Pavlena pouzivam John Frieda Salt spray a tento
pak suchy sampon Batiste bare obcas. Jen postrikam vlasy v predklonu zespod, efekt super. Ta bare verze je lehci a necitis ji na vlasech.
Garfie uka ten dm!
continuity dynda update. Prave mi to udelaly I stranky jednoho mistniho obchodu a taky L'a za kdyz jsem chtela mrknout na veci na vlasy (beee) ![]()
0zero7 oni teď vypršely nějaké certifikáty, počkej pár dní, většinou se to dá do pořádku.
continuity dik! Prekvapilo me ze tech webu je dneska docela hodne (+4 v poledni pauze) smazal a jsem browser history a pockam par dni.
Jak jsme ted byli na dovolene, meli tam takove vetsi misky na polevku a manzelovi moc vyhovovaly, tak jsem mu je chtela koupit k narozeninam a nemuze nikde nic takoveho najit. Byl to takovy mix mezi miskou a hlubokym talirem, jako miska s okrajem. Bohuzel me nenapadlo, ze by to byl problem a nevyfotila jsem si to. Ta jejich mela takovy cinsky kresleny vzor, tak jestli je to special na nejake konkretni jidlo? Nevite, jak se to jmenuje nebo kde to mam hledat? Tady to je asi nejbliz, z toho co jsem nasla.

artemisia pozdě není, ještě jsem nic neobjednala, děkuju moc.
Pavlena já ne, ale myslím že jinx psala, že používá. Tak třeba odpoví. Pokud si to dobře pamatuju.
teda ty mas pamet :)
Pavlena pouzivam toni and guy sea salt spray, zeleny obal, k dostani i bezne v dm. Je to vlastne jediny stylingovy pripravek, ktery pouzivam a pripada mi moc fajn. Nelepi, nezatizi a trosku vlasy zdrsni, takze uces lepe drzi. Tak zkus, treba to bude to prave.
Mohu mít jeden blbý? U zubařky jsem se začetla do časopisu "Reportér". Zdál se mi docela objektivní a příjemný. Neznáte někdo? Stojí za to kupovat?
Pavlena ja používám tenhle Balmain, dokonalý produkt, funguje přesně tak, jak potrebujes :)

rysamona Reportér je fajn. Jestli se nepletu, před lety do nej přešli redaktoři z Mafry, když ji koupil Babiš. Články Tomáše Poláčka i ostatních jsou zajímavé. Dřív jsem ho měla předplacený, ale teď časopisy nějak nestíhám číst
rysamona Já na čtení časopisů nemám čas, ale Reportéra několik let předplácím mamince k narozeninám a ta je s ním dlouhodobě spokojená.
DruI Tulipe, děkuji tak zakoupim a uvidím jestli vůbec stihnu přečíst![]()
Prosím nevíte někdo, jak na vinted zjistím, kdo si před nějakou dobou dal mnou inzerované věci do oblíbených? Teď tam vidím jen několik (cca 8) posledních přidání, ta předchozí ne.
0zero7 Hele, tak jsem koukala a je to normálně Balea, ta jejich značka, ale na stránkách jsem ho nenašla. Jiný jsem zrovna nenašla, tak jsem ho vzala a je fakt docela ok, ale já mám hodně jemné vlasy.
baltik Zkus hodit do vyhledávače "ramen miska" nebo "pho miska", ale myslím, že je teď podobných věcí moc, nedávno jsem viděla nějaké i v Moebelixu nebo podobném obchodě. Ten okraj bude trochu oříšek :-), ale třeba se zadaří.
Garfie diky, zkusim
baltik Takové podobné misky mají v Nanu-Nana, v Praze jsou např. v Quadriu, bohužel nemaj eshop.
rysamona Reportér je super. Založili ho ti lepší novináři z MF Dnes, když ji koupil AB. Takže tam píše Poláček, Čásenský a další profíci. Vtipnej sloupek tam má taky Ladislav Zibura ![]()
Mate nekdo multicooker? Jaky a jak s nim jste spokojene? Ja byc rada nejaky, co umi pomale vareni, klasicke duseni, ryzi, fajn by bylo zapekani a vareni v pare. Predstavuju si to tak, ze do nej rano nadam suroviny a vezmu malou ven a vratime se k teplemu jidlu. Funguje to tak a nebo u nej musim byt?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.