Kokoska EDITH4B Tyjo, to jsou příběhy!
U nás se asi žádný dramata nekonaly (nevím o nich), jen babička v mládí odmítla dva vážné nápadníky, pana Kemra a pana Hrušínského.
To je slušný ![]()
Kokoska EDITH4B Tyjo, to jsou příběhy!
U nás se asi žádný dramata nekonaly (nevím o nich), jen babička v mládí odmítla dva vážné nápadníky, pana Kemra a pana Hrušínského.
To je slušný ![]()
Máme těch rodinných příběhů víc.Někdy se šťastným koncem,ale častěji s tím smutným.
brrr Vid, my jsme taky nudni, jen teda ehm muj táta a moje máma za svobodná měli stejné příjmení....ahm jména které má aktuálně v ČR jen 70 lidí, z toho jen 20 v našem okrese, odkud oba jsou. No dost by se tím vysvětlovalo.
![]()
Hned jsem se šla kouknut na Kdejsme, jestli nakonec nejsme příbuzné. Neboj, nejsme, v tom mém případě je nás 37.
Mha nas 21 :))
Oho.
Tak já zas vím, že jsou všichni tohoto jména příbuzní a s mou rodinou se pohádali asi kolem roku 1895.
moora My jsme jen my 4.
Mha vsak my vsichni 21 jsme pribuzni
Nás 20, teda ja tam očividne nejsem započtena. Na Slovensku jsme všichni příbuzní až na jednu menší rodinu. Tam se teda údaje o poctu nedají dohledat, ale hrabala se v tom kdysi sestřenice. Každopádně v této generaci asi vymreme po praslici. Já se ségrou máme všechny děti jiného příjmení a jedna sestřenice nemá děti vůbec, druha taky už jiné prijmeni a bratránek synka, ale tam je to dost složité, ani nevím po kom má kluk příjmení. Ještě je jedna větev, ale tam to taky konci holkama.
Potíž je v tom, že pokud sahá pamäť jsou všichni že Slovenska z jedne lokality. Kde se to příjmení vzalo je dost záhada, bude to asi dál do historie.
To je zajímavé, kolik se tu sešlo lidí s podivnými jmény.
Naše větev měla taky samé dcery, ale možná bych tu našla příbuzné. Všichni žijí v Praze a okolí.
Co kdybychom se po 125 letech usmířili?![]()
Mha já mám jen a pouze sestřenice (tři z jedné strany, jednu z druhé), my jsme tři sestry, ale žádné to příjmení teda není úplně unikátní.
Mha moje příjmení nijak extra zvláštně nebo exoticky nezní. Teď dohledavam, že to bude z polštiny, ale nezní ani typicky polsky teda. Ale tam jich žije kolem 2000, tak je to jasné ![]()
Jen 4? Honem adoptovat africké sirotky, ať rodova linie a jméno nezanikne.
Moje maminka žila roky v domnění, že je poslední toho jména, až když jsme objevili Kdejsme, tak jsme zjistili, že ten nezdarny bratr mel mužské potomky.
Mha No, úplně opuštění ubožáčci jsme, chcete mě?
A nechybělo mnoho a nebyli jsme vůbec. Mužův děda bojoval na německé straně a jeho bratr v těch samých bitvách na straně ruské (nedobrovolně, na Ukrajině kradl ruským vojákům koně, chytli ho a štandopéde poslali na frontu)
Ty vado, tady je takových dramat na několik románů. ![]()
Mha no právě, nekončí na žádné ska ani - ič.
nás je 45 a všichni jsme příbuzný... první doklad o muži toho příjmení je z roku 1606
continuity Na -ič jsem končila za svobodna. A taky žádné davy, jak tak koukám, asi 40 kousků.
Tyjo, nás (příjmení za svobodna) je asi 400, to je úplná tuctovka proti vám :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.