continuity já s Tebou souhlasím. A pokud jsou oba v pohodě, tak mezi sebou přece komunikují.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Mám dotaz na reklamaci sportovní obuvi. Boty mám od konce dubna, necelého půl roku. Měla jsem je na noze párkrát na jaře, celé léto vůbec a nosím je teď. V celém vniřku se potrhala ta pevná vložka na několika místech a je tam vlastě jen ta povrchová síťka. Není to úplně vidět, ale po půl roce minimálního nošení, mi to přijde dost brzy. Myslíte, že je to na reklamaci? Boty stály původně asi 4,5 tisíce. Já je měla levnější, ale kvůli tomu, že to byl poslední kus loňské kolekce.
Renusatko podle mě je. Určitě bych to zkusila.
Renusatko To je na reklamaci. Bud je musi opravit nebo pri neopravitelne vade vratit penize. Asi je budou posuzovat, maji na to 30 dnu. Vloni jsem resila detske zimni za 3 tisice, co se za 2 mesice noseni rozlepily.
Lamicka No a teď ještě koukám, že jsou nejvíc potrhané u palců a malíčků, ale už i jinde. Nemůžu mi říct, že mám blbé nohy?
Renusatko můžou a pravděpodobně ti to i řeknou, ale napsala bych pak do vyjádření, že obrátíš na soudního znalce. Teď se mi to nechce hledat, ale bývalo to tak, že negativní posudek stal pár stovek a ten ofiko pro soud se dělal až v případě, že bylo stanovisko pro tebe pozitivní.
Mě jednou stačilo to do těch papíru napsat, druhý den volali, že to uznávají. Ale to mi teklo do trekových bot. Blbě se to prokazuje, kůže nebyla nikde poškozená, jen ponožky úplně mokré.
Hlavně bych neotálela, ono se to nějak jinak prokazuje v té půlroční lhůtě a po ní.
continuity Děkuji moc. Minimálně to zkusím, protože žádný problém s nohama, ohledně nějakých nestandardních tvarů a tak, nemám. Takhle je to stejně k nenošení. Vypadají, jak vytažené od popelnic. Bílé ponožky už v tom svítí.
Dotaz do pléna, je v Praze kamenný obchod s martenskama?
Vilemina Jeden je ve Verdunske na Praze 6, ale kolik toho maji nevim.
Lamicka dík!
Poradí někdo hezké ubytování v Českých Budějovicích? Ideálně centrum a blízké okolí. A klidně i dobrou restauraci kde se po závodě skvěle najíme? Muž by rád Budvar, když už tam budem...
Díky
Jdu asi pozdě, dobrý hotel je za radnicí U Solné brány - teď už myslím i klimatizovaný, ale před Covidem byla ,a myslím pořád je, jejich restaurace špičková - trochu víc nóbl a nemají vůbec žádný problém s dietníma omezeníma. Hotel Budweis je takový spolehlivý a zase klidný a mají svoje parkování v podzemí na zažitkovější jídlo bych je ale asi nedoporučila. Restaurace Klika naproti Budweisu bývala před Covidem hodně dobrá. No a blízko radnice jsou Modrý dveře - hodně masa! Rychlé občerstvení a dobré kafe je Café Datel, Piaristická
Catherinne jo a U Zvonu to lehce smrdělo - ale mají více budov, tak se to asi rozloží, ale to je z dob před Covidem, to tam převládali Asiaté...
Vilemina něco mívaj v office shoes (koruna na václaváku a pak v některých nákupácích)
moora díky
Vilemina Nemívali nějaký martensky ve Spálený? Tam u zatáčky tramvaje na Lazarskou.
continuity Myslela jsem, že ty energie už se teď na nájemníka musejí přepisovat ze zákona - když to neuděláš, vlastně "přeprodáváš energii" a to je zakázáno.
takže to, co jsou u nájmu "poplatky", je už jenom studená voda, odvoz odpadu a nějaké to svícení a úklid v domě.
Renusatko určitě zkusit co nejdřív. Myslím, že do půl roku by se to mělo brát, že vada je už z výroby. (nedávno jsem taky reklamovala)
continuity a prošla ta nepromokavost? Potřebuju nepromokavé boty na denní nošení a spíš mám pořád adepty na tuto reklamci.
Vilemina Nemívali nějaký martensky ve Spálený? Tam u zatáčky tramvaje na Lazarskou.
Už tam nejsou ![]()
Prosim, neumel by mi nekdo odemknout rozhovor s Klausem na idnes?
Garfie děkuji ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí