Lamicka Tak může si člověk uhradit i socko, ale už to prostě dohromady je pár tisíc... zas až jednou přijde důchod, nebyl by rád za tu párměsíční mezeru. ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Aranel a socialni na neplacenem volnu muze uhradit jako samoplatce? Ja myslela, ze ne. ![]()
Lamicka Máš pravdu, našla jsem pro Luna článek: https://www.penize.cz/pracovni-pomer/405940-neplacene-volno-kdy-ho-sef-musi-dat-jak-je-to-s-odvody-a-dalsi-pravidla
Sweet Potato ty jo, nechceš nám to vyfotit?
som tu pár dní nebola....ale hlásim, že ten Parlux je proste DELO!!! V živote som nemala vlasy tak rýchlo vyfénované. Ďakujem
!!!!
slniecko tak hlavně spokojenost ![]()
Někdo se zajímal, jestli bude Lindex ve Dnech M. Možná Karja ?
Do neděle mají -25% na vše s kódem
25more
Sweet Potato myslíš, že platí i na prodejně? Chci jen jakousi sponku...
Pavlena Píšou, že ano.
Sweet Potato Tak to už to moje bude vybraný:-D. Ale díky moc;-)
Když mám tu knížku slev z Marianne tak ji nějak přetáhnu do telefonu? Nebo musim koupit znova jako elektronické kupony?
Proč má ten člověk kšiltovku v porodnici? ![]()

brrr bad hair Day? ![]()
Mohla bych poprosit, zda někdo nemáte slevovy kód do M&S? Potřebuji doplnit spodni prádlo a měla by tam být sleva 25% na dny Marianne. Moc děkuji!
dupali dmmns
nonemy Mockrát děkuji.
nonemy Ha! Díky ![]()
Poradíte mi kavárnu (bistro) v centru Prahy, kde si dám v sobotu dobré kafe a snídani dřív než v devět?
brrr Jj, nad tím jsem se zamýšlela včera. On má tu kšiltovku hrozne často na různých fotkách, i do casopisů, já osobně si myslím, že trpí takovým tím traumatkem z brzkého ústupu vlasů, protože když už je bez čepice, tak má ty vlasy i tak divne nacesane. Přitom zbytečný, vypadá bez toho mnohem líp!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí