! Já teď jela MHD lodí k mamince do centra Prahy, pod Vyšehradem. A i když tam můžu být na vodě kdykoli, stejně to byl zážitek ![]()
Miru moja kaderníčka používa Philip Martin' s a spokojnosť. Viem, že má v ponuke a aj na líčenie používa ich dekoratívnu kozmetiku.
0zero7 Fedex ještě, ale jak drahý nevim.
Prosím vás, kde sa kupujú bylinky do kvetináčov, ktoré hneď nevyhynu a vydržia?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí