"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět

10. srpna 2014 15:10
Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 15. listopadu 2021 16:36

brrr to neznám! My měli vždycky domácí propolisovou tinkturu (alkoholový extrakt) do skleničky teplé vody a to stačilo.

mitford sister největší brutus, co praktikujem s mužem, když to doopravdy bolí je výtěr krku tlustou vatovou štětkou nacucanou Betadinou. Slabým povahám se silněji vyvinutým dávivým reflexem bych ovšem nedoporučila. 

Offline brrr
12369 příspěvků moje polička 15. listopadu 2021 16:48

marieu No, to je můj zlepšovák, ale pít to fakt nedoporučuju, i když je tam slivovice. A máš pravdu dávám tu propolisovou tinkturu, ne samotný propolis.

Offline viktorka_od splavu
49375 příspěvků moje polička 15. listopadu 2021 16:52

marieu betadina je super, toto ja sice nezvladam, ale kloktam silny roztok

Offline mitford sister
1719 příspěvků moje polička 15. listopadu 2021 17:35

marieu jak jsem mohla zapomenout na betadinu! :))) už jsem si proplachováním roztokem vyléčila několik zánětů dutin

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 15. listopadu 2021 18:04

Nemáte prosím někdo tip na zateplené nepromokavé zimní boty, nejlépe s membránou, ve kterých vydržím na sáňkách s dětmi, zvládnou procházku v lese nebo terénem a budou vypadat příčetně?? V hudysportu mi to vyfiltrovalo pohorky za 6,5K, což je teda krapet mimo limit...

mitford sister betadine is the new jodisol. To se u nás prolejvalo ve velkém za mýho dětství. Na všechno, kromě výplachu oka

brrr v každém případě je to dost originální receptura

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 15. listopadu 2021 18:12

marieu vlani na sklonku zimy som si kúpila v Decathlone na doporučenie Jinej Reality, že v nich chodila venčiť psa do sloty a boli v poriadku. Vyskúšam ich teda až túto zimu.

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 15. listopadu 2021 18:24

marieu sla bych do ecca. Mam odtamtud perfektni boty, je v nich teplo a netece do nich. Zvladly i velkou zatez na horach v obleve  Nenasla jsem produktovku, ale jsou docela pekne, cerne, kozene s gtx, na platforme trochu. Staly tak dva a pul v nejaky sleve.

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 15. listopadu 2021 19:09

letfenixa já asi zapomněla dodat, že by měly vypadat příčetně natolik, že v největší slotě dojdu i do práce- nejen na ty sáňky s dětmi. Gatita vidím u Ecco jedny rádoby pohorky, líbí se mi moc, ale za tu cenu už bych čekala membránu a ne vodoodpudivost... pátrám dál, nechávám si je v záloze.

Offline Ginger
1216 příspěvků moje polička 15. listopadu 2021 19:17

marieu a co tyhle Scarpy- maj GTX membranu a vypadaj pricetne

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 15. listopadu 2021 19:33

Ginger to tedy vypadají, zkusím se na ně někde podívat- na obrázku vypadají trochu jako slupičky... ačkoliv poslední zateplený boty jsem kupovala s beránkem, který se do třetí sezóny slisoval natolik, že prakticky přestal hřát. Díky za tip!

Offline Ginger
1216 příspěvků moje polička 15. listopadu 2021 20:02

marieu  ja teda preferuju bez berana, o pul cislo vetsi na tlustsi ponozku a hned mas boty na jaro, podzim a zimu.

Offline Samart
148 příspěvků moje polička 15. listopadu 2021 21:07

Zkusím se zeptat ještě zde. Prosím místní pekařky chleba o radu, kde koupit žulový kámen do trouby. Shání můj otec jako dárek pro svou přítelkyni. Předem děkuji

Offline dzizisketa
8983 příspěvků moje polička 15. listopadu 2021 21:15

Samart

Mají ho i v Orionu, myslím, že v jakýchkoli "lepších" domácích a kuchyňských potřebách i na netu bez problémů, záleží, kolik má stát. 

Offline Samart
148 příspěvků moje polička 15. listopadu 2021 21:56

dzizisketa děkuji, informaci předám

Offline zimnivecer
143 příspěvků moje polička 16. listopadu 2021 06:49

marieu ja jsem si pred 4mi sezonami poridila podobny Model. Jen moje boty jsou bez kozichu a celocerne, pouzite materialy boty  jsou stejne asi je za ty rokly vylepsili.na sankovani jsou super, nikdy mi v nich nebyla zima.splnuji nejspis pozadavek ceny,ale s tou praci si nejsem jista.ve snehove vanici a metrovou barierou  snehu kolem cest bych v nich do zamestnani nejspis prisla????

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 16. listopadu 2021 07:18

Potřebuju pomoct vybrat dceři brýle. Prosím, nevíte některá o dobré optice kolem Karláku nebo Strossmayeráku? Podle mapy jsem vytipovala PanOptikum na Rašínově nábřeží a OpticLab na Mysarykově a pak Optiku Letná, Vácha a Strossmayerovo. A nebo kam ani nechodit. Díky!

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 16. listopadu 2021 07:23

Mirka jeste je pry dobra Brylarna v Karline, nebo POP optik.

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 16. listopadu 2021 07:48

711990 díky! To je sice mimo naši trasu, ale když nevybereme, naplánujeme to jako další kolo.

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 16. listopadu 2021 08:11

Mirka aura vodickova, eye-eye v jame

Offline Sweet Potato
40482 příspěvků moje polička 16. listopadu 2021 08:22
Reakce na notna:

Asi jsem zatím nezažila vůni v autě, která by mi byla příjemná. Ale nedávno jsem si všimla vůní do auta v Rituals. Očichala jsem je a některé se mi líbily hodně. nemáte s nimi zkušenost? Něco jemného, nevtíravého bych zkusila. Jenže je asi jiné si k tomu čichnout v obchodě a něco jiné mít to v uzavřeném prostoru auta.

​Vůně Rituals voní i mně, jinak všechny stromečky a spol jsou ble. Ale v létě v horku to bylo příliš intenzivní, musela jsem to udělátko vytáhnout z větrací mřížky a nechat jen ležet v autě.