Tak ako dieťa som chytala všetko možné. Hlavne dážďovky ma bavily. :D Teraz už sa na dážďovku nesmiem ani pozrieť. Chodievala som zbierať cvrčky pre pavúkov, ale už som sa niekde dočítala, že sa doporučujú iba cvrčky od chovateľov. Tak kupujem.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
žížaly hrozně smrděj
Žížala je smiešne slovo :D Žížala, žížala, žížala :D
hned jak zaprsi musim si nejakou ocuchat!:-))
Někdo kdo řiká klokanovi kengura, be si měl hledět svýho)))![]()
já žížaly nerada, to radši už třeba i ty pavouky
ale vlastně se teď odhodlávám k žížalímu kompostéru, mám slíbený od kamarádky ty nádoby, tak budu muset hrůzu ze žížal asi překonat. Ale přes práh mi to nesmí, zůstane to venku ![]()
Stačí jít po dešti po silnici. Jak jsou žížaly přejetý od aut, fakt to pěkně smrdí.
Vždycky říkám, že mám ráda venkovní vůni po dešti, ale platí to jen do doby než žížaly vylezou na silnici ;)
přesně!!!
Vy máte dážďovku, ale já si z dětství pamatuju, že se žížalám taky říkalo dešťovky ![]()
jinak tady ta diskuze je boží, upřímně sem se zasmála ![]()
Žížaly po daždi sú ešte v pohode, neznášam bezdomných slimákov ![]()
aha tak ja bych si pavouci domecek neporidila ani za nic, nikam, to by byla ma smrt
sciply vsecko smrdi, ne? ja myslela ziva... to asi ne? uz si nepamatuju ale zkusim:-)
to ani nemusej bejt chcíplý, stačí, když vylezou po dešti na chodník, je to takovej specifickej žížalí čmuch.
OK, tohle vlákno definitivně opouštím, abych sem již nikdy nenahlédla.
Ony smrdí samy o sobě, jak se po dešti na těch cestách nahromadí, je to fakt puch!
No a aby v tom žížaly nebyly samy, tak hrozně smrdí i berušky. Ty taky nemám ráda.
Prosím , má někdo vyzkoušený nějaký krém na pigmentace? Vím,prevence atd atd.. ale potřebuji doporučit nějak opravdu vyzkoušený. Zázraky nečekám. Děkuji
berušky mi taky smrdí.Ale žížaly teda víc
můj čich je tedy zřejmě silně atrofovaný. nikdy jsem necítila ani žížalu, natož berušku
nebo slimáka...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí