"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline continuity
43189 příspěvků moje polička 06. října 2021 12:46

bublifuk jj, prošla, je to už mnoho let teda.

Na neprokavost teda obecně pomůže imprognace, ale tyto boty byly chlupatý a navoskovat to opravdu nešlo a ten impregnační sprej taky spíš nic než moc. 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 06. října 2021 13:48

bublifuk Díky dneska na to kouknu, jak reklamovat a pošlu. Na půl roku mám ještě 14 dní.

Offline Torrah
3392 příspěvků moje polička 06. října 2021 17:59

Prosím vás, máte někdo zkušenosti s nepromokavýma ponožkama? Chtěla bych je dát jako dárek, ale mám obavy, aby nebyly "nepromokavé" i zevnitř ven, teda aby se v tom nepotila noha. Myslím tyto

Dočetla jsem se, že by se v tom noha potit neměla, ale zkušenost je zkušenost. Chtěla bych to pro zetě k vánocům, rád běhá, tak by se mu  mohly hodit.

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 06. října 2021 18:16

Vím, že je tu někde vlasové vlákno, ale tu to žije, dávám sem. Nepoužíváte někdo něco jako sea salt spray? Doteď jsem měla tohle, nastříkáním na suché vlasy do délek to přidalo objemu, malinko zdrsnilo, ale vůbec neslepilo. A už se to nedá sehnat, tak potřebuju náhradu...!! Jenže dosud vyzkoušené sea salt spreje na mě byly moc hutné, slepující, vysušující.

Offline 0zero7
11906 příspěvků moje polička 06. října 2021 18:20

Dotaz, asi nejspis pro continuity 

zniceho nic mi na laptopu nejede Parfumanie, Pise mi to hlasku "your connection is not private" a ze mi utocnici chteji ukrast osobni info vcetne CC (lol?)

zadna jina stranka mi to nedela. Parf mi to haze v Chrome I Safari. Na telefonu problem nemam. V pondeli v praci na desktopu vse ok. mam MacBook Pro. Nevis prosimte co/proc/jak a co S Tim? Zadnou moznost jak to obejit jsem nenasla. Dik moc!

Offline Garfie
28584 příspěvků moje polička 06. října 2021 18:30

Pavlena Vždyť to jde dát normálně do košíku, i píšou, že je na prodejně? 

Jinak já si teď koupila nějaký obyč v DM, musela bych mrknout doma na značku a je fajn, na objemu přidá jen lehce a lehnounce navlní. Nelepí vůbec, ale ani nedrsní vlasy. 

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 06. října 2021 18:35

Garfie no nene, mě píše vyprodáno, max. můžu požádat o info, jak naskladní. Jenže oni to měli ve výprodeji, takže asi už nenaskladní. Ty jsi Olomouc, že jo? Koukla bys, kterou prodejnu ti to ukazuje, provolala bych to a klidně si přijela...

Offline Garfie
28584 příspěvků moje polička 06. října 2021 18:39

Pavlena Ty jo, tak jsem to zkusila koupit a vykoplo mě to z košíku a teď už ho vidím taky vyprodaný. :-( Asi nějaká chyba v metrixu, promiň za naději!!! 

Offline baltik
4989 příspěvků moje polička 06. října 2021 18:45

Torrah ja jsem o nich slysela v podcastu Stredovek, kde v nich dal chlapik prechod cr severni cestou a nemohl si je vynachvalit, takze asi dobry

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 06. října 2021 18:47

Garfie já měla dokonce jeden hozenej v košíku už dřív a teď si s tím hraju jak kočka s myší, pustí mě to až k vyzvednutí na prodejně a pak vykopne. Stejná chyba v Matrixu... (no taky jsem se zaradovala a houby...)

Offline Dadoo
11692 příspěvků moje polička 06. října 2021 18:58

Prosím, nemáme tu nějakou lékařku ORL, nebo dotaz na všechny lékařky:

O dceři jsem tu už psala. Během kovidu ji v krku vyrostl vetřelec, kterého se nemůže zbavit. Původně snad zánět hrtanove priklopky. 

Atb nepomohla, teď ji dělali stěry z krku a jsou ok.

Ale vetřelec pořád čouhá a je to nepříjemné.

Při úrovni a systémů zdravotní péče v GB se k nějakému specialitovi dostane nejdřív někdy na jaře. Snad.. 

Nevíte někdo, co s tím?

Offline Torrah
3392 příspěvků moje polička 06. října 2021 20:01

baltik super,díky

Offline Kora
příspěvků moje polička 06. října 2021 20:15

Pavlena já ne, ale myslím že jinx psala, že používá.  Tak třeba odpoví.  Pokud si to dobře pamatuju. 

Offline continuity
43189 příspěvků moje polička 06. října 2021 20:36

0zero7 mě to zní jako problém s certifikátem, ale nevím proč by to dělalo tobě a nám ne. 

Měla bys mít v prohlížeči u řádku vpravo nahoře takový zámeček. Není přeškrtnuty nebo něco takového?

Offline 0zero7
11906 příspěvků moje polička 06. října 2021 21:07

continuity vpravo nahore mam jen puzzle piece pro extensions (treba Netflix part atd), odkaz na muj Google ucet a tri tecky pro menu chrome, kde je print, new tab atd. To znas. Zamecek nevidim nikde. 
aktualizovala jsem pomoci update Chrome a porad to nejede. Pisu z tel, tam v pohode. 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 06. října 2021 21:11

0zero7 

Ten zámeček má být vlevo, před parfumanie.cz.

Offline Zu
2783 příspěvků moje polička 06. října 2021 21:20

Torrah myslím, že mám přesně tyhle, kupoval mi je sambo, protože všechny trekový a běhací boty mám letní bez membrán a když pršelo nebo byla rosa, měla jsem mokré nohy. 
Na občasné použití OK. Jako dárek bych to určitě brala, protože takhle drahé ponožky bych si nekoupila. 
Ale ta noha se v tom opravdu zapotí a to s tím obvykle problém nemívám. Finančně si myslím, že se to taky nevyplatí, protože jeden pár nestačí a třeba 10, aby se mi to chtělo v ruce (nebo s nějakým outdoor oblečením prát - raději jsem koupila boty na běh s membránou za cca 2000 ( v nich se mi tedy noha taky trochu zpotí). 
Ten jeden pár teď používám jako rezervu, když mám letní promokavé boty na nějaký celodenní výlet nebo na běh při proměnlivém počasí.

Offline Lamicka
14201 příspěvků moje polička 06. října 2021 21:25

Pavlena ja pouzivam na objem pudr na vlasy, ted mam paul mitchell, jinak loreal. Salt sea mi vysusuje vlasy.

Offline 0zero7
11906 příspěvků moje polička 06. října 2021 21:36

dynda continuity no jo! Bloncka! 
zamecek u dalsich webu mam nepreskrtnuty vlevo na zacatku radku. U Parf mam ted cerveny trojuhelnik s vykricnikem a "not secure" plus https je taky cerveny a preskrtnuty.  zamecek u ostatnich webu preskrtly neni. 

Offline JankaM
3110 příspěvků moje polička 06. října 2021 21:40

Pavlena ja používám taft takový růžový sprej, ale ten už taky mají málokde. Podobný prej má i syoos. Ale mám přehled jen v drogerii.