moora Zdravím, sestro
všechny kolegyně ve třech navazujících kancelářích jsou paličky. A nechci být v našem křehkém dívčím kolektivu za Grinche.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
coralline Zkusila, ale nereaguje. Mám tu starou nedotykovou a četla jsem, že resetovat se dá držením toho zapínacího tlačítka. Držela jsem několikrát, různě dlouho a nic :(
Mulen a neni tam nejaka pidi dirka nekde na strane? Nektery pristroje se resetujou dratkem.
moora To tě lituju, nějaký požární předpisy by se proti ní nedaly použít? :-)
U nás je taková palička ségra, přijdu k ní a už ve dveřích hlásím, okamžitě to vypni!!! ![]()
Isca moora
Já vám rozumím. Mně se z těch svíček dělá dost často mdlo. Kdysi jsem dostala takovou krásnou vánoční a doma jsem omdlela. Možná to nejsou všechny, ale zkoušet víc jich nebudu. Občas to musím bohužel sfouknout i na nějaké návštěvě, pokud mě nechtějí křísit. A do auta, kde voní nějaký interiérový parfém nebo stromeček, tam nemůžu nasednout![]()
Taky mi to vadí. I ty aroma lampy na olejíčky. Jednu dobu to byl takový "univerzální dárek", pořád jsem to od někoho dostávala. Ale svíčku bez vůně si zapálím moc ráda.
Renusatko stromečky do auta nikdy! A ty svíčky jen občas a na chviličku, a rozhodně ne nějaké kokosy, vanilka nebo jiné těžké vůně. A když chci svítit delší dobu, používán jen bez vůně.
Pinot Noir sakra a ja uz jednu trapne koupila.
Kokoska stromečky do auta![]()
Já vlastně zapaluju jen ty vánoční vůně, nic jiného nesnesu. Asi že to mi přijde takové přirozenější, stejně tady pořád něco voní, svařák, cukroví, jehličí...a fakt nemám ráda takové ty levné vůně, svíčky co se prodávají třeba v DM.
rasaNori teď mi to cpou při každé návštěvě pošty. Zatím jsem trpělivě říkala jen "Ne, děkuji", ale asi nasadím "Ne, děkuji, z toho smradu se mi chce blejt".
Kokoska Nejhorší je, když nás veze brácha se švagrovou. V autě stromeček, topí na 40, my už nevíme co si sundat, oni v zmních bundách a do toho stromeček
. To jsem zažila jednou a po chvíli jsem mu to musela sundat dát do sáčku a otevřít okna
Asi jsem zatím nezažila vůni v autě, která by mi byla příjemná. Ale nedávno jsem si všimla vůní do auta v Rituals. Očichala jsem je a některé se mi líbily hodně. nemáte s nimi zkušenost? Něco jemného, nevtíravého bych zkusila. Jenže je asi jiné si k tomu čichnout v obchodě a něco jiné mít to v uzavřeném prostoru auta.
Renusatko Šéfovi jsem stromečel z auta rovnou vyhodila, to nešlo vydržet. A tímto se přidávám do týmu odpůrců stromečků, svíček a vonných tyčinek
Citam vas tu citam . Takze palim vsetky sviecky co mi pridu pod ruku, musim sa spytat ci smrdia ja citim ah vyrazne vone. Strimcek v aute nemam ale taky vonny olej v sklenenej fladticke sa mi pohupuje naspatnom zrkadle. Nezveziem vas vyhodit mi to nemozete smrdim si tam sama ![]()
ak mate doma sviecky co vam smrdia mozete mi ich poslat, vypalim to vsetko ![]()
moora Já jsem jednou byla na pracovní schůzce, normálně v kanclu u někoho a ta typaska tak měla zapálenou vonnou tycinku a jela ji tam nějaká jóga hudba:-D. Sdileli kancl myslím tři nebo čtyři, tak to bych nedala. Ona teda byla vedoucí, tak třeba museli:-D. Nebo to bylo možná preventivně vůči mně, abych jim tam nerozhodila karmu:-D.
notna Měla jsem, byla to taková oranžová řada, nevím, jestli ji ještě mají v nabídce. Byla příjemná, ale ne moc výrazná.
Prosím o radu, zda se tu někdo nesetkal s něčím podobným. U sony TV přestal fungovat dálkový ovladač, měla jsem za to, ze nepřežil pozornost deticek jako už mnoho věci před nim. Objednala jsem proto nový, který ovšem nefunguje též
udělala jsem doporučovane restarty TV a nic. Samotná TV funguje bez problemu, ale musí se zapnout tlačítkem on/off na zadní straně. Ovsem bez ovladače se nedostanu na net, nezapnu netflix, nic. Konečně jsem rozkoukala Korunu
zase nechci být za blondýnu a volat hned opravare, ze.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí