Sweet Potato Díky za zkušenost.
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
marieu mam za tim ucelem uz moc let Icebug Meribel, ale nevim, zda se jeste prodavaji. Stavaly kolem 3 tis a jsou ultrateply. Ale kamaradka si koupila jiny model a zraly ji nohy vic nez Martensky...
Pavlena Icebugy mívají třeba ve Sportissimu, taky je nosím moc ráda.
zimnivecer díky, mrknu na to!
Ginger takhle jsem nosila přes zimu starý pohorky s vlněnýma ponožkama, ale mám věčně studený nohy, takže 2-3hoďky venku na sněhu už byly i přes tuhle kombinaci za hranicí snesitelnýho..
prosim brnacky o tip na thajske masaze (ne pro me, ma to byt darek)
tak ten kámen na pečení chleba sháníme žulový. Na netu nemůžu nic najít. Měl by CML nějaké tipy??![]()
prosim brnacky o tip na thajske masaze (ne pro me, ma to byt darek)
Teta si chválí Tawan v Barcelu na Šilingráku...
Samart našla jsem toto https://www.artstone.cz/pecici-kamen-zulovy-hranaty-30x40-cm/
A myslím, že pokud chceš vysloveně žulu, že ti ji uříznou i kamenictví - vybereš sílu, barvu a kvalitu. Mě tuhle v dávnověku, kdy se to běžně neprodávalo, vyryli i ten žlábek okolo. A sloužila hodně dlouho, jako grilovací.
Vůně Rituals voní i mně, jinak všechny stromečky a spol jsou ble. Ale v létě v horku to bylo příliš intenzivní, musela jsem to udělátko vytáhnout z větrací mřížky a nechat jen ležet v autě.
nebyla by fotka produktu?:-)
Na telefonu mi ukazuje parfumanie error,doma na tabletu mi jde normalne,poradi nekdo co s tim?
Zarinya Není to tím, že na telefonu nejsi přihlášená? Tak to dělá mě, ale jen u diskuzí, parfumánie jako taková vlastně jede.
Mulen ja jsem tam prihlasena,tedy neodhlasila jsem se a ted se nemuzu podivat kdyz error.![]()
Mulen uz vyreseno.Az ted me napadlo tu stranku zrusit a navolit znovu.![]()
Zarinya zapeklitá situace
, tak pak nevím. Mě to teda někdy samo odhlásí a musím tam jít přes tu základní stránku.
Zarinya tak super ![]()
viktorka_od splavu jak pise EDITH4B Tawan vedle hotelu Barcelo na Silingraku.
andulka01 děkuji
Prosím vracím něco do COS a v DPD po mně chtěli nějaký kod. Kde ho vezmu? Na balíček jsem nalepila ten štítek , to prý nestačí.
Tak Betty to je divny, mne vzdycky stacil ten odpovedni stitek s carovym kodem.
Kokoska Sakra, já tam měla nalepit oba štítky které byly v balíku. Budu muset jet do města znovu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí