Renusatko prosím o radu - na vyšetření na denzitometrii se musí nalačno? Dík
Ne, je to nejvíc podobné rentgenu. Udělají se dva nebo tři snímky.
Renusatko prosím o radu - na vyšetření na denzitometrii se musí nalačno? Dík
Ne, je to nejvíc podobné rentgenu. Udělají se dva nebo tři snímky.
Sweet Potato návod matky macechy:
1. předej dítěti materiál zabraňující znečištění
2. sepiš instrukce co má zakrýt
3. nalij gintonic a čekej, než se dítě vrátí, že je hotovo
4. zkontroluj a vydej opravné pokyny
opakuj body 3,4 dokud nebudeš spokojená
5. vydej barvu
opakuj body 3,4 dokud nebudeš spokojená
var. B: budeš namol, a bude ti to jedno ![]()
SunEclipse Asi si tě pozvu jako supervizorku![]()
Sweet Potato A co dovézt dceru před Bauhaus (nebo podobné), dát jí kartu, poslat dovnitř ať se poradí a jít na kafe a dort? :-) Ale ono jde asi o tu mladší, že, tak to dopomoc chce.
SunEclipse haahah bozi navod:D
Prosím, nemáte někdo tip na ubytování v Praze, asi na 4 dny s tím, že nechci, aby mě to zruinovalo, zároveň už nechci na koleje, ale taky ne do super hotelu, páč tam půjdu akorát přespat...
slniecko mi by se k tapetě hodil ten vpravo dole ![]()
objednala som Jade, je to kompromis medzi malou princeznou vo mne a tým, že s ružovým by som ťažko naháňala svojho puberťáka
.
Já vím, že jsem jediná, co si nekoupila Marianne a štve mě to. Porad na to zapomínám;-(.
Ale je tam nějaká hadrarna pro mě? Ve slevách? Nějaky ,HM, About you, Reserved a spol?
Karja Hm tam určitě je, 20%
Luna Naši,když jsou v Praze, tak spí v Meetme23 hotel. Je to teda hned u Hlaváku, ale prý dobrý. Ceny moc netuším, ale asi to nebude milion. ![]()
Luna Hotel Avion na Praze 6 , kousek od Evropské na tramvaj nebo i na metro Nádraží Veleslavín
Luna zkus se podivat na hotel Meda, Narodni obrany, P6. Provozuji ho rodice zname. Jednou tam bydleli pribuzni. Mozna ale zvedli ceny, to nevim. Nebo airbnb?
Mate nekdo zkusenost s eshopem Modivo? Neni to nejaky podvod? Vypada zvlastne, ale libi se mi tam jedna bunda a jinde ji uz nemaji.
Lamicka není to ta sestra eobuvi?
continuity ted na to koukam a asi ano.
Byly jsme v Obi. Máme váleček, udělátko, tyč, fólii, lepící pásku, barvu s poetickým názvem Bílé plachty a kytky skoro za dva litry. Jo a ještě keramické muchomůrky.
To be continued...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.