Sweet Potato Dám vědět, jak se to vyvíjí :-).
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
V kterém obchoďáku mají dánské sušenky v té kulaté plechové krabičce? Děkuji.
V Tigerovi, v Praze na Andelu nebo na hl.nadrazi
Na Václaváku už Tiger není?
To nevim,ja na vaclavaku nebyla snad 3 roky :-)
Tak v tom případě je. Kousek pod Van Graaf.
Na slovensku to drží Billa.
Prosím, poradí mi někdo? V místní složce správce souborů jsem do: moje fotky uložila několik zřejmě obřích fotek a ted mi tam nejde nic uložit. A ty fotky nejdou smazat, protože funkce smazat fotky vůbec není vidět...
V Tigrovi mají jídlo? To jsem nevěděla. Mám ho kousek od práce, tak se tam vypravím. Děkuji.
Do Billy skoro nechodím, tak aspoň mám důvod se tam po dlouhé době vypravit. Děkuji.
Jenom malo,bonbóny,chipsy,nejaky kořeni a limonády. ta krabice je vtipná a ty sušenky dobry.

Akože tie fotky sú tak veľké, že prekrývajú funkciu "zmazať"?
Spíš ji vytlačily někam mimo formát..
Ta krabice je vtipná, to by se mi hodilo jako dárek. A ty sušenky sou podobný jako ty skotský máslovky, nebo úplně jíný (neznám je). Obchod Tiger sem doteď míjela, tak teď tam zamířím.
jo, stejnej typ sušenek jako ty skotský. Ještě tam maj takovou menší stejnou krabičku, ale je červená a v tý jsou nějaký sušenky s čokoládou, ty jsem ještě neměla. jinak je to můj oblíbenej obchod, když jezdíme na Vánoce s kamarádama, co maj všichni miliardu dětí (dvakrát po čtyřech), dá se tam nakoupit spousta zábavnejch hovadin za ne moc velký peníze :-D Ale mívaj tam i hezký sezónní dekorace.
mně se tohle děje na mobilu, pošoupnout to nejde, musím to pak smazat až na počítači
Děkuju za tip, nějak mě nikdy nenapadlo tam zajít (dětí mám okolo sebe nárazově víc než dost
)
tenhle Silvestr měla suverénně největší úspěch barevná točící party žárovka asi za 60,- z Lidlu :-D
![]()
Prosím, poradí mi někdo? V místní složce správce souborů jsem do: moje fotky uložila několik zřejmě obřích fotek a ted mi tam nejde nic uložit. A ty fotky nejdou smazat, protože funkce smazat fotky vůbec není vidět...
A zkoušela jsi to i v normálním PC či na tabletu nebo jenom v mobilu (iphone apod.)?
Totiž v mobilu se v tom File manageru "Moje fotky" nedá hýbat, že se na to tlačítko Odebrat nedostaneš, protože tam ta pohyblivá lišta chybí, což je důvod, proč tu tolik lidí čeká na ten letní redesign jak na smilování.
Já si ty fotky zatím taky odmazávám až, když se dostanu k PC nebo tabletu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí