Jo, to znám...!!! A když už hlásí nějaké konkrétní komplikace v češtině, tak na závěr vždy ...opakuji vždy!!!.. dodají německy nebo anglicky, že provoz je bez komplikací a šťastnou cestu!!!! ![]()
![]()
![]()
![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
obdoba "pij pomalu voda je chladná"? ![]()
Já jednou jela na Ochoz, jakože se vyhnu Brnu při cestě domů, ale ne jen, že byla zavřená ta cesta na Ochoz, ale navíc byl zavřený i ten dániční nájezd a ještě v blízké vesnici kopali kanalizaci, takže se jezdilo na semafory. ![]()
Takže jsme si udělali okružní jízdu kolem D1. ![]()
Nemáte někdo tip na dlouhotrvající oční linky? Jedno jestli tužka, gel, fix, hlavně aby se to za čtyři hodiny z očínevytratilo. Hodně držely jedny gelové tuším od maybelline, ale to balení zase hodně brzo vysychalo. Děkuji. Mi to vždycky sleze a víčka mám taková ta dočervena a jsem jak králík.
Jéje, při letmém projetí googlem jsem nenašla žádný spolehlivý obchod a v Itálii už jsem letos byla. Safra:-).
Díky, v Sephoře to neznám, mrknu se. O essence jsem nějak nezavadila a raději šla k těm dražším značkám, ale tak nakonec je vyzkouším. Je fakt, že jejich laky na nehty mi taky vyhovují.
Inglot ma vodeodolne gelovky v kalisku. Mam je rok a vyschle nejsou. (Vim, ze na vysychani jsou u inglotu stiznosti, ale ja fakt nemam problem.) Da se koupit v nekterych douglasech, popripade po netu (AMC Gel Liner č. 77)
L'Oréal So Couture https://www.notino.cz/loreal-paris/super-liner-so-couture-ocni-linky/, prodává i DM. Drží i v dešti. Naopak varuji před dm značkou She nebo jak se to jmenuje- pracuje se s nimi dobře, cena příjemná, ale jakmile zaslzíš nebo na tebe kápne jedna dešťová kapka, máš je přes půl obličeje a nejdou dolů.

Ja dostala linky z Avonu a drzi, nejdou obcas ani odlicit.
Já mám černou tužku Bourjois, úplně klasickou, drží dobře, odličuje se dobře.
Když jsem tady dávala kabát do čistírny, tak to poznat bylo - nebylo na něm žádné smetí, které já sama neodstraním, voněl ( no spíš bych řekla "byl cítit" ) pachem čistírny a žádné nevyžehlené záhyby na něm nebyly.
Všem, kteří sledovali kauzu bambus, musím se smutkem oznámit, že ho noční bouřky a déšť totálně rozštípaly
. Takže už se nikdy nedozvíme, jaké výšky by dosáhl...
ze by zasah vyssi moci, protoze bambus pokoutne planoval aspon tech ctyricet?
Asi má někdo víc rozumu, než my ... Ale od rána se s manželem utěšujeme, že se to třeba bude opakovat a zase vyroste
.
To bych se teda moc divila, kdyby už nevyrostl. Za týden jej máš zpátky, neboj.
Nepodceňuj ho.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí