Tak Betty jeden stitek nalepis, druhou cast ti potvrdi
"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
711990 No tak jsem tam nalepila ten druhý štítek, zkusím jestli se to půjde odlepit.
Lepí se tam ten s čárovým kódem, ten druhý skoro prázdný není v podstatě potřeba, ten ti jen potvrzují při přijetí zásilky a je pro tebe.
Pavlena jejda, tvůj příspěvek jsem nějak přehlídla, Icebug vůbec neznám, ale vidím tam na pár obrázcích potenciál, díky!
dynda no jsem trdlo.![]()
https://www.rituals.cz/oriental-vetiver-car-perfume
Je to takový jako dřevěný kvádříček velký asi jako zapalovač, nacvakne se na větrání/topení.
Sweet Potato diky.zajdu tam.
Zarinya Jak to dopadlo s tim ridicem kamionu? Nevim, ve kterem vlakne to bylo, tak se ptam tady.
Kokoska bylo to v korone,i update.![]()
Do Recka se dostal a skoncil tam v nemocnici,kde byl pres tyden,nebylo to hezky,ale ted uz snad bude dobre,uz je doma.:-)
Zarinya tak to jsem prehlidla. Hlavne aby byl v poradku.
marieu ale nakupuj off line, nebo tam, kde se da snadno vracet. Kamoska fakt hodne nadavala. Ale ty moje byly pohodlny uplne od pocatku.
Kokoska snad nebude mit nasledky.V sobotu volal muzi,ze uz je z nemocnice doma,ale do skoku mu neni.Pak co nastoupil na lod uz se mu muz skoro 14dni nemohl dovolat,pry kdyz byl v nemocnici nemohl mluvit,pak se muz spojil s jeho zenou.
A to si predstav,ze uz jednou koronu mel a ted podruhe jako ockovany.![]()
Ale je jasny,ze ta cesta mu nepridala.
Zarinya asi bohuzel patri k tem, kdo si nevytvari protilatky nebo o ne rychle prichazi.
Úplne blbý dotaz....chcem toto synovi do advenťáka a našla som to v cenovom rozmedzí od 4-16€
....je v tom nejaký rozdiel? Alebo sú to všetko rovnaké výliskz z číny, akurát niekto si trúfa zadať vyššiu cenu?

Netušíte, jak sedí outdoorové boty Merrell? Nemám je aktuálně kde zkusit a tato značka mi byla doporučena jako dobrá kvalita na turistiku. Když to beru podle tabulek, vychází mi asi o půl čísla větší než mám běžnou velikost. Sambo si ovšem kupoval od této značky o číslo větší než běžně nosí a sedí mu. ![]()
whiskas boty na turistiku by měly být minimálně o půl čisla větší než běžné kupuješ ( spíš o celé). Já bych teda zašla někam odskouset, zrovna merrely mají všude.
Já je teda považuji spíš za módní značku, ale na takové ťapání po českých kopečcích by mohly být ok.
continuity Díky, asi to bude jediné řešení. Chci je na běžnou turistiku, mají Gore-Tex, dobrou podrážku, myslím, že mají více tipu
. Koukala jsem ještě na LaSportiva, ale to už je divočina :-D.
Mně se zdá, že pro mě by stačil bohatě Merrell.
whiskas cenová? ![]()
Ale jsou to nejlepší boty, jaké jsem kdy měla. A drží.
Mohučanka To taky :-D. Sambo má i ty, ale kotníkové a chválí - vypadají skvěle. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí