Ounz asi jo
prvně jsem si toho všimla u našeho servisního technika, kterýho jsem poznala podle fotky a tady u paní mě to trklo kvůli nevšednímu jménu. Tak se děsim, komu vyskakuje můj profil a fotka se skleničkou v ruce ![]()
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
Candance tak to je klasika. Když má člověk v práci vše v pořádku, nenaplanované schůzky tak nic. Jakmile mam cely den kontrolní prohlídky tak bac.
tak stacilo pockat - dcera je v karantene a wait - ja mam v utery fakt dulezitou schuzku. Plus potrebuju pracovat na tom projekte. Takze zitra HO a online vyucko a v utery nevim. Pak asi HO nebo OCR a prace pri tom.
continuity Jj, švýcarák do každé kabelky ![]()
Candance Že jsme radši nedržely pusu(prsty od klávesnice)
. Tak snad to nějak proběhne v klidu.
Roztrhla jsem si perovej kabat o zahon ruzi
mam se to snazit nejak sesivat nebo existuje nejaky elegantnejsi reseni? Je to tak 3cm dira...
711990 Hledej úpravnu/oprravnu oděvů, kde dělají scelování. Já má na tyhle katastrofy sice výborný tip, ale v Brně.
notna dekuju!!!
notna dej tip prosim..! Ulozim na potrebne casy. Kdysi cosi takoveho vylo nedaleko Selepky.
Pavlena A pořád to tam je. Adresu mají Tábor, ale je to u Šelepky. Stránky asi nemají, nemůžu je najít.
711990 Existuje nějaké opravné lepidlo na textil, název teď z hlavy nevylovím. Přinejmenším je to taková první pomoc, aby se nevysypalo peří, nebo se trhlina nezvetšovala. A lepení přežilo dlouho. Nebylo to ani nějaké nápadné, zkus Google
711990 opravne lepidlo by mohla byt paska? Sir Joseph samolepiaca opravna paska, rozne farby a mavaju to v outdoorovych obchodoch.
Ounz Podobný podezření s IG jsem měla taky, čas od času nějaký vetřelec v sledovaných. Tak jsem si přesně říkala, jak jsou drzý ... ale prd, já jsem nešikovná. Jednou jsem se přistihla, jak něco scrolluju a jak jsem šoupla tím prstem blbě, lup a zaplo se "sledování", tenkrát jsem to viděla v přímým prenosu. U těch reklam třeba je to hned vedle jména, v reels taky někde tak blbě, člověk na to klikne ani neví jak a to třeba ani na to zrovna nekouká, jen se chce posunout jinam
Lamicka Já to mám podobně. Na jaře jsem se vyšťavila a celý léto jsem se fakt pracně dávala dohromady i u psychologa. Letos jsem připravená jít v případě zavření zařízení okamžitě na OČR. Mrzí mě to, ale veškerej soucit se zaměstnavatelem a bezdětnými kolegy, kteří to logicky odskáčou, zmizel ve chvíli, kdy jsem pochopila, že za to fakt můžu zaplatit svojí duševní (ne)pohodou. Donutily by mě jedině finance, ale celé léto jsme se sambem tvrdě makali, abychom zmírnili covidovou sekeru a našetřili nějaký polštář, tak snad chvíli vydržíme.
Ja si navíc uvědomila, že na to OČR bych šla taky kvůli dětem. Vloni to byl stres a myslím, že jsem na ně někdy zbytečně vyjela nebo je musela často odbývat slovy, že nemůžu, protože pracuju. To už nechci.
catch Jo, to ono!
MP Meri tjo, to já jsem si myslela, že jsem matla, tak jsem si dávala pozor a teda dala bych dost za to, źe to tím není
Pokazila se mi čtečka. (Kindle) Nevite o nějakém servise v Brně?
Mulen Servis nevím, ale zkusila jsi reset? Mně to jednou pomohlo, když jsem myslela, že už je po něm.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí