tina la bottega v platnerske
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Pinot Noir partner Soukalové
Karja To je možný, ale Špaček by z něj asi radost neměl!
Co kupujete na na dny marianne? Já jsem vymyslela jen odličovač v YR, jinak fakt nevím, nad vánocema se mi ještě přemýšlet nechce a do těch běžných obchodů tam moc slev ani není ![]()
Mám pocit ze nic nepotřebuju ale když už mám kupony ze bych něco koupit měla ![]()
Garfie Já z něj radost taky nemám;-)
Prosím, jaký je kód Marianne do Reserved? Děkuji.
4n4 podzim20. Je to na stránkách, ale do Marianne dnů to asi nespadá;-)
JankaM Já si chtěla stejně jako při minulých dnech Marianne objednat nějaký věci z The Ordinary v Sephoře, ale už jsem zjistila, že tentokrát to je zrovna jedna ze čtyř značek z celýho sortimentu, na který se sleva nevztahuje. :/
A jako dárky na Vánoce taky vymyšlený nemám, ale v Marks&Spencer mají moc hezký ozdoby, na který ten DM kupon taky funguje, už jich mám v košíku za litr...
JankaM ja klasicky oblečení pro děti, v HaM a Lindexu. Myslím, že i hračky z Pepca by ocenily víc:-D. sobě jsem si objednala divnovesticku, svetr a gumičky:-D.
JankaM ja koupila detem ponozky v M&S
a jeste mam v kosiku boty na eobuvi.
JankaM já už mám černý kašmírák a kožený kalhoty z Massimo, parfém, rtěnku a koukám po botech. Za mě letos dobrý ![]()
Jo, ještě bych chtěla šedý džíny...
Catherinne massimo má taky nějaký slevy??
Catherinne taky sháním šedé džíny. Už dlouho.
A já mám tu slevovou knížku a totální nechuť kamkoli chodit.
Já mám jenom totální nechuť nakupovat a k tomu šedé džíny. ![]()
Mha Jenže jak se znám, v neděli večer mne popadne amok, že jsem to prošvihla a promarnila šanci utratit, tedy ušetřit!!! spoustu peněz. ![]()
Máš pevnou vůli, to překonáš![]()
tina bohužel nemá, ale ten kašmírák jsem měla vyhlídnutý
Mha odkud máš šedé džíny?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí