Ty Butterscotch jsou se zkaramelizovaným cukrem, ne? Aspoň ty co znám. Ty dánské jsou trochu jemnější.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Děkuju za informace
Díky
Tak musím počkat na počítač...díky
Mám praktický dotaz. Povolí kožené, lakované boty? Koupila jsem si sandály "Högl", které se v obchodě i doma při zkoušení tvářily, že buou pohodlné, ovšem po jednom dni mám chuť je zahrabat na dno botníku. Příšerně mě tlačí v oblasti malíčku. Jsou tedy celokožené, ale lakovaná kůže asi příliš nezměkne, že? ![]()
Ha, boty, co se v obchodě tvářily přítulně, mé oblíbené téma. Po prvním dni to ještě není ztracené, i když lakovky jsou vždycky tvrdší. Asi bych pěkně postaru vzala kladívko a ten problematický kus zkusila rozklepat. To by bylo, aby nezměknul!
Lakovaná kůže asi moc nepovolí. Ani bych to nezkoušela rozmlátit - bála bych se, že lak popraská!
Občas mi pomůže náš švec, je schopnej to o malinko vytáhnout, no ne o moc.
Tak kladívko jsem ještě nezkoušela, ale možná, když budu jemná ...
Nechápu, proč jsou boty tak zákeřné, nebo moje nohy tak "divné", že jim ani Högl není dost
. Asi končím s lakovkama pro zbytek života.
u nás doma se radilo vzít si tlustý mokrý ponožky a chodit v těch botách doma
Zkus radši toho ševce ![]()
O zákeřnejch botkách bych psát romány, však jsem si nedávno stěžovala na moje dvě nový akvizice, který prostě - i po extrémně dlouhým zkoušení v obchodě - nejsem schopná nosit ![]()
To praktikuju, ale lakovka mi přijde jako vyšší level. ![]()
Klepala bych spíš zevnitř, pokud se tam dostaneš. A jak píše Potrefenáhusa , a taky lihem jsme boty změkčovali a roztahovali, dnes je na to i nějaký speciální sprej.
Já kolikrát koukám lidem na nohy a žasnu - to v nich snad nemají ani jediné nervové zakončení.
A vůbec, jaké sandály to jsou?
Taky? Jsem ráda (pardon), že nejsem sama. Ale nepřeju to nikomu.
"Já kolikrát koukám lidem na nohy a žasnu - to v nich snad nemají ani jediné nervové zakončení."
presne! a jeste kdyz si nekdo pochvaluje jako pohodlny treba lodicky z m&s - ja je zkousela dvakrat v ruznych prodejnach protoze jsem si rikala ze to neni mozny ze takovou hruzu aby pohledal...
Tak ty by se mi jako bonus ještě snažily uříznout prsty.
viktorka_od splavu Tak já pořád říkám, že boty se nemají kupovat v textilu a oblečení s nákupním vozíkem (i když tam už jsem pár vyjímek udělala)
no to jasne, ale obcas se necham zblbnout a jdu to jak ta trubka zkusit ze treba je neco jinak... hehe fakt ne:P
Na lakovky mi ten sprej moc nepomohl, vlastně vůbec. Ještě je mám schovaný... ale asi v příští odlivové vlně půjdou z domu.
A jak tak na ně koukám, navíc mají v tom kritickém místě u malíčku šev, auauau.
Tak tohle je přesně typ bot, který nemůžu. Buď sjedu prstama na chodník nebo zůstanu tam, kde má noha být, ale hrozí mi amputace prstů. Jediná výjimka byly sandály Lasocki (hehe), hodně podobný typ těm vašim, ale už dosluhujou a navíc se vytahaly, takže zase hrozí projetí nohy. Ještě zkusím ty gelové podložky pod prsty.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí