betsey možná by zabraly ty olejové? Ale spíš bych vyzkoušela to nahřátí, jako když odraňuješ vosk z ubrusu.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
betsey A co tu tabuli nově natřít?
Možná se někomu bude hodit tenhle tip. Vypratelné fixy jsem ze stěny odstranila pomocí té nanohoubičky, co tu kdysi frčely.
DruI voskovky jsou hodně vysoké ta stopa, co nechávají. To by se muselo dle mého názoru pretrit mnohokrát, aby byla tabule rovna a hladká.
betsey vyzkousej ten fen, jim jsem voskovky dostala i ze všech zahybu robotickeho vysavace, drahousek to vzal z gruntu
jak to začne meknout, otirat papírovým ubrouskem. No a pak ještě varianta zehlicka a starý dobry pijak.
Malenge vyskúšam, diky
Dcera si v pátek při tělocviku zlomila prst. Stane se, chápu to, paní učitelka za to nemůže. Je pro takové případy škola nějak pojištěná, mám to nekam hlásit? Sama pro děti žádnou úrazovou pojistku nemám (měla bych mít?), vím že bývalo pojištění u snad platebních karet?
JankaM co potřebuješ, aby ti to krylo? Tvuj výpadek příjmů?
To je zásadní otázka, kterou si je třeba položit. Jinak pojisteni, že když si dítě zlomí ruku, dostaneme alespoň 3 tisíce vůbec nechápu.
Jednu dobu to bylo strašně moderní pojišťovat děti, ale kromě trvalých následků, mi to přijde celkem neracionální. Nemám pojištěné děti ani na úmrtí, nějak si neumím představit, jak by mi v té situaci pomohli jakékoliv peníze na světě.
JankaM Každá škola je na tyhle situace pojištěná, stačí dodat zprávu od lékaře a určitě budou chtít vyplnit nějaké dokumenty.
DruI pres vosk by asi zadny nater dobre nechytil. To kdyztak natvrdo oskrabat, odmastit, srovnat smirglem a pak teprv znovu natrit.
JankaM škola musí mít pojištění, i každý sportovní kroužek ho má, zeptala bych se ve škole, kdo to vyřizuje (měla bys dostat papír, který po ukončení léčení potvrdí dr.)
JankaM dcera si kdysi otočila prst při volejbalu, učitelka mi pak volala, ať dodám zprávu od lékaře. Takže nějak pojištění budou. Já to ale dál neřešila, takže nevím, co by z toho bylo.
JankaMMladej si zlomil ve škole klíční kost. Škola je pojištěná a on byl taky, takže "bolestné" bylo na noťas. Vyřizovala to škola úplně automaticky, po nás chtěli jen účet a podpis
JankaM moje děti jsou občas kopyta, školních a školkových úrazů máme za sebou několik. Škola to má z pojištění odpovědnosti, vždycky jsem dodávala lékařské zprávy, souhlas s vyřízením a číslo účtu. Spoluúčast školy jsem doplatit nechtěla, nechávala jsem na účtu konkrétní třídy. Vlastní úrazové pojištění máme, jak říkám, jsou to kopyta. Třeba zlomená noha byla placená víc z té školní pojistky, než z úrazovky
Prosím nemá některá přebytečný slevový kód na eobuv?
Nevíte prosím, kde koupit plyšáky Five nights at Freddys? Nechci čínský eshopy, to by do Vánoc nedošlo.![]()
Luna www.gamlery.cz
tina mne v emailu pristalo akorat toto, ale neni to nic extra ![]()

Luna Něco jsem viděla i na czc.cz, tam mají kupodivu docela výběr videoherního merche a bývá to skladem...
Nevyužije nekdo voucher na vinokral.cz? Při objednávce nad 2000 zpět 1000. Kdyžtak pošlu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí