Malenge stahni si appku na ovladac na televizi a zkus to pres mobil. Treba to pujde. Jen nedoporucim zadnou konkretni, dlouho jsem to nepouzila.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
711990 Díky moc, appka vypada, ze funguje. Po víkendu se zkusím poradit s těmi prodejci ovladačů, je to nějaké cele divné, on andílek v nestrezene chvíli celou obrazovku počmáral voskovkama, drbala jsem to kartackem na zuby spolu s pěnou na okna nekonečně dlouho, jak je to mastný, tak to neslo vůbec dolů
tak doufam, ze tam někam něco zateklo nebo ze někde něco poskrabal, ze na ty ovladače nereaguje. By mě zajímalo, jestli i ostatní mají doma místo děti likvidační komando.
Malenge
zejména mladší umí
Malenge my už máme ovladač taky jiný, než původní, někdy musím tlačítko zmáčknout třeba desetkrát, než zareaguje. Takže i druhý už je taky jednou nohou v hrobě. Aplikaci mám, už jsem ji musela několikrát použít, protože TV nešla ovladačem vypnout.
. Komando nemáme, likvidátor je jen ten mladší.
katrin Díky, asi to zkusím nejdřív jako dárek bratrovi. To je milovník vůní v autě.
Evaeva Pinot Noir mě to ukrutně sejří. Protože oni vždycky zlikvidují něco poté, co jim xkrat řeknu, ať něco nedělají: např. neotviraji uprostřed zimy okno, za kterým mám venku keramický domeček na svíčku (teď už střepy), nehazi v obýváku polštáři, naposled sestřelili největší obraz, co tu máme (ramovani asi 4,5k), ktery po cestě dolu vyrval ze zdi zásuvku a to je furt a furt a furt ![]()
Pinot Noir jo a prosba, nemáš tu appku nějakou neplacenou? Zatím jsem se tím vším neproklikala, chtela jsem to hlavně zkusit, jestli to vůbec bude fungovat, ale přijde mi to celkem drahé.
Malenge náš mladší má na to věk, ale stejně mě štve, že trhá knížky, čmárá po zdech a hází věcmi. Dobře ví, že to dělat nemá. Vždycky něco provede, přijde se "pochlubit" a říká "Trhal knížku, maminka se bude zlobit"
A samozřejmě provádějí i jiné lumpárny.
Malenge TV remote se to jmenuje, asi bych při hledání zadala SONY TV remote
Pinot Noir díky za radu, už se mi povedlo najít funkční appku zdarma. Za takovouhle věc se mi skutečně platit nechce, jsem skrblik ![]()
Evaeva tak tos mě uklidnila. Já to úmyslné ničení věci fakt těžce, nedělá mi to vnitřně vůbec dobře, tak se mi trochu ulevilo, ze se s tím potýkají i v jiných rodinách.
Malenge starší nic neničil, pokud se něco rozbilo, tak nehodou, nešikovností. Mladší je "házeč", teda byl, ve vzteku popadl nejbližší věc a hodil. Takže ovladač zní jak štěrchátko. Teď přešel na lomcování dvířky, takže máme všechna dvířka u kuchyňské linky nakřivo. ![]()
Pinot Noir Malenge starší měl období shazování věcí, ale to přešlo do roku a půl. Ne že by potom nic nezničil, ale spíš, když si potřeboval něco vyzkoušet. Mladšího nejvíc láká to trhání, ale hlavně on je ten typ "jednou nohou za čarou", to pozoruju i třeba venku nebo na cvičení, takový pokušitel, no.
Evaeva Alica je tiež nicitel, ale ona príde s tým, že to urobila Kristína (jej kamarátka). Steny mame po kreslené v každej miestnosti.
A keď sme už v tých blbych dotazoch, neviete čím dám dole voskovky z tabule (klasická tabuľa na kriedy) a aby ta tabuľa ešte fungovala?
betsey rekla bych odmastit treba jarem
betsey voskovkami mi minuly tyden malý počmáral celou televizi, proto taky nefunguje dálkové ovládání, neb ovladace jsou funkční, ale přijímač ne, jak jsem zjistila po 3 hodinách studia netu a praktických zkoušek ![]()
Tam je problém mastnota, zkus vzít fen a pomalu ty maluvky nahrivat, jak se to bude rozpouštět, utirej ubrouskem. Druhá varianta (třeba ze spár) je starý měkký zubní kartáček, krouzivymi pohyby to lze dostat celkem dolu, já používala i nějaký penovy čistič oken. Ať se dílo zdaří!
...použila bych dětské vlhčené ubrousky. Ty vyčistí téměř vše.
(vyzkoušeno na černé šmouhy, olivový olej z pánve, cokoliv)
Miru práve som vyskúšala. Na voskovky bohužiaľ nezabrali
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí