"Blbé" dotazy / Co nutně potřebujete vědět
RoSa Tak jsem mrkla na Bogner a ten, který mi padl do oka stojí skoro jako 3 od MP ????. Takže myslím, ze tuto variantu škrtám. Ale pěkné jsou.
Samart whitestrips. Vidis, uz jsem si je sto let nekoupila! Kamoska kdysi rikala, ze je na ne moc senzitivni. Ja je driv asi dvakrat pouzila a pohoda.
Prosím vás, máte někdo zkušenosti s aplikací fraxiparine do břicha? Bublinky z injekce vytlačovat nebo ne? Myslela jsem, že to u této injekce není třeba, ale v každé videonavodu to dělají, tak teď nevím ![]()
Mermaid bublinky nevytlačuj, udělej kožní řasu a píchni tak, aby c tu chvíli byly bublinky u pístu - aplikuješ si tak včechno a je tojen do podkoží, trochy vzduchu není potřeba se bát, hořsí by bylo dát si toho málo.
Mermaid a nevím jakou s tím máš jinak zkušenost, dost to někdy bolí, hlavně pak, já jsem si musela píchat dlouho a uz jsem to pak úplně nenáviděla.
Ounz díky, já jsem si to myslela, ale zmátly mě ty videa. Mám to jen jednorázově kvůli dlouhému letu a už jsem zapomněla, jak mi to bylo aplikováno před lety
Mermaid jasny :) jako kdyby to byla injekce do žíly, tak by tam vzduch bejt neměl, takhle je to udelany schvalne, ty latky je tam malo, takze tom vzduchem se vytlaci vsechna a vzduch zustane ale v jehle a tak.
prosim nejaky tip na dobry fixacni gel na oboci by nebyl? Zvazuju Benefit. Idealne bezbarvy a nejaky stredne hnedy.
Candance Mám bezbarvý Benefit.
Sweet Potato a doporucujes ho?
Candance Ja ho doporučuji :) drží, ale chce to ho večer poradne vymýt
vůbec všechny Benefit pripravky na obočí jsou super
Candance Mám už třetí. Jiné neznám, tak srovnání nemám
Koupila jsem si i barevný, ale toho se trochu bojím.
barbucha bolí i do špeku, když si to dávalš dýl. Jedna injekce před letem je nic, ale 4 měsíce..to uz je šíleny peklo. Ta kuze a podkoži reaguje, maš všude modraky, tu kuži takovou zhrošenou jakoby a fakt to boli..
Ounz Ono asi zalezi, mne se modriny delaly treba odhadem prvni 3mesice a pak uz skoro ne. A kuze byla taky jakztakz, resp. pred porodem uz mi to prislo jako to nejmensi nepohodli
. Ale kamaradka mivala modriny az na zada, bolestive, no proste hruza.
Jos no tak některejm to dělá i nekrozu. To že každej reaguje jinak je přece jasný.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí