"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 12. listopadu 2021 12:12

moora Zdravím, sestro všechny kolegyně ve třech navazujících kancelářích jsou paličky. A nechci být v našem křehkém dívčím kolektivu za Grinche. 

Offline Mulen
5033 příspěvků moje polička 12. listopadu 2021 12:29

coralline Zkusila, ale nereaguje. Mám tu starou nedotykovou a četla jsem, že resetovat se dá držením toho zapínacího tlačítka. Držela jsem  několikrát, různě dlouho a nic :(

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 12. listopadu 2021 12:47

Mulen a neni tam nejaka pidi dirka nekde na strane? Nektery pristroje se resetujou dratkem.

Offline coralline
2309 příspěvků moje polička 12. listopadu 2021 13:31

Kokoska Ne, je to tak, jak Mulen píše. Taky mám starej model i s originálním návodem. Já osobně bych se teda na opravu vykašlala a koupila si novej, po těch letech má holt nárok na křemíkové nebe. Chápu ale, že není nejlevnější... co si ho přát k Vánocům?

Offline Garfie
28584 příspěvků moje polička 12. listopadu 2021 13:48

moora To tě lituju, nějaký požární předpisy by se proti ní nedaly použít? :-)

U nás je taková palička ségra, přijdu k ní a už ve dveřích hlásím, okamžitě to vypni!!!

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 12. listopadu 2021 14:23

Isca moora Já vám rozumím. Mně se z těch svíček dělá dost často mdlo. Kdysi jsem dostala takovou krásnou vánoční a doma jsem omdlela. Možná to nejsou všechny, ale zkoušet víc jich nebudu. Občas to musím bohužel sfouknout i na nějaké návštěvě, pokud mě nechtějí křísit. A do auta, kde voní nějaký interiérový parfém nebo stromeček, tam nemůžu nasednout

Offline Mulen
5033 příspěvků moje polička 12. listopadu 2021 14:24

Kokoska právě že není :(

coralline ne že by mě to nenapadlo, ale je to škoda, sloužila tak dlouho..

Offline Pinot Noir
29928 příspěvků moje polička 12. listopadu 2021 14:27

Renusatko

Taky mi to vadí. I ty aroma lampy na olejíčky. Jednu dobu to byl takový "univerzální dárek", pořád jsem to od někoho dostávala. Ale svíčku bez vůně si zapálím moc ráda.

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 12. listopadu 2021 14:41

Renusatko stromečky do auta nikdy! A ty svíčky jen občas a na chviličku, a rozhodně ne nějaké kokosy, vanilka nebo jiné těžké vůně. A když chci svítit delší dobu, používán jen bez vůně.

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 12. listopadu 2021 15:17

Pinot Noir sakra a ja uz jednu trapne koupila.

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 12. listopadu 2021 15:26

Kokoska stromečky do auta

Offline Garfie
28584 příspěvků moje polička 12. listopadu 2021 15:34

Já vlastně zapaluju jen ty vánoční vůně, nic jiného nesnesu. Asi že to mi přijde takové přirozenější, stejně tady pořád něco voní, svařák, cukroví, jehličí...a fakt nemám ráda takové ty levné vůně, svíčky co se prodávají třeba v DM. 

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 12. listopadu 2021 15:45

rasaNori teď mi to cpou při každé návštěvě pošty. Zatím jsem trpělivě říkala jen "Ne, děkuji", ale asi nasadím "Ne, děkuji, z toho smradu se mi chce blejt". 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 12. listopadu 2021 16:03

Kokoska Nejhorší je, když nás veze brácha se švagrovou. V autě stromeček, topí na 40, my už nevíme co si sundat, oni v zmních bundách a do toho stromeček. To jsem zažila jednou a po chvíli jsem mu to musela sundat dát do sáčku a otevřít okna

Offline notna
9460 příspěvků moje polička 12. listopadu 2021 16:37

Asi jsem zatím nezažila vůni v autě, která by mi byla příjemná. Ale nedávno jsem si všimla vůní do auta v Rituals. Očichala jsem je a některé se mi líbily hodně. nemáte s nimi zkušenost? Něco jemného, nevtíravého bych zkusila. Jenže je asi jiné si k tomu čichnout v obchodě a něco jiné mít to v uzavřeném prostoru auta.

Offline brrr
12369 příspěvků moje polička 12. listopadu 2021 18:11

Renusatko Šéfovi jsem stromečel z auta rovnou vyhodila, to nešlo vydržet. A tímto se přidávám do týmu odpůrců stromečků, svíček a vonných tyčinek

Offline Janulik03
20315 příspěvků moje polička 12. listopadu 2021 18:41

Citam vas tu citam . Takze palim vsetky sviecky co mi pridu pod ruku, musim sa spytat ci smrdia ja citim ah vyrazne vone. Strimcek v aute nemam ale taky vonny olej v sklenenej fladticke sa mi pohupuje naspatnom zrkadle. Nezveziem vas vyhodit mi to nemozete smrdim si tam sama

ak mate doma sviecky co vam smrdia mozete mi ich poslat, vypalim to vsetko

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 12. listopadu 2021 19:10

moora Já jsem jednou byla na pracovní schůzce, normálně v kanclu u někoho a ta typaska tak měla zapálenou vonnou tycinku a jela ji tam nějaká jóga hudba:-D. Sdileli kancl myslím tři nebo čtyři, tak to bych nedala. Ona teda byla vedoucí, tak třeba museli:-D. Nebo to bylo možná preventivně vůči mně, abych jim tam nerozhodila karmu:-D. 

Offline katrin
141 příspěvků moje polička 12. listopadu 2021 20:04

notna Měla jsem, byla to taková oranžová řada, nevím, jestli ji ještě mají v nabídce. Byla příjemná, ale ne moc výrazná. 

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 12. listopadu 2021 20:10

Prosím o radu, zda se tu někdo nesetkal s něčím podobným. U sony TV přestal fungovat dálkový ovladač, měla jsem za to, ze nepřežil pozornost deticek jako už mnoho věci před nim. Objednala jsem proto nový, který ovšem nefunguje též  udělala jsem doporučovane restarty TV a nic. Samotná TV funguje bez problemu, ale musí se zapnout tlačítkem on/off na zadní straně. Ovsem bez ovladače se nedostanu na net, nezapnu netflix, nic. Konečně jsem rozkoukala Korunu  zase nechci být za blondýnu a volat hned opravare, ze.