whiskas lasportivy jsou boty na 7-8 let... A pak si je necháš podrazit. ![]()
To ty Merrely nedají ani půlku. U těch turistických já preferuji spolehlivost a fakt, že je musím rozšlápnout jen jednou.
whiskas lasportivy jsou boty na 7-8 let... A pak si je necháš podrazit. ![]()
To ty Merrely nedají ani půlku. U těch turistických já preferuji spolehlivost a fakt, že je musím rozšlápnout jen jednou.
whiskas Merrell je taková spíš vycházková obuv, ale mám od nich nízké lehké boty a měla jsem sandály, a obojí velmi pohodlné, na lehkou turistiku dobré. Obojí ve svém čísle.
slniecko to je hezký, co to je? Imbusy a šroubováky na koncích ![]()
slniecko kde se to kupuje, potrebuju to pro manzela
continuity Lasportivy boli obľúbené topánky u exovych kamarátov vysokohorských nosičov. Tak keď dosluzia moje aktuálne Lowy, deti vyrastú a budeme môcť robiť ozajstnú turistiku, konečne si ich kúpim :) Bože ja by som tak šla na poriadnu turistiku! Síce by som asi dušu vyplula v aktuálnej kondičke ale stálo by to za to.
Mrakoplas lasportivy má rád muž, ale Lowy sú asi zrovnatelne. Ja som velky fanúšik Meindlu. este mi z tychto klasických značiek prídu dobre Hanwagy, Garmonty a samozrejme Scarpy.
A potom je to už len o tom, co komu sadne na nohu.
continuity tak ty máš prehľad, to ja sa nemôžem porovnávať. Ja som si len tie Lasportivy zafixovala, že keď vydržia nosičske túry, tak proste musia byť top :)) Ale s Lowami som fakt spokojna, jediná vada je, že sa o ne nestarám a často zimuju v aute
tak asi uz dlho nevydržia. No, som flink ale často nezvládam prenášať všetko s deťmi na štvrté poschodie bez výťahu, tak topánky ostávajú v aute, kde na ne zabudnem. ![]()
whiskas V trekových merrellech chodím už deset let a miluju je. Nejdál byly v Norsku a doufám, že se ještě někam podívají.
whiskas po Cechach chodim v trailovych teniskach od Scarpy. Taham je vsude a do vsech terenu a zatim nikdy nezklamaly. V botniku mam jeste nizky trekovky od Lowy a pohory od Scarpy. pohory jsem mela letos presne dvakrat, kdyz jsme sli v celodennim desti.
viktorka_od splavu https://sabai.cz/
patří to kamarádce a vím, že ty masérky vybírá v BKK osobně a dostávají tady navíc i školení od cz-fyzioterapeutky
whiskas Mám 39 nohu a 39 jsem koupila, na první vycházku jenom tady na rozhlednu a další už v srpnu z Bachledky do Koruny stromů a super, žádný odřeniny, puchejře, zapařený nohy a před uložením do botníku jsem je lehce okartáčovala a otřela. Na to moje courání dostačující.
RoSa dekuju
Pinot Noir Děkuju. Já koukala na tyhle Merrell Moab
Líbí se mi, že mají Gore-Tex a přijdou mi na běžný "provoz" po našich horách dostatečné?
Kan Píšeš o Merrellech?
continuity Hmm, tento argument by mě mohl posunout v rozhodování.
Mám stoleté Montrail - tato značka už asi ani neexistuje. Byly skvělé, ale už se odporoučely.
whiskas myslím, že ano. Resp. mně by stačily.
Pinot Noir Já myslím, že mně rovněž
. Ale když už jsem tady dostala různé další tipy, tak mi to nedá a prohlížím si, ať mám přehled.
Sweet Potato Děkuju. Zdá se tedy, že pro standardní turistiku jsem nesáhla zcela vedle. Teď je ještě najít v mé velikosti. K mému překvapení je velikost 38 (možná tedy raději 38,5) vyprodaná.
whiskas Na beznou turistiku si taky klidne poridim znovu Merrelly, mam je asi 10? let
. Cislo svoje nebo pul cislo navic, to bude podle modelu ruzny.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.