Černá kočka
my těch mluvících/hracích moc nemáme a ty se navíc skoro nevybíjí. Nejčastěji měníme u Duplo vláčku.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Evaeva Tak vlacek se musi vymenit co nejdriv, to je jasne.
Lamicka Taky bych šla na OCR, tvoje nervy, tvoje zdraví, tvoje budoucnost. Práce tvoje není;-). Jakoby musíš myslet na sebe no! Snad budou děti, nebo aspoň ti orvnacci chodit nepřetržitě.
Já jsem taky zvědavá, co bude, nebude, ale pomyslim na vše tak v horizontu týdne;-)
Lama_z_Lana Asi ano. Nebo mail?
Evaeva To mi nikdy tolik nevadilo, ale dobývání hraček z obalu byl vždycky úkol tak pro Dannyho parťáky.![]()
Černá kočka
tyhle hračky na baterky jsou ještě dobré. Horší je, když je ta hračka nabíjecí. Je to ekologické, ale pak dvě hodiny posloucháš Už je to nabitý? Proč to ještě není?![]()
Sweet Potato a to si představ, že teď často potřebuješ šroubovák i na to vyproštění z obalu. Jinak mě to šroubování taky nevadí, určitě lepší než se bát, že ty baterky sní.
Evaeva to je plaču, keď dostane dieťa autíčko a to je prisrobovane k obalu a zrovna si niekde, kde šrobovák nemáš. Dosť problém, keď auto nemôže jazdiť :)
Mrakoplas no to úplně chápu, chudák!
Kan To je dobrej přístup! Víš jak to je "já pořád tankuju za pětistovku a žádnýho zdražení jsem si nevšiml!"
Já teď zase zaperlila u kamaráda "to je hrozný, to zdražení, už jsem přestal topit v garáži!" a já šokovaně "ty topíš v garáži?"
Mrakoplas No strašný. Vánoční a jiné dárky jsme předvybalovali.
Mrakoplas my jsme to dělali jako v Sweet Potato . Normálně jsem to malým dětem rozdělala, dala zpět do krabice. Tech padesát zatahovacích pásek, to by se ušetřilo plastu.
Já jsem taky zvědavá, co bude, nebude, ale pomyslim na vše tak v horizontu týdne;-)
upřímně na déle dopředu to kolikrát ani nejde, pravidla pro cestování se aktualizují jednou týdně, tak jak naplánovat dovolenou? Počkat do pátku týden před plánovaným odjezdem. ![]()
Lama_z_Lana no ale vyhledávání přátel dle kontaktů se musí odsouhlasit..jinak Sweet Potato lidi, který sledujou mí sledovaní, mi to taky nabízi, občas. To je něco jinýho, tohle normálně najdeš mezi těma svejma sledovanejma, jako by se nechumelilo to tam trčí, a při tom je to fakt něco weird. A je potřeba kliknout na unfollow.
Ounz Jo, nabízení sledování sledovaných mými sledovanými
mi přijde celkem logické a nic proti ničemu. Nebo nabízení profilů s "mými" tématy taky chápu. Ale že se ti něco samozasleduje, to je drsný.
Sweet Potato no, taky myslím.
continuity jasne ale keď ho donesie návšteva niekde mimo domu alebo si dieťa vyberie v hrackarstve autíčko k meninám a chce si ho hneď rozbaliť..to aby som do batoha s ďalšími kravinami nosila aj šrobovák alebo švajčiarsky nožík ![]()
Ounz Teď nevím, jestli si rozumíme (spíš já tomuhle moc nerozumím). Vyhledávání podle telefonního čísla a emailu mám na FB zablokovaný. Ale teď se mi stalo to, že jsem z mobilu volala s jednou paní s dodavatelský firmy....a pak se mi na FB objevila v takový tý nabídce "lidé, které možné znáte/návrhy na přátelství" nebo jak to je. Což mě právě překvapilo. A už jsem to pozorovala i dřív.
Mrakoplas ano přesně tak, nožík nosím s dětmi vždy.
Lama_z_Lana jo takhle, no mají to očividně pod kontrolou
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí