"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 20. června 2017 10:47
Reakce na Potrefenáhusa:

No tetovanie mám niekedy v budúcnosti v pláne. Ale tak to je ešte len vo fázi návrhu a tak. Chcela by som farebné :D

Ja žiadne iné diery v sebe nemám, fakt ten tunel bol jediný výstrelok môjho mládí a uznávam, že vtedy som proste chcela len zapadnúť a na nič iné som nemala kuráž. No a ešte na ofinu podla Natalie Oreiro :D

Dierky by mi nezarástli aj tak, a fakt nevidno že by v nich niekedy tunel bol. 

Dalia 

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 20. června 2017 10:47
Reakce na paktofonika:

No, ja by som už do toho nerýpala, keď sa to aspoň ako tak stiahlo, ono vekom bude koža stále menej elastická a už sa to stiahnuť nemusí...a tak nejako čo potom? Je na to nejaké riešenie?

Inak, čisto z estetického hľadiska, v podstate by mi to nevadilo, aj keď to nie je môj štýl, ale odkedy som videla pár roztrhnutých ušných lalôčikov, tak vždy keď tie pluginy vidím, mám túto asociáciu a strasie ma. Takže asi objektívne to posúdiť neviem.

Offline RoSa
10195 příspěvků moje polička 20. června 2017 10:48
Reakce na Kokoska:

Ono asi záleží, jak se to nazve.

Výklopné schody budou nejspíš žebřík (stejně jako ta diskutovaná kovová věc z toho článku). No a žebřík přece žádný zábradlí mít nemusí

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 20. června 2017 10:52
Reakce na slniecko:

No roztrhnuté lalôčky už som aj ja videla. Bolo to vždy ale u veľkostí 8cm a viac. Takto veľké sa nepáčia ani mne. U mňa sa jedná o 6mm, keď si pozriete na pravítku je takmer nič. Pokiaľ sa dierka nestiahne, dá sa zašiť.

A ešte tu niekto spomínal dredy :D To by s mojimi 4 vlasmi na hlave nešlo 

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 20. června 2017 10:53
Reakce na Mutziputzi:

u nás sa to volá "mlynárske schodisko", tam ide o to, že každý stupienok vytŕča na inú stranu a tým pádom môže byť strmšie a zaberie podstatne menej miesta. Tiež máme také doma do podkrovia. A musím sa smiať, lebo je presne pri takej tehličkovej stene, akurát naše je drevené.

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 20. června 2017 10:54
Reakce na paktofonika:

Jasné, to ja neriešim, len hovorím, že mám vždy tú asociáciu a tým pádom to akosi esteticky nedokážem oceniť.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 20. června 2017 10:56

V puberte sem nosila velke a tezke nausnice,ty mi tak vytahli dirky v usich,ze ted je velky problem s nausnicema.Rada bych nosila male,ale ty projdou,trosku vetsi se svesi,na zasiti nemam odvahu a strasne me to stve.

Offline rysamona
1112 příspěvků moje polička 20. června 2017 11:13
Reakce na Potrefenáhusa:

Dovolím si stavební okénko, velmi zkráceně. Rekonstrukce při které zasahujete do nosných konstrukcí vyžaduje "něco" (ohlášku či stavební povolení) vždy a pak se to vždy musí dát do užívání (po staru ta kolaudace). Tady navíc šlo o realizaci bytu z bývalé půdy či nebytového prostoru či co takže určitě nějaké povolení a pak ta kolaudace. Konec okénka.   

Offline Potrefenáhusa
38915 příspěvků moje polička 20. června 2017 11:15
Reakce na rysamona:

ď!

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 20. června 2017 13:33
Reakce na Potrefenáhusa:

já mám pocit, že na rekostrukce už snad ani dneska není potřebný stavební povolení, tak si myslím, že teda ani kolaudace, ale nevím

Asi záleží na povaze rekonstrukce, my měníme dispozii a hýbeme se schodištěm a kolaudaci se nevyhneme.

Edit: byla jsem pomalá.

Offline Potrefenáhusa
38915 příspěvků moje polička 21. června 2017 09:49

jako že Baťa kopíruje boty jiných značek, jsem si všimla už dávno, ale nepřeháněj to trochu už?

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 21. června 2017 09:58
Reakce na Potrefenáhusa:

No oni už mali tak pred 4 rokmi napodobeninu Vagabond Rose. Kamarátka mala tu Baťa verziu, a ja som jej schválila aké pekne Vagabondy má. No a neverila vlastným očiam že to boli v podstate tie isté tenisky len na podrážke bol napis baťa. 

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 21. června 2017 10:03

Nějaký tip, kde v Praze v kamenném obchodě sehnat korálky z potravinářského silikonu? (Sázela jsem na Stoklasu, ale houby).

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 21. června 2017 10:08
Reakce na Potrefenáhusa:

no co no, šije to ta samá čínská linka, jen dopoledne pro vagabond, odpoledne pro baťu...a po nocích při světle svíček pro tržnice (proto je kvalita nižší).

Offline Potrefenáhusa
38915 příspěvků moje polička 21. června 2017 10:12
Reakce na paktofonika:

já už to vím dlouho, jednu dobu dělali i kopie některých bot od el naturalisty a tam to bylo strašně nápadný, že jsou ty boty prostě skoro stejný, to to těm značkám nevadí?

A vagabond taky kopčej už strašně dlouho, už snad před deseti lety měli takový jedny stejný jakože bačkory a měly stejně blbě řešenou patu jak ty vagabondy (měla jsem ty vagabondy a strašně blbě se v nich chodilo)

Offline Sweet Potato
40496 příspěvků moje polička 21. června 2017 11:56
Reakce na žluťásek:

Co to je?

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 21. června 2017 12:10
Reakce na :

Ano...vzdušná soukromým letadlem.... držím palce.