Pinot Noir hahaha, no to né, soused byl můj praděda ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Mohučanka né, já myslela jednoho z těch bratrů
. Jako jestli ten bratranec a sestřenice nebyli ve skutečnosti bratr a sestra! ![]()
Pinot Noir jo aha, no, tak to by bylo příliš hustý a babička by mi to jistě neřekla
ale možný je všechno, to jo.
Pinot Noir jakože by zahýbal se švagrovou? No to by teda byl opravdu škandál už ![]()
SunEclipse no vždyť takových vesnických skandálů bylo! ![]()
Tady se to ale změnilo, včera solidní genealogicka pátrání a teď už tu je krvesmilstvo na vsi![]()
Pinot Noir na Slovensku je povolený sňatek bratrance a sestřenice na úřadě, ale v kostele už ne
Jinak s tím rizikem je to zajímavé: čím víc je příbuzenských sňatků v populaci, tím je riziko každého jednotlivého dítěte vyšší.
Tj, když se ojedinělé vezmou příbuzní, nestane se nic, ale pokud k tomu příbuzenskému křížení dochází častěji a delší dobu, tak to samozřejmě vliv má, dokladem jsou některé větve Habsburků a jiných šlechtických rodů.
Takže asi není nutné to úplně zakazovat, ale to, že ve společnosti určité tabu je v pořádku.
Kde se prosím bere ten názor, že se prskaj jen na vsi? Znám.několik případů z pavlačí, prosím pěkně.
Tabea já zas tak neráčkuju, fakt úplně minimálně, ani nevím, jestli si toho lidi nějak extra všímají. To Ř mi dělá problém hlavně když nenásleduje samohláska. V mém případě by to asi byla zbytečná námaha.
Ja musim sve prijmeni hlaskovat cely zivot, za svobodna problem, vdala jsem se 2x a pokazde problem.
Evaeva asi bych si nevsimla, ze rackujes. Ted, jak o tom mluvis, sem si vzpomnela ze mozna trosicku, ale jinak by me to nenapadlo
Malenge já si "polepšila" dost, za svobodna cca 1200, teď 94. Ale jinak to jméno pořád úplně nemusím;) špatně se mi vyslovuje.
no, kdyz se nekde ctou jmena a prijde pauza, vim, ze jsem na rade...
711990 díky, to jsem ráda.
Tabea tiež si to na mne málokto všimne, takže nie, neskúšala a nie, nepovažujem to za svoju súčasť, ktorá má definuje a chýbala by mi.
Do buducna by som tú otázku zaradila do kategórie nevhodné.
Tabea v pohode, asi to len nebolo šťastne formulované
Já jsem ráčkovala docela dlouho - blbý, když máš ve jméně a příjmení R hned čtyřikrát
Ale nakonec to s pomocí logopeda přešlo...
barbucha a kolik ti bylo? Ja chodila k logopedce az jako vetsi (10 asi), spravne r me naucila, ale uz jsem ho neumela zaradit do plynule reci. Takze jsem peclive aRtikulovala u logopedky, ta me propustila ze sve pece a ja se vratila zase ke svymu spatnymu r, protoze jsem mela pocit, ze jinak snad zacnu koktat.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí